Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Έκθεση φωτογραφίας στο Versus Club


ΠΗΓΗ : Versus Travel - Newsletter
8 Νοε (Πριν από 1 ημέρες)
προς Εμένα
 ΜΕΣΩ  Ε-MAIL
Όπως σας έχουμε ενημερώσει μέσω του χειμερινού προγράμματος του Versus Club, τις Τετάρτες 13 και 20 Νοεμβρίου 2013 θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στο χώρο μας, Έκθεση φωτογραφίας με συμμετοχή των μελών μας.
 
Σας ευχαριστούμε για την μέχρι στιγμής θερμή συμμετοχή σας. Θα θέλαμε, λοιπόν, να σας ενημερώσουμε ότι παρατείνεται η ημερομηνία παράδοσης φωτογραφιών έως την Δευτέρα 11.11.2013, όπου αρμόδιο προσωπικό θα βρίσκετε στα γραφεία μας για να παραλάβει τις φωτογραφίες σας.
 
Η παράδοση μπορεί να γίνει στο γραφείο του Συντάγματος Σάββατο 09.11 (09:00 – 15:00) & Δευτέρα 11.11 (09:00 – 18:00), αλλά και στο γραφείο του Πειραιά Δευτέρα 11.11 (09:00 – 18:00).
 
Ο νικητής θα ανακοινωθεί στην εκδήλωση του Versus Club της Τετάρτης 27.11.2013 και θα βραβευθεί με ένα εισιτήριο για την Ινδοκίνα με την Qatar Airways.
 
Οι όροι που θα διέπουν την συμμετοχή στην έκθεση είναι οι ακόλουθοι:
 
-          δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη του Versus Club περιόδου 2013 -2014
-          κάθε συμμετέχοντας μπορεί να συμμετέχει με δύο φωτογραφίες το μέγιστο  
-          η φωτογραφία θα πρέπει να είναι τραβηγμένη από τον συμμετέχοντα και όχι από τρίτο πρόσωπο ή να αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία τρίτου. Για την αποφυγή οιουδήποτε νομικού προβλήματος αλλά και για κατοχύρωση της διαφάνειας της διαδικασίας, γνωστοποιείται ότι όποιος βραβευθεί θα πρέπει να προσκομίσει το αρνητικό ή το ψηφιακό αρχείο της φωτογραφίας
-          οι φωτογραφίες θα κατατεθούν τυπωμένες σε διάσταση 15x20 περίπου και στην οπίσθια όψη θα αναγράφουν υποχρεωτικά το όνομα του συμμετέχοντα, επιθυμητό τηλέφωνο επικοινωνίας και τον τίτλο της φωτογραφίας, όπως αυτόν θέλει να αποδώσει ο συμμετέχοντας
-          οι φωτογραφίες δεν θα περιέχουν πρόσωπα των εκδρομέων   
-          η υποβολή των εκτυπωμένων ως άνω φωτογραφιών θα γίνεται σε φάκελο στα γραφεία του Versus Travel ή σε εκδήλωση της Τετάρτης στο Versus Club. Ως καταληκτικός χρόνος υποβολής ορίζεται η Παρασκευή  8 Νοεμβρίου.
 
Οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν σε χώρο του Versus Club με ορατά στο κοινό τον αύξοντα αριθμό και τον τίτλο της φωτογραφίας.
Θα βαθμολογηθούν από τα μέλη που θα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του Versus Club την 13η και 20η Νοεμβρίου 2013.  Θα υπάρξει ειδική έντυπη φόρμα ψηφοφορίας, που θα αναγράφεται ο αριθμός της κάρτας του μέλους, και στην οποία το μέλος μας θα αναγράφει με φθίνουσα σειρά βαθμολόγησης τον αύξοντα αριθμό από τις 3 φωτογραφίες που θα επιλέγει. Η αναγραφή 3 φωτογραφιών στην φόρμα είναι υποχρεωτική. Κάθε συμμετέχοντας δεν θα μπορεί να ψηφίσει τον εαυτό του. Η πρώτη επιλεγείσα φωτογραφία θα έχει συντελεστή βαθμολογίας x1,0 η δεύτερη x0,8 και η τρίτη x0,6. Με τα προαναφερθέντα, εξασφαλίζεται η μοναδικότητα της ψήφου και η ομαλοποίηση της βαθμολογίας.
      
Θα βραβευθούν οι δύο που θα συγκεντρώσουν την μεγαλύτερη βαθμολογία. 
 
Ευελπιστούμε στην μεγάλη σας συμμετοχή και ευχόμαστε ολόψυχα
 
Ο ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ