Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ( 6 ) ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

1.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Θεσσαλονίκη, 23 Απριλίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύλληψη αστυνομικού για κλοπή
Συνελήφθη την 22-04-2012, Αστυφύλακας, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για «Κλοπή», «Εξύβριση», «Φθορά ξένης ιδιοκτησίας» και παράβαση του «Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο αστυνομικός βραδινές ώρες της 22-04-2012, ευρισκόμενος εκτός Υπηρεσίας, μετέβη με αυτοκίνητο σε περίπτερο στην περιοχή της Νέας Ραιδεστού, όπου διαπληκτίστηκε με τον ιδιοκτήτη του περιπτέρου, σχετικά με την τιμή προϊόντος και προκάλεσε φθορές στο περίπτερο και εμπορεύματα αυτού, ενώ κατά την αποχώρησή του αφαίρεσε μικροαντικείμενα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο Αστυφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

2.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Καρδίτσα, 2 3 Απριλίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξιχνιάσθηκαν εννέα (9) περιπτώσεις κλοπών δικύκλων μοτοσικλετών, μία (1) κλοπή μοτοποδηλάτου καθώς και μία (1) κλοπή καταστήματος στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας.
Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα, ενώ δύο (2) ακόμη συνεργοί τους αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των δραστών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Εξιχνιάσθηκαν, από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας, εννέα (9) περιπτώσεις κλοπών δικύκλων μοτοσικλετών, μία (1) κλοπή μοτοποδηλάτου, καθώς και μία κλοπή καταστήματος στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος πέντε ατόμων για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες (22-04-2012) στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 17χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας και δύο 17χρονοι ημεδαποί για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ αναζητούνται δύο ακόμη αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας ως συνεργοί τους.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι πέντε δράστες ενεργώντας από κοινού και έχοντας κάθε φορά διαφορετική σύνθεση ομάδας, διέπραξαν κατά το χρονικό διάστημα από 04-04-2012 έως 21-04-2012 στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, εννέα (9) περιπτώσεις κλοπών δικύκλων μοτοσικλετών και μία (1) κλοπή μοτοποδηλάτου.
Επίσης, πρώτες πρωινές ώρες της 20-04-2012 εισήλθαν από ανασφάλιστη είσοδο σε κατάστημα (καφενείο) στο Λεοντάρι Καρδίτσας και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ.
Συνολικά, βρέθηκαν εννέα (9) κλαπέντα δίκυκλα, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας. Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

3.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Θεσσαλονίκη, 23 Απριλίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός – νόμιμος εκπρόσωπος εταιρείας επεξεργασίας κρεάτων, για μη απόδοση Φ.Π.Α.
Η οφειλή ανέρχεται σε 71.036,46 ευρώ
Συνελήφθη πρωινές ώρες σήμερα (23-04-2012), από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 35χρονος ημεδαπός – νόμιμος εκπρόσωπος εταιρείας επεξεργασίας κρεάτων, για μη απόδοση Φ.Π.Α. κατά το χρονικό διάστημα από 01-01-2011 έως 31-08-2011.
Το ύψος της οφειλής, ανέρχεται σε 71.036,46 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν διατάξεις των άρθρων 18, 20 και 21 του Ν. 2523/97 «Διοικητικές και ποινικές κυρώσεις στη φορολογική νομοθεσία και άλλες διατάξεις.» σε συνδυασμό με το άρθρο 98 Π.Κ «Εγκλήματα τελούμενα κατ΄εξακολούθηση».

4.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθήνα, 23 Απριλίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύλληψη ενός 61χρονου ημεδαπού για εξαπάτηση και κλοπές σε βάρος
ηλικιωμένων γυναικών
Μεσημβρινές ώρες της 19-4-2012 συνελήφθη στη περιοχή της Φυλής Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, 61χρονος ημεδαπός γιατί λίγο πριν είχε εισέλθει σε οικία ημεδαπής, με το πρόσχημα ότι είναι εκπρόσωπος της Πρόνοιας και χρησιμοποιώντας σωματική βία της αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των -650- ευρώ.
Στην κατοχή του, καθώς και στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
  • Δεκαεπτά (17) ρολόγια χειρός.
  • Διάφορα κοσμήματα.
  • Το χρηματικό ποσό των -1.365- ευρώ.
  • Τρία (3) κινητά τηλέφωνα
  • Ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, διαπιστώθηκε ότι ο παραπάνω δράστης με τη συμμετοχή, κάποιες φορές και δύο γυναικών συνεργών του, προσέγγιζε κυρίως ηλικιωμένες γυναίκες και προσποιούμενος τον υπάλληλο της Πρόνοιας, τον Δημοτικό υπάλληλο, τον εκπρόσωπο εκκλησιαστικών ενοριών, η άλλων Δημοσίων Υπηρεσιών τις εξαπατούσε και αφαιρούσε χρήματα και χρυσαφικά. Σε κάποιες περιπτώσεις χρησιμοποιούσε και σωματική βία.
Όπως εξακριβώθηκε το τελευταίο εξάμηνο ο συλληφθείς έχει διαπράξει δεκαοκτώ (18) εξαπατήσεις- κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών, σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Αττικής.
Η αξία των αφαιρεθέντων ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 95.500 ευρώ περίπου.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.








5.-ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα, 23 Απριλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη από την Οικονομική Αστυνομία, 47χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Εκκρεμούσαν σε βάρος του χρέη που ξεπερνούν τις 400.000 ευρώ.
Συνελήφθη, σήμερα (23.04.2012) το πρωί, στην Αθήνα, 47χρονος ημεδαπός, ο οποίος μετέβη αυθορμήτως στο Τμήμα Φορολογικής Αστυνόμευσης της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, συνυπόχρεος και διαχειριστής εταιρείας που δραστηριοποιείται στο χώρο της κομμωτικής, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Συγκεκριμένα, έχουν βεβαιωθεί σε βάρος του χρέη, που ανέρχονται σε 403.666,11 ευρώ.
Ο 47χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει και μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ. 1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

6.-ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα, 22 Απριλίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη από την Οικονομική Αστυνομία 53χρονη μικροβιολόγος που επιχείρησε να αποφύγει φορολογικό έλεγχο στο ιατρείο της.
Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν παραποιημένα στοιχεία στο βιβλίο επίσκεψης ασθενών.
Συνελήφθη, χθες (21-4-2012) το απόγευμα, στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, 53χρονη μικροβιολόγος, η οποία επιχείρησε να αποφύγει φορολογικό έλεγχο.
Η μικροβιολόγος συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου για το αδίκημα της απείθειας και από τον φορολογικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν παραποιημένα στοιχεία στο βιβλίο επίσκεψης ασθενών, ενώ διαπιστώθηκαν και άλλες φορολογικές παραβάσεις.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης ανώνυμης καταγγελίας, κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Κοινωνικής και Ασφαλιστικής Προστασίας της Οικονομικής Αστυνομίας μετέβη προχθές (20-4-2012) στο ιατρείο της 53χρονης στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, προκειμένου να πραγματοποιήσει φορολογικό έλεγχο. Ωστόσο, η 53χρονη μικροβιολόγος, για να αποφύγει τον έλεγχο, δεν επέτρεψε την είσοδο των αστυνομικών, παρά τις συνεχείς νόμιμες προσκλήσεις των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί ο έλεγχος.
Μετά από έρευνα των αστυνομικών, εντοπίστηκε η 53χρονη χθες (21-4-2012) το απόγευμα στον Άγιο Δημήτριο Αττικής και συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου για το αδίκημα της απείθειας. Επιπλέον, από τον φορολογικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο ιατρείο της, βρέθηκαν παραποιημένα στοιχεία στο βιβλίο επίσκεψης ασθενών, ενώ διαπιστώθηκε η μη συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων στο βιβλίο επίσκεψης ασθενών και στο μπλοκ αθεώρητων αποδείξεων παροχής υπηρεσιών (Α.Π.Υ.).
Η 53χρονη μικροβιολόγος, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ παράλληλα θα ενημερωθεί και η αρμόδια Δ.Ο.Υ., ως προς την κίνηση της διοικητικής διαδικασίας και την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών προστίμων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ