Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Η GUESS WATCHES ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ «ΕΛΠΙΔΑ»

ΠΗΓΗ : "   ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   " ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑΣ 1,6 ΧΛΜ
06/08/2013
Αυτό τον Αύγουστο η GUESS Watches και η Gc Timepieces φιλοξενούν τρεις ξεχωριστούς Αγώνες Σκυταλοδρομίας «Time to Give» (Ώρα να δώσεις) για να ενισχύσουν το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ». 

Δρομείς, αντιπρόσωποι των GUESS Watches από όλο τον κόσμο, από τις περισσότερες από 60 χώρες στις οποίες πωλούνται τα GUESS Watches, θα συμμετάσχουν στους αγώνες. 

Κάθε συμμετέχων στον αγώνα θα συγκεντρώσει χρηματικές δωρεές από φίλους και οικογένεια, τα οποία θα δοθούν στο Σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ μετά τον τελευταίο αγώνα. Ο στόχος κάθε Αγώνα Σκυταλοδρομίας «Time to Give» είναι να συγκεντρώσει χρήματα τα οποία θα στηρίξουν το Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ» για την αγορά ενός νέου καρδιολογικού μηχανήματος. 

Το Πρόγραμμα «Faces to Watch- Time to Give» είναι μια φιλανθρωπική πρωτοβουλία που ξεκίνησε η Guess Watches το 2007 για να ενισχύσει την υγεία, εκπαίδευση και πρόνοια των παιδιών σε όλον τον κόσμο. 

Μέσω εράνων, συμπεριλαμβανομένης μιας ετήσιας διάθεσης περιορισμένου αριθμού ρολογιών «Time to Give» και εκδηλώσεων με υπαλλήλους, αντιπροσώπους, κατασκευαστές και συνεργάτες λιανικής, η Guess Watches έχει δωρίσει πάνω από 4,5 εκατομμύρια δολάρια σε σχεδόν δώδεκα φιλανθρωπίες σε τέσσερις ηπείρους. 

Το Πρόγραμμα «Time to Give» έχει την τιμή να στηρίξει το Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ» στις προσπάθειές του να ικανοποιήσει τις ανάγκες των παιδιών με καρκίνο. 

Αν θέλετε να βοηθήσετε αυτή την προσπάθεια, μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα δωρεών στην ιστοσελίδα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» http://www.elpida.org/gr/donations.html  και προσθέστε το «Guess Watches» στο τμήμα των σχολίων. 

Ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», που εδρεύει στην Αθήνα, Ελλάδα, ιδρύθηκε στις αρχές του 1990 με σκοπό τη συμπαράσταση με κάθε τρόπο στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και στις οικογένειές τους. 

Στα είκοσι τρία χρόνια από την ίδρυσή του, ο Σύλλογος «ΕΛΠΙΔΑ» έχει συγκεντρώσει χρήματα με ιδιωτική πρωτοβουλία και έχει προχωρήσει στη δημιουργία: 

- Της πρώτης αμιγώς παιδιατρικής Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών στην Ελλάδα.
- Ενός πρότυπου Ξενώνα 30 δωματίων, όπου τα παιδιά και οι οικογένειές τους μπορούν να φιλοξενηθούν κατά τη διάρκεια της θεραπείας και ο οποίος είναι επανδρωμένος με εξειδικευμένο προσωπικό.
- Του πρώτου Ογκολογικού Νοσοκομείου για παιδιά στην Ελλάδα - της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ-ΕΛΠΙΔΑ», που εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ