Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ : epirusonline.gr: Δίνουν στα ορφανά το «φιλοδώρημα» οι αστυνομικοί

Δημοσιευμένο στο : http://www.epirusonline.gr

(Σχετικό σχέλιο BLOGGER  τό τέλος ).
Πέμπτη, 03 Μάιος 2012
-Την απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για το «κουτσουρεμένο» εκλογικό επίδομα στους ένστολους αρνούνται να αποδεχθούν οι Ομοσπονδίες των Αστυνομικών και Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας χαρακτηρίζοντάς το «φιλοδώρημα αντί ουσιαστικής αποζημίωσης για την υπεραπασχόληση του αστυνομικού προσωπικού κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου».


Με ομόφωνη απόφαση των Πολιτικών Κομμάτων, το προτεινόμενο ποσό είναι τελικά της τάξεως των 130 ευρώ περίπου, την ώρα που για τους υπόλοιπους εργαζόμενους ανέρχεται σε 500 ευρώ.
Η απόφαση αυτή χαρακτηρίζεται προκλητική και ακατανόητη από τους συνδικαλιστές της ΕΛΛΑΣ, ενώ όπως ανέφερε ο ταμίας της ΠΟΑΣΥ, Γιώργος Παπατσίμπας, τα Προεδρεία των Ομοσπονδιών αποφάσισαν να διαθέσουν το ποσό της αποζημίωσης που αναλογεί στα μέλη τους στα ορφανά παιδιά οικογενειών συναδέλφων τους, σε ένδειξη διαμαρτυρίας και ως συμβολική κίνηση.
«Για να μην περισσέψει δε η υποκρισία... δηλώνουμε ότι όλοι μας έχουμε ανάγκη και το τελευταίο ευρώ, αλλά όχι την κοροϊδία τους. Όσο γι' αυτούς που συσκέφθηκαν και σκέφθηκαν να «τετραγωνίσουν τον κύκλο» κατ' αυτόν τον απαράδεκτο και προσβλητικό για τον Έλληνα Αστυνομικό τρόπο, ένα πράγμα οφείλουμε να επισημάνουμε:
Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για όλους, αλλά κάποιοι θέλουν να προσχωρήσουμε στο δόγμα «ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος», χωρίς να δώσουν εξηγήσεις πού πήγαν τα λεφτά που ...υπήρχαν, πού πήγαν τα λεφτά μας, που πήγαν οι κόποι ενός περήφανου λαού που ταπεινώθηκε προκλητικά και βάναυσα στο όνομα της διάσωσης της Χώρας», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση των Ομοσπονδιών.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΧΑΛΑΤΣΗ από την Ελευθερία

ΠΗΓΗ BLOGGER : PoliceNet.gr ( Χθές 3-5-2012 και μεσημερινές ώρες ήδη για το ποσό αυτό έκανα ένα σχετικό σχόλιο ).
Παρ΄ ότι οι περισσότεροι  Αστυνομικοί  ευρίσκονται σε ίδια οικονομική κατάσταση η αναφερόμενη κίνηση δείχνει την αξιόπρεπειά τους. Ποιός άλλος τομέας που παίρνεια εκλογικό επίδομα μίλησε για κάποια παρόμοια κίνηση. ΄Ολοι που θα ασχοληθούν με τις εκλογές παίρνουν λιγότερο.
Δέν υπάρχουν λόγια χαρακτηρισμού για αυτούς που αποφάσισαν για το όριο του χρηματικού ποσού για το  Εκλογικό Επίδομα.
Μου κάνει εντύπωση ότι οι άλλοι κλάδοι οι οποίοι παίρνουν μονίμως σε μηνιαία βάση το εκλογικό επίδομα εάν είναι ευχαριστημένοι απο το ύψος του ποσού διότι θεωρώ και αυτών είναι λιγότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ