Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Επιτέλους η Ελληνική Πολιτεία αφυπνίστηκε για τα θέματα υγιεινής και ασφάλειας

ΠΗΓΗ: PoliceNet.gr

Δημοσιευμένο στο : -

Κυριακή, 01 Απρίλιος 2012
-"Για τραγικά προβλήματα από πλευράς υγείας που αντιμετωπίζει ο τόπος, από την επανεμφάνιση στην Ελλάδα ξεχασμένων ασθενειών, από τη χωρίς όρια και χωρίς τρόπους και χωρίς μεθόδους υποδοχής και δομές υποδοχής, συμβίωση των Ελλήνων πολιτών των Ευρωπαίων πολιτών, με πάνω από 1 εκ. ανθρώπους όπου κανείς δεν ξέρει πόσα προβλήματα δημιουργούν σε σχέση με τη δημόσια υγεία" μίλησε ο Υπουργός Υγείας κ.Λομβέρδος στην Κοινή συνέντευξη που έδωσε με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ.Χρυσοχοϊδη.

Οι Αστυνομικοί πριν δύο χρόνια είχαν επισημάνει και διαμαρτυρηθεί για όλα αυτά τα προβλήματα .
Κρίνεται άμεσα επιβεβλημένο να εποπτευθούν τα θέματα ασφάλειας και υγιεινής του αστυνομικού προσωπικού που συμμετέχει στις επιχειρήσεις και στους χώρους φύλαξης των λαθρομεταναστών και προβλέπονται από το Π.Δ. 45/2008 (γάντια, μάσκες, απολύμανση κρατητηρίων κ.λ.π.).

Δείτε στη συνέχεια ...
26 Οκτωβρίου 2010
Οι συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας στο κέντρο φύλαξης λαθρομεταναστών στο Φυλάκιο του Έβρου ήταν το κυρίαρχο θέμα συζήτησης στην τακτική γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Έβρου παρουσία του προέδρου της πανελλήνιας ομοσπονδίας αστυνομικών υπαλλήλων Χρήστου Φωτόπουλου. Ο πρόεδρος μεταξύ άλλων σημείωσε πως η κυβέρνηση δεν έχει μεταναστευτική πολιτική. (Σχετικό άρθρο)




20 Δεκεμβρίου 2010
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΑΣΥ : Παρατηρήσεις - Θέσεις Π.Ο.ΑΣ.Υ. από τον Πρόεδρο αυτής κ. Χρήστο Φωτόπουλο στη Διαρκή Επιτροπή της Βουλής Δημόσιας Διοίκησης, Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης (20/12/2010), κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου «Ίδρυση Υπηρεσίας Ασύλου και Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής, κλπ.»
"Πρόσφατα είχα βρεθεί ο ίδιος στον Έβρο και διαπίστωσα τις άθλιες συνθήκες, το ίδιο και στα Δωδεκάνησα και σε άλλα νησιά του Αιγαίου. Η κατάσταση είναι απαράδεκτη συνολικά στις αστυνομικές υπηρεσίες, διαμαρτύρονται οι συνάδελφοι για τον κίνδυνο μολυσματικών ασθενειών, αλλά και επειδή είναι ορατός ο κίνδυνος ομαδικών αποδράσεων." (Σχετικό άρθρο)



19 Μαρτίου 2011
Ενημερώθηκε ο Υπουργός Υγείας για τις συνθήκες υγιεινής των αστυνομικών στον Έβρο.
Περιοδεία στον Έβρο πραγματοποίησε σήμερα ο Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος και επισκέφθηκε τους χώρους φύλαξης παράνομων μεταναστών, ώστε να διαπιστώσει τις συνθήκες που επικρατούν τόσο κατά τη φύλαξή τους, όσο και εργασίας των αστυνομικών υπαλλήλων. Συνοδευόμενος από το Βούλγαρο ομόλογό του, επισκέφθηκαν το κέντρο στο Φυλάκιο, το συνοριακό τμήμα Σουφλίου αλλά και Τυχερού, ζητώντας να ενημερωθεί για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν οι παράνομοι μετανάστες αλλά και για τις μεταδοτικές ασθένειες που προκύπτουν. Στις δηλώσεις του μάλιστα τόνισε ότι τα θέματα αυτά πρόκειται να τα αναδείξει από κοινού με το Βούλγαρο Υπουργό Υγείας, στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την συνολική τους αντιμετώπιση.(Σχετικό άρθρο)







21 Μαρτίου 2011
Η Ελληνική Πολιτεία είδε τα προβλήματα συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας στον Έβρο.
Οι δηλώσεις του Υπουργού Υγείας κ.Λομβέρδου από την περιοδεία του στον Έβρο είναι προς αυτή την κατεύθυνση. (Σχετικό άρθρο)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ