Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Διεθνής Σύνοδος των Γιατρών του Κόσμου


23/05/2012
Η Διεθνής Σύνοδος των Γιατρών του Κόσμου θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από αύριο 24 έως και τις 26 Μαΐου, με τη συμμετοχή όλων των αντιπροσωπειών του δικτύου, από 14 χώρες.


Αναλυτικά θα λάβουν μέρος αντιπροσωπείες από τη Γαλλία, την Ισπανία, το Βέλγιο, την Γερμανία, την Ελλάδα, την Ολλανδία, την Πορτογαλία, τη Σουηδία, την Ελβετία, την Αγγλία, την Αργεντινή, τον Καναδά, την Ιαπωνία και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Αύριο θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου των προέδρων των ΓτΚ Γαλλίας, Ισπανίας και Ελλάδας,  Olivier Bernard,  Alvaro Gonzalez και  Νικήτα Κανάκη,  στις 14.00 στην Αίθουσα «Αργυριάδης» στο Έθνικό Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Πανεπιστημίου 30, Είσοδος στη Ρήγα Φερραίου).

Επίσης θα λάβει χώρα Στρογγυλό Τραπέζι, με θέμα «Το Δικαίωμα στην Υγεία στα χρόνια της νέας φτώχειας» το οποίο θα διεξεχθεί την ίδια μέρα στις 18.30 και στον ίδιο χώρο.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών,  Θεοδόση Πελεγρίνη, του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών,  Γεώργιου Πατούλη, του Προέδρου Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, Δημήτρη Βαρνάβα,  του Βοηθού του  Συνήγορου στον τομέα Κοινωνικής Προστασίας στο Συνήγορο του Πολίτη-Καθηγητή Κοινωνικής Ανρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, Γιάννη Σακέλη, των Προέδρων ΓτΚ Γαλλίας και Ισπανίας, Olivier Bernard, Alvaro Gonzalez , του Μέλους του ΔΣ των ΓτΚ Ελλάδας, γιατρού Ιωάννη Μουζάλα.

Στο Στρογγυλό Τραπέζι θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της νέας έκθεσης του Ευρωπαϊκού Παρατηρητηρίου των ΓτΚ και των εκθέσεων των Ανοιχτών Πολυιατρείων Αθηνών και Περάματος.

ΠΗΓΗ : Ηλεκτρονική Εφημερίδα " ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ