Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡIΠΟΥ 130 € !!!!!!!!!!!! ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ



BLOGGER : Αυτοί που αποφάσισαν το τόσο μεγάλο εκλογικό επίδομα !!! να μας πουν πόσα χρήματα θα διαθέσουν για πέταμα χαρτιών, για χρήση τηλεφώνων, για καύσιμα στα αυτοκίνητά τους, για συνεντεύξεις κ.λ.π. εμφανές και μη τα οποία δεν θα κοστολογηθούν ποτέ.
Οι Αστυνομικοί πάντα στις εκλογές έπαιρναν τα λιγότερα σήμερα όμως είναι πρόκληση.
Οι Αστυνομικοί μην ξεχνάτε είναι φιλότιμοι  το έχουν αποδείξει και όπως θα το αποδείξουν  τώρα με τις ανάλογες κινήσεις τους.
Οι Αστυνομικοί θέλουν να έχουν το κεφάλι ψηλά και ας αμείβονται με τα λιγότερα κάθε φορά.
΄Ενα μεγάλο μπράβο στους υπευθύνους που σκέφτηκαν την παρακάτω κίνηση, τουλάχιστον η κοινωνία θα το καταλάβει για άλλη μία φορά.     
 Και τα ερωτήματα  είναι : πόσοι  θα κάνουν τις βάρδιες που απαιτούνται ; πόσα χαρτιά θα μοιραστούν για τις εφορευτικές επιτροπές ώστε να γίνει η διαδικασία της εκλογής ;
Τα έχουν σκεφθεί αυτά αυτοί που αποφάσισαν για το ύψος του ποσού ;


shmata_poasy-poaxia
Αθήνα 27 Απριλίου 2012
Αρ. Πρωτ.: 700/4/8θ
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ
Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ»
Στο παρά πέντε των βουλευτικών εκλογών και επειδή παντού υπάρχουν όρια -με εξαίρεση προφανώς στον εμπαιγμό και στην υποκρισία που βιώνουμε αυτές τις μέρες - οι Ομοσπονδίες τονίζουν ότι αρνούνται να αποδεχθούν την απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τη χορήγηση «φιλοδωρήματος» αντί ουσιαστικής αποζημίωσης για την υπεραπασχόληση του αστυνομικού προσωπικού κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Απευθυνθήκαμε στον Πρωθυπουργό της Χώρας, στους αρμόδιους Υπουργούς και στα Πολιτικά Κόμματα, επισημαίνοντάς τους ότι η επαναθεσμοθέτηση του δικαιώματος της εκλογικής αποζημίωσης για να έχει αντίκρισμα και να μην αφήνει κανένα περιθώριο για υστερόβουλες σκέψεις από κανέναν, θα έπρεπε να καταβληθεί με όρους ισονομίας και δικαιοσύνης.
Με τον σθεναρό αγώνα μας η αποζημίωση τελικά επαναθεσμοθετήθηκε με ομόφωνη απόφαση των Πολιτικών Κομμάτων, αλλά το προτεινόμενο ποσό είναι τελικά της τάξεως των 130 ευρώ περίπου, ούτε το μισό δηλαδή ποσό από εκείνο που δόθηκε στους ένστολους σε δραχμές (100.000) το 2000 όταν για πρώτη φορά διεκδικήσαμε και πετύχαμε αυτό το επίδομα.
Προκλητική και ακατανόητη διαπίστωση: 500 ευρώ για όλους τους υπόλοιπους, 130 ευρώ για τους ένστολους. Οι κυβερνώντες μάς κατατάσσουν σε υπαλλήλους τελευταίας κατηγορίας, όταν πρόκειται για παροχές και σε πρώτης (!) όταν πρόκειται για υποσχέσεις.
Δυστυχώς, η Πολιτεία για άλλη μια φορά έδειξε πόσο εκτιμά και σέβεται το ρόλο της Ελληνικής Αστυνομίας. Ας βγάλει καθένας τα συμπεράσματά του και ας πράξει αναλόγως...
Σε ό,τι αφορά τα Προεδρεία των Ομοσπονδιών, σας ενημερώνουμε ότι το συνολικό ποσό της αποζημίωσης που αναλογεί στα μέλη τους θα διατεθεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας στα ορφανά παιδιά οικογενειών συναδέλφων μας, ως συμβολική κίνηση που ευελπιστούμε ότι θα βρει μιμητές, στα μέλη των Ενώσεων και σε όλους τους συναδέλφους.
Για να μην περισσέψει δε η υποκρισία... δηλώνουμε ότι όλοι μας έχουμε ανάγκη και το τελευταίο ευρώ, αλλά όχι την κοροϊδία τους.
Όσο γι' αυτούς που συσκέφθηκαν και σκέφθηκαν να «τετραγωνίσουν τον κύκλο» κατ' αυτόν τον απαράδεκτο και προσβλητικό για τον Έλληνα Αστυνομικό τρόπο, ένα πράγμα οφείλουμε να επισημάνουμε:
Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για όλους, αλλά κάποιοι θέλουν να προσχωρήσουμε στο δόγμα «ούκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος», χωρίς να δώσουν εξηγήσεις πού πήγαν τα λεφτά που ...υπήρχαν, πού πήγαν τα λεφτά μας, που πήγαν οι κόποι ενός περήφανου λαού που ταπεινώθηκε προκλητικά και βάναυσα στο όνομα της διάσωσης της Χώρας.
ypografes_poasy-poaxia

ΠΗΓΗ: poasy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ