Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Leveson Εξεταστική: Αστυνομία και πατήστε «ήταν πάρα πολύ κοντά


Bernard-Hogan HoweΟ Επίτροπος Hogan-Howe ανέλαβε στο Met το 2011
Ο αρχηγός της Μητροπολιτικής Αστυνομίας δήλωσε στην Εξεταστική Leveson ότι οι σχέσεις μεταξύ της αστυνομίας και τον Τύπο ήταν πολύ κοντά στο παρελθόν.


Ο Επίτροπος Bernard-Howe Hogan είπε ότι όταν ανέλαβε την δύναμη το 2011, πήρε τις ανησυχίες σχετικά με μια υπερβολικά «στενές κοινωνικές σχέσεις".
Αλλά ένας δημοσιογράφος είπε ότι εφόσον η έρευνα είχε ξεκινήσει, είχε υπάρξει μια «κατάσταση παράλυσης" στον τομέα της αστυνομικής-τύπου σχέσεις.
Η έρευνα εξετάζει τη σχέση του Τύπου με την αστυνομία.
Ο κ. Hogan-Howe είπε ότι εξεπλάγη από τις αποκαλύψεις της εξεταστικής Leveson για την "συχνότητα και η έκταση" των συναντήσεων μεταξύ Μητροπολίτη αστυνομικών και εκπροσώπων των μέσων ενημέρωσης.
Κύριος Leveson έχει ακούσει προηγουμένως τα στοιχεία από πρώην συναντήθηκε με τον επικεφαλής Κύριος Μπλερ ο οποίος είπε ότι πιστεύει πως υπήρξε ένα «σημαντικό» πρόβλημα της "πολύ μικρός αριθμός ανώτερων αξιωματικών σχετικά [που] έγινε όλο και πιο πολύ κοντά στους δημοσιογράφους".
Και τον περασμένο μήνα, Lib Dem βουλευτής Simon Hughes είπε ότι η αστυνομία ήταν ένοχο "ασυγχώρητο" και "εντελώς απαράδεκτη αποτυχία" από τη διεύρυνση δεν αρχικές έρευνες τους για τους ισχυρισμούς της πειρατείας στο τηλέφωνο Νέα του Κόσμου.
'Ακατάλληλο σχέσεις »
Από την ανάληψη πάνω στο συναντήθηκαν την περασμένη χρονιά, ο κ. Hogan-Howe έχει ξεκινήσει η πάταξη της «ακατάλληλες σχέσεις» και διαρροές της αστυνομίας στα μέσα ενημέρωσης.
Οι συναντήσεις Αξιωματικών »με τους δημοσιογράφους που καταγράφονται τώρα, αλλά ο κ. Hogan-Howe είπε ότι δεν προσπαθεί να σταματήσει αξιωματικούς αποδίδοντας" κατάλληλη "πληροφορίες στον Τύπο.
Ωστόσο, ο κ. Hogan-Howe είπε ότι αποδέχθηκε ότι μπορεί να έχουν θέσει τον πήχη πολύ υψηλά και δημιούργησε μια πολύ «αυστηρό» καθεστώς για την αναγνώριση ΚΟΑ, που έχει επηρεάσει φυσιολογικές σχέσεις εργασίας μεταξύ της αστυνομίας και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.
«Ήταν μια δύσκολη σειρά για να σχεδιάσετε. Η γραμμή μπορεί να είναι στο λάθος μέρος», είπε ο Κύριος Leveson.
"Η εμπιστοσύνη του κοινού είχαν καταστραφεί κατά την μετεωρολογική γι 'αυτό χρειάζεται να ορίσετε ένα νέο σύνορο».
Sunday Mirror έγκλημα δημοσιογράφος Justin Penrose είπε την έρευνα η σημερινή καταστολή στο συνάντησα σήμαινε ότι οι υπάλληλοι που είχαν σήμερα εμποδίζεται από τη δημοσιοποίηση επιτυχημένων επιχειρήσεων.
"Εμείς (στον Τύπο), τα οποία αντιμετωπίζονται σχεδόν σαν εγκληματίες σε κάποιο βαθμό», είπε.
Ο Penrose δήλωσε στην έρευνα ότι είχε διασκεδάσει αρκετά προηγουμένως οι αστυνομικοί, που κυμαίνονται από αστυφύλακες με επικεφαλής επιθεωρητές.
Ερωτηθείς γιατί κοινωνικοποιηθεί με την αστυνομία, είπε: "Να καλλιεργεί την εμπιστοσύνη.
"Αυτές οι υψηλού προφίλ ανθρώπους που ασχολούνται με ειδεχθή εγκλήματα πρέπει να εμπιστεύονται το πρόσωπο που μιλάει, θα πρέπει να είναι σίγουροι ότι θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που μου δίνουν το σωστό τρόπο, και να βγείτε έξω για ποτό σημαίνει ότι μπορούν να με εμπιστευθείτε."
Περιφερειακές εμπειρίες
Νότια Ουαλία Ηχώ συντάκτης Τιμ Γκόρντον, δήλωσε κατά μέσο όρο σε δημοσιογράφους και συντάκτες του 71P πέρασε μια εβδομάδα το καθένα σε έξοδα παραστάσεως, συμπεριλαμβανομένων των αστυνομικών διασκεδαστικό.
Είπε πως εξέφρασε την ανησυχία ότι οι αστυνομικοί Τύπου δεν ήταν διαθέσιμα τα Σαββατοκύριακα, και ότι Gwent αστυνομία δεν μπορεί να μιλήσει στους δημοσιογράφους, εκτός αν έχουν την άδεια από τους υπεύθυνους Τύπου.
"Από το προσωπικό μου, υπάρχει ο φόβος ότι γίνεται όλο και πιο δύσκολο να μιλήσει στους αστυνομικούς», είπε.
Τόνισε ότι υπάρχει μια τεράστια διαφορά μεταξύ του περιφερειακού Τύπου και εθνικό τύπο, με βάση όσα είχε ακούσει από την έρευνα.
ΠΗΓΗ : BBC  NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ