Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Παναθηναϊκός: "100 μπαχαλάκηδες δούλευαν 5000 αστυνομικούς"

Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012

Ο Δικηγόρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Κάρμης, απολογήθηκε σήμερα στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκα λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Δεν έχουν σχέση με τους οργανωμένους αυτοί που
έκαναν τα επεισόδια. Είναι οι ίδιοι που καίνε την Αθήνα. Μην δώσετε την χαριστική βολή στον Παναθηναϊκό. Τα επεισόδια αυτά συνδέονται με μπαχαλάκηδες. Είναι εκείνοι που καίνε την Αθήνα. 100 τέτοιοι δούλευαν την αστυνομία».
Οι «Πράσινοι» μέσω του δικηγόρου τους ζήτησαν αρχικά αναβολή της απολογίας τους, καθώς όπως ανέφεραν δεν είχαν αρκετό χρόνο στη διάθεσή τους για να προετοιμάσουν την υπερασπιστική γραμμή. Ωστόσο, το συγκεκριμένο αίτημα απορρίφθηκε.
«Ο Παναθηναϊκός έκανε ό,τι μπορούσε αλλά ήταν πάνω από τις δυνάμεις του. Αυτοί που τα έκαναν δεν έχουν σχέση με τον Παναθηναϊκό αλλά είναι εκτός ποδοσφαίρου. Είναι λόγω του μνημονίου αυτά που συμβαίνουν και θα μπορούσαν να γίνουν οπουδήποτε. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, άλλωστε η ΠΑΕ πήρε και τα εύσημα του Ολυμπιακού για αυτό», ανέφερε ο Γ. Κάρμης, ενώ στη συνέχεια κατηγόρησε τον γγΑ Π. Μπιτσαξή για τις δηλώσεις τους, περί παραδειγματικής τιμωρίας και κάλεσε την επιτροπή να μην επηρεαστεί στην λήψη της απόφασής της.

«Μην επηρεαστείτε. Υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να παρουσιάσουν ως λάφυρο τον Παναθηναϊκό στην προεκλογική περίοδο που έρχεται. Να αναζητήσετε και την ευθύνη που έχουν κι άλλοι φορείς. Μην δώσετε τη χαριστική βολή στον Παναθηναϊκό. Δεν θα πληρώσουμε εμείς τη νύφη. Περιμένω από εσάς την ηρωική απόφαση».

Η απόφαση αναμένεται εντός της ημέρας ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας που συνεδριάζει αυτήν την ώρα είναι πολύ θορυβημένο με τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ.
- http://topontiki.gr/article/32540#.T2szroDjg8Y.twitter

EK BLOKO.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ