Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Λαμία: 25χρονος μετέφερε 2,5 κιλά ηρωίνης με το ΙΧ του

Τετάρτη, 23 Μαϊ 2012 22:53

 

Λαμία: 25χρονος μετέφερε 2,5 κιλά ηρωίνης με το ΙΧ του
Πέντε πλάκες ηρωίνης, συνολικού βάρους δύο κιλών, είχε κρύψει επιμελώς στο αυτοκίνητό του ένας 25χρονος άνδρας που περνούσε από την εθνική οδό Λαμίας Αθηνών.
Συνελήφθη χθες βράδυ από αστυνομικούς στο 131 χλμ στο ύψος της Τραγάνας Φθιώτιδας. Το αυτοκίνητο παρακολουθούσαν οι άνδρες της ασφάλειας, μετά από πληροφορίες που είχαν για την παράνομη δράση του
ανδρός.
Νέα σύλληψη από την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Λαμίας. Πρόκειται για έναν 25χρονοστην Τραγάνα Φθιώτιδας. Μετέφερε στο χώρο αποσκευών του οχήματός του, πάνω από – 2,5 – κιλά ηρωίνης.
Συνελήφθη, χθες (22-05-2012) το απόγευμα, στην Τραγάνα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Λαμίας, ένας 25χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, οργάνωσαν συντονισμένη επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας εντόπισαν και ακινητοποίησαν το Ι.Χ. Ε. αυτοκίνητο του 25χρονου, στην 131η χ/θ της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας (ρεύμα προς Λαμία) στο ύψος της Τραγάνας, προκειμένου να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.
Κατά την διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν, με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στα πλαϊνά τοιχώματα του χώρου των αποσκευών, επιμελώς κρυμμένες μέσα από την ταπετσαρία, πέντε (5) αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα ηρωίνης (σε μορφή συμπαγούς πλάκας), συνολικού μεικτού βάρους (2.581) γραμμαρίων και κατασχέθηκαν.
Την προανάκριση και τις έρευνες διεξάγει το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ κατασχέθηκε και το Ι.Χ. Ε. αυτοκίνητο του 25χρονου.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.
lamiastar.gr

ΠΗΓΗ : BLOKO.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ