Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Το δελτίο Τύπου για τη συνάντηση Χρυσοχοΐδη - Σαμαρά

Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό κ. Ελευθέριο Οικονόμου, επισκέφθηκαν σήμερα Τρίτη 20 Μαρτίου,
τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, στα γραφεία του
Κόμματος στη Λ.Συγγρού.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε:

«Ενημερώσαμε, μαζί με τον Υφυπουργό κ. Ελευθέριο Οικονόμου, τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας τον κ. Σαμαρά για τα θέματα εσωτερικής ασφάλειας της χώρας, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Η θέση μας είναι ότι η ελληνική κοινωνία πρέπει να θωρακιστεί απέναντι στο έγκλημα που κάθε μέρα μεγαλώνει όλο και περισσότερο και δημιουργεί τεράστιο ζήτημα ασφάλειας στη χώρα.

Πρέπει να εξουδετερώσουμε τη βόμβα, η οποία βρίσκεται στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας, τη βόμβα του μεταναστευτικού, αντιμετωπίζοντας άμεσα το πρόβλημα.

Η κοινωνία ζητά άμεσες λύσεις και θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε, όπως διαβεβαιώσαμε και τον κ. Σαμαρά, ότι πολύ γρήγορα θα προβούμε σε όλες εκείνες τις ενέργειες, ούτως ώστε να σταματήσει η Ελλάδα να είναι μια χώρα στην οποία μπορεί ο καθένας να εισέρχεται παράνομα και στη συνέχεια να προβαίνει σε μια σειρά από έκνομες πράξεις σε συνεργασία με τους ντόπιους κακοποιούς.

Η Ελλάδα οφείλει να γίνει μια χώρα η οποία θα αποτελεί το σύνορο της Ευρώπης, αλλά θα είναι ένας χώρος ασφάλειας, ειρήνης, ελευθερίας, δικαιοσύνης και ίσης μεταχείρισης.

Πολύ σύντομα αρχίζουμε μια προσπάθεια να βάλουμε τέλος σε όλες εκείνες τις δραστηριότητες και τα φαινόμενα που υπάρχουν, κυρίως στο κέντρο της Αθήνας, έτσι ώστε να σταματήσει να υποβαθμίζεται μια ιστορική πρωτεύουσα της Ευρώπης και να σταματήσει να απαξιώνεται η περιουσία των ανθρώπων, καθώς επίσης και οι καθημερινές τους δραστηριότητες.

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι υποστηρικτής αυτής της προσπάθειας. Μας διαβεβαίωσε ότι θα σταθεί αρωγός σε αυτήν την επιχείρηση, ούτως ώστε το επόμενο χρονικό διάστημα πραγματικά να ανασάνει η πόλη».

EK BLOKO.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ