Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Πρωτοβουλίες αλληλεγγύης σε όλη την Ελλάδα

 


Αυξάνονται και φυσικά ποτέ δεν σταμάτησαν οι πρωτοβουλίες αλληλεγγύης σε ολόκληρη την χώρα, που απευθύνονται σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.
Σακούλες με τρόφιμα έφθασαν σε 2.000 οικογένειες στην Κρήτη, απ' άκρη σ' άκρη, στο πλαίσιο της διανομής τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφέρειας Κρήτης στους άπορους συνανθρώπους μας
. Από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, εκπρόσωποι των δήμων όλης της Κρήτης παραλαμβάνουν σακούλες με τρόφιμα, που με τη σειρά τους θα προωθήσουν στους καταγεγραμμένους δικαιούχους. Καθεμία από τις 2.000 σακούλες περιέχει μακαρόνια, αλεύρι, ρύζι, κράκερ, δημητριακά, χυμούς, λάδι, όσπρια, μερέντα, ντοματοπελτέ και γάλα.
Επίσης, ο δήμος της Πρέβεζας επιδιώκοντας την διάθεση φθηνών και ποιοτικών προϊόντων στους καταναλωτές της περιοχής στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουν τα νοικοκυριά σε συνεννόηση με τους παραγωγούς του Μεσολογγίου δίνει την ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να προμηθευτούν ρύζι (νυχάκι) Μεσολογγίου, σε πολύ χαμηλές τιμές.
Οι συσκευασίες του ρυζιού είναι σε πακέτα των 5 κιλών τα οποία στοιχίζουν 5 ευρώ δηλαδή 1 ευρώ το κιλό και θα φέρουν ετικέτα πιστοποίησης, με αναφορά στο Συνεταιρισμό, τις ημερομηνίες εσοδείας, συσκευασίας και λήξης.
Οι ενδιαφερόμενοι σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση μπορούν να αποστέλλουν τις παραγγελίες τους στο Δήμο με e-mail, με fax συμπληρώνοντας σχετικό έντυπο παραγγελίας. Η διάθεση του προϊόντος θα γίνει το Σάββατο 2 Ιουνίου στο πάρκινγκ του κολυμβητηρίου στην Κυανή Ακτή από τις 9 το πρωί.

Πηγή: Καλά Νέα
ΠΗΓΗ BLOGGER : http://www.schizas.com

Περισσότερα: http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=45695:protovoylies-allileggyis-se-oli-tin-ellada&catid=39:omorfos-kosmos&Itemid=220#ixzz1vzQE2IBg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ