Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Ηλεία: Έπιασαν τους δολοφόνους 85χρονου

Σάββατο, 21 Απριλίου 2012


Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία του 85χρονου ημεδαπού, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (18.04.2012), σε αγροτική περιοχή στη Μίνθη Ηλείας.
Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν, χθες (20.04.2012) το βράδυ, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ύστερα από εντάλματα που εκδόθηκαν σε βάρος τους,
δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 48 και 28 ετών, οι οποίοι αφού προηγουμένως είχαν ληστέψει τον ηλικιωμένο στην οικία του, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα, τον είχαν εγκαταλείψει δεμένο σε κοντινή αγροτική περιοχή .
Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την μεθοδική και συστηματική αστυνομική έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, οι δύο Αλβανοί υπήκοοι είχαν σχεδιάσει τη ληστεία του 85χρονου, ο οποίος διέμενε μόνος του σε οίκημα που βρίσκεται σε ημιορεινή περιοχή.
Για το σκοπό αυτό, τις πρώτες πρωινές ώρες της 18.04.2012, πήγαν στο σπίτι του (85χρονου) και προκειμένου να του πάρουν τα χρήματα, ο ένας από τους δράστες (ο 28χρονος) τον χτύπησε πολλές φορές σε διάφορα μέρη του σώματός του προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.
Κατόπιν, αφού αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.800 ευρώ, μετέφεραν τον 85χρονο σε κοντινή περιοχή με χαμηλή βλάστηση για να μη γίνει αντιληπτή η πράξη τους, όπου τον εγκατέλειψαν δεμένο και εκτεθειμένο. Στη συνέχεια, για να καλύψουν τα ενοχοποιητικά στοιχεία, εξαφάνισαν τα ρούχα που φορούσαν.
Από τις ευρύτερες αστυνομικές έρευνες, τα ρούχα τους βρέθηκαν σε χαράδρα κοντινής περιοχής, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε και το χρηματικό ποσό των 1.800 ευρώ που είχαν αφαιρέσει από τον ηλικιωμένο.
Οι κατηγορίες που βαρύνουν τους δύο συλληφθέντες, κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα, αφορούν στη ληστεία μετά φόνου - ανθρωποκτονία από πρόθεση, καθώς και την παράνομη κατακράτηση.
Οι δύο αλλοδαποί δράστες οδηγήθηκαν στον κ. Ανακριτή Ηλείας.
Την προανάκριση και τις αστυνομικές έρευνες διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου.
 
ΠΗΓΗ: BLOKO.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ