Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Το θύμα σπαράσει τις σάρκες του και ο θύτης ξερογλύφεται.

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/to-thyma-sparasei-tis-sarkes-tou-kai-o-thyths-xeroglyfetai.html#ixzz2joPFSShU


 

Και δύσκολες και δραματικές και αποκαλυπτικές είναι οι στιγμές που διερχόμαστε. Αν κάποιοι θα διαφωνούσαν θα τους θεωρούσαμε ¨¨τυχερούς¨¨ μέσα στην παγωμένη αδιαφορία τους. Ουσιαστικά πέρασε ανεπιστρεπτή η φιλολογική περίοδος της κινδυνολογίας γιατί με τα μούτρα πλέον μπήκαμε σε μεγάλα γεγονότα που μας αγγίζουν όλους.
ΟΛΗ  Η  ΕΛΛΑΔΑ  ΕΓΙΝΕ  ΕΝΑΣ  ΠΟΝΟΣ.
Αυτή είναι η καθημερινότητα και δεν χρειάζεται να γράψουμε τίποτε άλλο πάνω σε αυτό , την στιγμή ο καθείς από εμάς με αίμα πλέον γράφει τις προσωπικές στιγμές του.
Την Ελλάδα δεν την θέλουν απλώς τελειωμένη, αλλά επιθυμούν να την δουν να φτάνει στο τέλος της σπαρασσόμενη.
Το ποιοι ; θα το αναδείξουν τα απόνερα της ιστορίας.
Προς το παρόν μπήκαμε άθελα μας σε μεθοδευμένη προετοιμασία αλληλοσπαραγμού και όσο το αίμα κάποιοι θα ήθελαν να κυλάει στους δρόμους η οσμή του θα φέρνει πιο  ορεξάτες τις διεθνείς τοκογλυφικές ύαινες. Και αυτές με την σειρά τους θα ξερογλύφονται πάνω στα απολειφάδια της δυστυχίας μας.
Δεν οσμίζονται μόνο οι ύαινες της Δύσης την δυστυχία στην πατρίδα,  ταυτόχρονα έχουμε και τους γρυλλισμούς από την αγέλη των λύκων στα ανατολικά σύνορα μας. Και ο γρυλλισμός  αυτής της αγέλης είναι βαθμιαίως και κλιμακούμενος όπως φαίνεται από τις παρακάτω ψηφίδες γεγονότων μέχρι να φτάσουμε στην ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ που θα λογαριασθούμε.

26 Απριλίου 2013 ¨¨Ο Τούρκος βουλευτής, Lütfü Türkkan ), στην επερώτηση του προς τον υπουργό Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου, που είχε καταθέσει πρόσφατα, ζήτησε εξηγήσεις πως μετά  τις 9 Σεπτεμβρίου του 1922 όταν ο Κεμάλ Atatürk και οι συνεργάτες του,  απέβαλαν (πέταξαν) τους Έλληνες στρατιώτες  στη θάλασσα, μετά από 90 χρόνια κάνουν πάλι την παρουσία τους σε νησιά του Αιγαίου που φαίνονται να κατέχονται από την Ελλάδα.
[Γίνεται αναφορά για τα νησιά: Koyun, Hurşit, Fornoz, Eşek, Nergizçik, Bulamaç, Kololimnoz, Keçi, Sakarcılar, Koçbaba κλπ.]
…Στα οποία νησιά είναι έκδηλη η παρουσία των Ελλήνων στρατιωτών και χτυπούν οι καμπάνες των εκκλησιών και κυματίζει η ελληνική σημαία, ενώ σε ένα μόνο από αυτά υπάρχει ένα τζαμί, όπως γράφει ο Türkkan.
«Ποιος επέτρεψε τον ελληνικό στρατό να ξαναγυρίσει; Είναι αλήθεια ότι τους επετράπη και γιατί;» ρωτάει.
Ο υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, απαντώντας στην επερώτηση τόνισε ότι ορισμένες από τις νησίδες και τις βραχονησίδες στο Αιγαίο που βρίσκονται ανάμεσα στην Τουρκία και την Ελλάδα συνδέονται με το ιδιοκτησιακό καθεστώς στο Αιγαίο, για το οποίο σήμερα απουσιάζει μια διεθνής συμφωνία για τον καθορισμό των θαλάσσιων συνόρων των δύο χωρών.¨¨ Greek National Pride και echedoros-a.gr
6 Οκτωβρίου 2013 Για υποσχέσεις τεσσάρων Ελλήνων πρωθυπουργών ώστε να “ικανοποιηθούν αιτήματα των μουσουλμάνων πολιτών στην Ελλάδα”, μίλησε τούρκος υπουργός Ε.Μπαγίς ,αρμόδιος για τις διαπραγματεύσεις της Τουρκίας με την ΕΕ.

Αναφερόμενος στο άνοιγμα της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης είπε ότι “ήμουν μάρτυρας των υποσχέσεων για ανοίγματα προς τους μουσουλμάνους πολίτες στην Ελλάδα, που δόθηκαν στον πρωθυπουργό μας. Και αυτό δεν έγινε μια φορά αλλά τέσσερις.

Οι πρωθυπουργοί Σημίτης, Καραμανλής, Παπανδρέου και Σαμαράς, έδωσαν αλλεπάλληλα αυτή την υπόσχεση. Καθώς τέσσερις Έλληνες πρωθυπουργοί έδωσαν αυτή την υπόσχεση
και δεν κράτησαν τον λόγο τους, ο πρωθυπουργός μας περιμένει να δείξουν ευαισθησία και εκείνοι και να κάνουν κάποια βήματα. Και αυτό είναι μια πολύ φυσική και ανθρώπινη προσέγγιση. Εμείς ποτέ δεν κάνουμε συγκρίσεις ώστε να εφαρμόσουμε αμοιβαιότητα στους ορθόδοξους πολίτες μας, αλλά από την αρχή τονίζουμε πως είναι ανάγκη να γίνονται ταυτόχρονα βήματα καλής βούλησης. Αυτό δεν είναι αμοιβαιότητα. Αυτό είναι ένδειξη καλής βούλησης. Εμείς πολλές φορές δείξαμε την καλή μας προαίρεση απέναντι στους Ορθόδοξους πολίτες μας”06.10.2013 | 00:01.http://www.onalert.gr/
22 Οκτωβρίου 2013  Καμία αντίδραση δεν έχει υπάρξει από την πλευρά του υπουργείου Εξωτερικών στην άκρως προκλητική NAVTEX με την οποία η Τουρκία επιχειρεί να διευρύνει τις «γκρίζες ζώνες» στο Αιγαίο, εντάσσοντας σε αυτές την Κάλυμνο και το Αγαθονήσι και να διεκδικήσει «έξοδο» στο
Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο και πιο συγκεκριμένα στα πλούσια κοιτάσματα υδρογονανθράκων της περιοχής.
27 Οκτωβρίου2013  Επανάληψης των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση philenews.com

31 Οκτωβρίου 2013 ¨σε μία φαινομενικά ακατανόητη κίνηση το Βερολίνο συμφώνησε με την Άγκυρα για από κοινού έρευνες υδρογονανθράκων επάνω στην (θεωρητική για την ώρα, αλλά απόλυτα σαφή) ελληνική υφαλοκρηπίδα στην Ανατολική Μεσόγειο¨ Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

2 Νοεμβρίου 2013 Τον ισχυρισμό ύπαρξης σχεδίου δολοφονίας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του Αμντουλάχ Γκιουλ από την DHKP-C και την αποκάλυψη του σχεδίου με τη συνδρομή των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών γράφει η εφημερίδα Ηürriyet. Η εφημερίδα και αναφέρει πως « σύμφωνα με πληροφορίες στόχος της οργάνωσης ήταν χτύπημα το Οικονομικό Φόρουμ της Σμύρνης όπου συμμετείχαν ο Γκιουλ και ο Ερντογάν». Πάντως η Hürriyet εμπλέκει στην υπόθεση και την Ελλάδα και τονίζει πως « οι αμερικανοί πράκτορες που συνεργάζονται με την Τουρκία μετά τη βομβιστική επίθεση στην Άγκυρα, πριν από 20 ημέρες μετέφεραν στην Τουρκία την πληροφορία την οποία είχαν λάβει από την Ελλάδα». Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως η DHKP-C ήταν σε προετοιμασία εκδίκησης και αναφέρει πως "οι δυνάμεις ασφαλείας ξεκίνησαν επιχείρηση καθώς έλαβαν την πληροφορία ο Φερίτ Μουτλού είχε έρθει στην Τουρκία, ο οποίος είχε εκπαιδευθεί στην Ελλάδα για τα εκρηκτικά. 02.11.2013 | 16:30 onalert.gr

Γιατί γρυλλίζει ο λύκος της Ανατολής;
Μήπως σύντομα θα ακούσουμε και  το ούρλιαγμα του τώρα που μυρίζεται αίμα μέσα στην Ελλάδα;
Μήπως θέλει και την ΠΙΤΑ -ενεργειακά κοιτάσματα και το ΤΑΨΙ - γεωπολιτικό χώρο δικά του και δεν μπορεί να ανεχθεί άλλους κυνηγούς θησαυρών στην γεωπολιτική γειτονιά της Μεσογείου την στιγμή μάλιστα που του έχουν τελειώσει όλες οι φανφάρες περί στρατηγικού βάθους;
Μήπως τα μελτέμια του καλοκαιριού στο Αιγαίο και ο τουρισμός στις δύο πλευρές του τον έκαναν να φορέσει το ένδυμα της γιαγιάς του παραμυθιού για να μπορέσει μετά προς στις αρχές του χειμώνα να ¨¨φάε騨 με την ησυχία του την κοκκινοσκουφίτσα; Βλέπε ΙΜΙΑ.
Από εμάς τους Έλληνες εξαρτάται να μην χυθεί άλλο άδικο αίμα νέων παιδιών. Από εμάς θα στηριχθεί η προσπάθεια να καθαρίσουμε τον αέρα της ζωής μας από την οσμή της βίας που φέρνει αίμα και αυτό με την σειρά του φέρνει στις πόρτες των σπιτιών μας όλα τα άγρια θηρία της νέας εποχής.
Μην ανασηκώσετε τις πλάτες σας αδιάφορα  αυτές τις δύσκολές στιγμές  που οι οδηγοί   λιγόστεψαν και οι λύσεις για τα τρέχοντα θέματα  έρχονται από έξω.
Τα πρόβατα όταν χάσουν τους βοσκούς  και πέσουν πάνω σε αγέλη λύκων για να προστατεύσουν τις ζωές τους κολλάει το ένα πάνω στο άλλο και κάνουν ένα αδιαπέραστο τείχος.
ΑΣ ΤΑ ΜΙΜΗΘΟΥΜΕ, ας  κολλήσουμε ο ένας πάνω στον άλλον διώχνοντας πρώτα τα πολιτικά εκείνα τσιμπούρια που μας πίνουν το αίμα και δεν μας επιτρέπουν να ενωθούμε.  Γιατί τώρα αδέλφια κινδυνεύουμε πραγματικά.

ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ.  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ