Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΝΑΥΠΛΙΟ: Δημιουργία κοινωνικού φροντιστήριου με τη συμβολή του Δήμου

 


Ν Α Υ Π Λ Ι Ο
Νέοι εκπαιδευτικοί, πήραν την πρωτοβουλία και με τη βοήθεια του δήμου Ναυπλιέων, έχουν δρομολογήσει τις ενέργειες που απαιτούνται για τη δημιουργία και λειτουργία κοινωνικού φροντιστηρίου, ώστε να παρέχουν αφιλοκερδώς μαθήματα σε άπορους και οικονομικά αδύνατους μαθητές στην αργολική πρωτεύουσα.

Η πρόταση για τη δημιουργία κοινωνικού φροντιστηρίου, το οποίο θα αποβλέπει στη στήριξη και την ενδυνάμωση των μαθητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, βρίσκει σύμφωνη και αλληλέγγυα τη σχολική επιτροπή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που με σχετική απόφασή της αναλαμβάνει να προσφέρει τη βοήθεια που χρειάζεται, ώστε άμεσα να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη δράση, με την παραχώρηση αιθουσών και την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών.

Ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος, σημείωσε ότι «η εκπαίδευση και το σχολείο δοκιμάζονται και θα δοκιμαστούν περαιτέρω στο άμεσο μέλλον, έχουμε υποχρέωση να υποστηρίξουμε το σύνολο των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, και σήμερα κάνουμε πράξη την υποχρέωση αυτή. Η κουλτούρα της αλληλεγγύης και της προσφοράς είναι η καλύτερη απάντηση στην κρίση, που τόσο ταλαιπώρησαν και ταλαιπωρούν την ελληνική κοινωνία».

Πηγή: Καλά Νέα
ΠΗΓΗ BLOGGER : http://www.schizas.com

Περισσότερα: http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=45652:nayplio--dimioyrgia-koinonikoy-frontistirioy-me-ti-symvoli-toy-dimoy&catid=39:omorfos-kosmos&Itemid=220#ixzz1viwJMsJH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ