Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ Δ-ΝΣΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ



ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Ναύπλιο, 20 Μαΐου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη ένας 46χρονος ημεδαπός για υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης στο Ναύπλιο.
Κατασχέθηκαν τέσσερα (4) φυτά κάνναβης, - 100- γραμμάρια κάνναβης και πλήρες σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας.
Συνελήφθη, χθες (19-05-2012) το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, ένας 46χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθες (19-05-2012) το απόγευμα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 46χρονου, όπου βρήκαν και κατάσχεσαν μία (1) ταμπακιέρα και μία (1) συσκευασία, που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους -100- γραμμαρίων.
Επιπρόσθετα, σε έρευνα που ακολούθησε σε εργοστάσιο ιδιοκτησίας του, το οποίο επικοινωνούσε με την οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τέσσερα (4) δενδρύλλια κάνναβης καθώς και σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας.
Το σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας αποτελούνταν από, δύο (2) ειδικούς λαμπτήρες φθορίου, δύο (2) ανεμιστήρες, καθώς και τέσσερα (4) πάνελ (φελιζόλ), επενδυμένα με ειδική μεμβράνη.
Επιπλέον, στον ίδιο χώρο, βρέθηκε και κατασχέθηκε, ένα (1) μηχάνημα με δύο (2) ειδικούς λαμπτήρες, το οποίο χρησιμοποιείται για την ταχεία ανάπτυξη των σπόρων σε φυτά.
Ο 46χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.
Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση, διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.


ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Ναύπλιο, 18 Μαΐου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξαρθρώθηκε Εγκληματική Ομάδα που διέπραττε κλοπές-διαρρήξεις σε οικίες, στην Αργολίδα και την Αρκαδία.
Εξιχνιάστηκαν δώδεκα περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων.
Έχει συλληφθεί ήδη ένας 26χρονος αλλοδαπός, ενώ η δικογραφία που έχει σχηματιστεί περιλαμβάνει ακόμα δύο άτομα.
Είχαν αφαιρέσει χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και κοσμήματα, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -55.000- ευρώ.
Στο πλαίσιο της Αστυνομικής έρευνας και σε συνέχεια του από 17-05-2012 Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας μας, που αφορούσε εξιχνίαση ληστείας και σύλληψη ενός (1) 26χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Γεωργίας, συμπληρωματικά ανακοινώνεται, ότι μετά από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, εξιχνιάστηκαν ακόμα δώδεκα (12) υποθέσεις κλοπών-διαρρήξεων, στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας και της Αρκαδίας.
Ειδικότερα, ο 26χρονος, μαζί με ακόμα δύο άτομα, σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία, για σύσταση εγκληματικής ομάδας, ληστεία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, κατά το χρονικό διάστημα από τον Μάρτιο του 2012 έως και τις αρχές του τρέχοντος μηνός, εισέρχονταν σε οικίες στις περιοχές της Αργολίδας και της Αρκαδίας, αφαιρώντας από αυτές χρήματα, κοσμήματα, καθώς και ηλεκτρονικές συσκευές.
Ειδικότερα, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος, μαζί με ακόμα δύο συνεργούς του, είχαν διαπράξει τις παρακάτω κλοπές-διαρρήξεις:
  • Την 01-03-2012 τις πρωινές ώρες, στο Άργος Αργολίδας, αφού διέρρηξαν οικία ημεδαπής, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.
  • Την 01-03-2012 τις πρωινές ώρες, στο Άργος Αργολίδας, αφού διέρρηξαν οικία ημεδαπού, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, κοσμήματα και μία (1) φωτογραφική μηχανή.
  • Την 23-03-2012 τις πρωινές ώρες, στο Άργος Αργολίδας, αφού διέρρηξαν οικία ημεδαπού, αφαίρεσαν κοσμήματα .
  • Την 24-04-2012 τις πρωινές ώρες, στο Άργος Αργολίδας, αφού διέρρηξαν οικία ημεδαπού, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και κοσμήματα .
  • Την 30-04-2012 τις πρωινές ώρες, στο Άργος Αργολίδας, αφού διέρρηξαν οικία ημεδαπού, αφαίρεσαν κοσμήματα .
  • Την 04-05-2012 τις πρωινές ώρες, στο Άργος Αργολίδας, αφού διέρρηξαν οικία ημεδαπού, αφαίρεσαν κοσμήματα .
  • Την 10-05-2012 τις πρωινές ώρες, στο Άργος Αργολίδας, αφού διέρρηξαν οικία ημεδαπού, αφαίρεσαν κοσμήματα και μία (1) φωτογραφική μηχανή.
  • Την 17-04-2012 τις πρωινές ώρες, στο Ναύπλιο Αργολίδας, αφού διέρρηξαν οικία αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και κοσμήματα .
  • Την 16-04-2012 τις πρωινές ώρες, στην Ασίνη Αργολίδας, αφού διέρρηξαν οικία ημεδαπού, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και κοσμήματα .
  • Το χρονικό διάστημα από βραδινές ώρες της 22-04-2012 έως τις πρωινές ώρες της 23-04-2012, στα Κάτω Βέρβενα Αρκαδίας, αφού διέρρηξαν οικία ημεδαπού, αφαίρεσαν κοσμήματα .
  • Την 03-05-2012 τις βραδινές ώρες, στο Ξηροπήγαδο Αρκαδίας, αφού διέρρηξαν οικία ημεδαπού, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.
  • Την 16-05-2012 τις πρωινές ώρες, στα Κάτω Βέρβενα Αρκαδίας, αφού διέρρηξαν οικία ημεδαπής, αφαίρεσαν κοσμήματα .
Εκτιμάται ότι, από την δράση τους, είχαν αφαιρέσει χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και κοσμήματα, που η συνολική τους αξία, ξεπερνά τις -55.000- ευρώ.
Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

ΠΗΓΗ : astynomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ