Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ (9) ΕΛΛΗΝ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ


1.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΚΙΔΑΣ

Άμφισσα, 21 Απριλίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, ο «εγκέφαλος» της οποίας κρατείται στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Μαλανδρίνου
Συνελήφθησαν δύο (2) σωφρονιστικοί υπάλληλοι, οι οποίοι προόριζαν μεταξύ άλλων ναρκωτικές ουσίες προς τον αλλοδαπό «εγκέφαλο» κρατούμενο των φυλακών.
Από τις Αστυνομικές Αρχές αναζητείται ακόμη ένα μέλος της οργάνωσης, υπήκοος Αλβανίας.
Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που απαρτίζονταν από έναν 38χρονο υπήκοο Αλβανίας, έγκλειστο στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Μαλανδρίνου και κατηγορείται ως «εγκέφαλος» της,
δύο (2) σωφρονιστικούς υπαλλήλους και έναν ακόμη υπήκοο Αλβανίας, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, η οποία εισήγαγε ναρκωτικές ουσίες και κινητά τηλέφωνα στο σωφρονιστικό κατάστημα.
Στο πλαίσιο των αστυνομικών επιχειρήσεων εξάρθρωσης της οργάνωσης βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, στην κατοχή των σωφρονιστικών υπαλλήλων (213) γραμμάρια ηρωίνης, κινητά τηλέφωνα και κάρτες SIM , ενώ στο κελί του έγκλειστου αρχηγού της οργάνωσης βρέθηκαν δύο (2) κινητά τηλέφωνα.
Οι δύο (2) ημεδαποί, σωφρονιστικοί υπάλληλοι του ανωτέρω Καταστήματος Κράτησης, ηλικίας 41 και 28 ετών, αντίστοιχα συνελήφθησαν σήμερα (21-04-2012) το πρωί, στην Άμφισσα Φωκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας και την συνδρομή της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.).
Αναλυτικότερα, σήμερα το πρωί στην Αγία Ευθυμία Φωκίδας, οι αστυνομικοί μετά από κατάλληλα αξιοποίηση πληροφοριών, ακινητοποίησαν το Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο του 28χρονου σωφρονιστικού υπαλλήλου, στο οποίο επέβαινε και ο 41χρονος, την ώρα που οι δύο συλληφθέντες μετέβαιναν για ανάληψη υπηρεσίας στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Μαλανδρίνου.
Μετά από διενέργεια ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν συνολικά τα εξής :
  • Μία (1) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε ναρκωτική ουσία, πιθανόν ηρωίνη, μεικτού βάρους (213) περίπου γραμμαρίων.
  • Δυο (2) κινητά τηλέφωνα με τους φορτιστές τους.
  • Πέντε (5) κάρτες SIM κινητής τηλεφωνίας, αχρησιμοποίητες εντός συσκευασίας.
  • Το χρηματικό ποσό των (1.050) ευρώ.
  • Δύο (2) βιβλιάρια καταθέσεων και διάφορες κάρτες ανάληψης τραπεζών.
Από την μεθοδική και συστηματική αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δύο συλληφθέντες προόριζαν τα κατασχεθέντα για εισαγωγή στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Μαλανδρίνου και συγκεκριμένα για να τα παραδώσουν στον «εγκέφαλο» της οργάνωσης, 38χρονο υπήκοο Αλβανίας, έγκλειστο του Καταστήματος.
Τα κατασχεθέντα είχαν παραδοθεί στον 28χρονο σωφρονιστικό υπάλληλο από Αλβανό υπήκοο, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, ο οποίος αναζητείται.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, παρουσία Δικαστικών Λειτουργών, στις οικίες των δύο συλληφθέντων, στην Άμφισσα, βρέθηκαν (οικία 28χρονου) έξι (6) κινητά τηλέφωνα χωρίς κάρτες SIM και μία (1) κάρτα ανάληψης τραπέζης.
Επιπλέον σε έρευνα στο κελί του 38χρονου Αλβανού κρατουμένου, που ενεργήθηκε από σωφρονιστικούς υπάλληλους του Γενικού Καταστήματος Κράτησης Μαλανδρίνου, βρέθηκαν δύο (2) κινητά τηλέφωνα, χωρίς κάρτες SIM .
Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, αγορά κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.
Τις έρευνες και την προανάκριση που βρίσκονται σε εξέλιξη διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άμφισσας.

2.-ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα, 21 Απριλίου 2012
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τα αναγραφόμενα σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Επενδυτής» με τίτλο «Με χορηγό το στρατόπεδο συγκέντρωσης στην Αμυγδαλέζα» είναι παντελώς ανακριβή.
Κατ’ αρχήν δεν πρόκειται για «στρατόπεδο συγκέντρωσης» αλλά για Κέντρο Κλειστής προσωρινής Φιλοξενίας παράνομων μεταναστών που πληρεί όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές υγιεινής και ασφαλούς διαβίωσης. Δεύτερον, δεν υπάρχουν, ούτε θα μπορούσαν να υπάρχουν χορηγίες για τη λειτουργία του εν λόγω κέντρου. Οι δωρεές ελληνικών επιχειρήσεων και Ελλήνων επιχειρηματιών προς την ΕΛ.ΑΣ., που είναι πολύτιμες στις σημερινές συνθήκες της κρίσης γίνονται αποκλειστικά για τη βελτίωση της υλικοτεχνικής της υποδομής.
Η προκήρυξη του διαγωνισμού για τη δημιουργία Κέντρου Κλειστής Φιλοξενίας παράνομων μεταναστών στην Αμυγδαλέζα Αττικής έγινε με απόλυτη τήρηση των κανόνων νομιμότητας που προβλέπονται τόσο από το εσωτερικό δίκαιο, όσο και από την Κοινοτική νομοθεσία και ειδικότερα, με βάση την από 20-03-2012 πράξη νομοθετικού περιεχομένου (Α-61) «Ρύθμιση Θεμάτων Συμβάσεων που αφορούν Κέντρα Υποδοχής και Εγκαταστάσεων Κράτησης παράνομα διαμενόντων στη χώρα μεταναστών»
Η πρόσκληση των εταιρειών που συμμετέχουν στο διαγωνισμό έγινε με αποκλειστικά κριτήρια την τεχνική και οργανωτική τους δυνατότητα να ανταποκριθούν στις τεχνικές προδιαγραφές του έργου και να ολοκληρώσουν αυτό σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενόψει της κατεπείγουσας ανάγκης άμεσης έναρξης και λειτουργίας τους.
Η χρηματοδότηση του έργου αυτού γίνεται με κοινοτικούς πόρους και ειδικότερα με πόρους του Ταμείου Εξωτερικών Συνόρων.


3.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Πάτρα, 21 Απριλίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξιχνιάστηκε η ληστεία μετά φόνου (ανθρωποκτονία) του 85χρονου ημεδαπού στη Μίνθη Ηλείας.
Συνελήφθησαν, για την υπόθεση αυτή, δύο (2) υπήκοοι Αλβανίας
ως δράστες.
Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία του 85χρονου ημεδαπού, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (18.04.2012), σε αγροτική περιοχή στη Μίνθη Ηλείας.
Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν, χθες (20.04.2012) το βράδυ, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ύστερα από εντάλματα που εκδόθηκαν σε βάρος τους, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 48 και 28 ετών, οι οποίοι αφού προηγουμένως είχαν ληστέψει τον ηλικιωμένο στην οικία του, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα, τον είχαν εγκαταλείψει δεμένο σε κοντινή αγροτική περιοχή .
Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την μεθοδική και συστηματική αστυνομική έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, οι δύο Αλβανοί υπήκοοι είχαν σχεδιάσει τη ληστεία του 85χρονου, ο οποίος διέμενε μόνος του σε οίκημα που βρίσκεται σε ημιορεινή περιοχή.
Για το σκοπό αυτό, τις πρώτες πρωινές ώρες της 18.04.2012, πήγαν στο σπίτι του (85χρονου) και προκειμένου να του πάρουν τα χρήματα, ο ένας από τους δράστες (ο 28χρονος) τον χτύπησε πολλές φορές σε διάφορα μέρη του σώματός του προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.
Κατόπιν, αφού αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.800 ευρώ, μετέφεραν τον 85χρονο σε κοντινή περιοχή με χαμηλή βλάστηση για να μη γίνει αντιληπτή η πράξη τους, όπου τον εγκατέλειψαν δεμένο και εκτεθειμένο. Στη συνέχεια, για να καλύψουν τα ενοχοποιητικά στοιχεία, εξαφάνισαν τα ρούχα που φορούσαν.
Από τις ευρύτερες αστυνομικές έρευνες, τα ρούχα τους βρέθηκαν σε χαράδρα κοντινής περιοχής, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε και το χρηματικό ποσό των 1.800 ευρώ που είχαν αφαιρέσει από τον ηλικιωμένο.
Οι κατηγορίες που βαρύνουν τους δύο συλληφθέντες, κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα, αφορούν στη ληστεία μετά φόνου - ανθρωποκτονία από πρόθεση, καθώς και την παράνομη κατακράτηση.
Οι δύο αλλοδαποί δράστες οδηγήθηκαν στον κ. Ανακριτή Ηλείας.
Την προανάκριση και τις αστυνομικές έρευνες διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου.

4.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθήνα, 21 Απριλίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Χθες (20-4-2012) το πρωί, συνελήφθη στις Αχαρνές, από αστυνομικούς του Τ.Α. Αχαρνών 19χρονος αλλοδαπός Ρουμανικής καταγωγής, για κατοχή και διακίνηση ηρωίνης.
Ειδικότερα αστυνομικοί του Τ.Α. Αχαρνών, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, εντόπισαν τον ανωτέρω δράστη και την οικία που χρησιμοποιούσε σαν χώρο απόκρυψης των ναρκωτικών (καβάτζα) και τον συνέλαβαν.
Στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Ποσότητα ΗΡΩΙΝΗΣ βάρους –2.260- γραμμ.
  • -500- δισκία VULBEGAL.
  • -220- δισκία HIPNOSEDON.
  • Κοκαΐνη βάρους -0,3- γραμμ.
  • -1- συσκευή κινητής τηλεφωνίας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.









5.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθήνα, 21 Απριλίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με τη Δίωξη Ναρκωτικών του Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής και του Λ.Σ.-Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποίησαν επιχείρηση στο 40ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου στα Μέγαρα, κατά την οποία εντόπισαν και ακινητοποίησαν Δ.Χ. φορτηγό ψυγείο.
Μετά από έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο δάπεδο, 540 συσκευασίες με περιεχόμενο ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους -543- κιλών και -206- γραμ.
Συνελήφθη ο 32χρονος ημεδαπός οδηγός του φορτηγού και κατασχέθηκε το Δ.Χ. φορτηγό ψυγείο που έφερε Βουλγαρικές πινακίδες κυκλοφορίας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για ταυτοποίηση και εντοπισμό και άλλων εμπλεκομένων στην υπόθεση.


6.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Κομοτηνή, 21 Απριλίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής ο οποίος προωθούσε στην ενδοχώρα οχτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.
Συνελήφθη σήμερα (21-04-2012), κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Δέλτα του ποταμού Έβρου, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 33χρονος αλλοδαπός διακινητής, υπήκοος Τουρκίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της Χώρας, οχτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες. Πέντε (5) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Μογγολίας, δύο (2) υπήκοοι Γκάνας και ένας (1) υπήκοος Ρουάντας.
Αναλυτικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, σχετικά με κύκλωμα διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών, που δραστηριοποιείται στην περιοχή, οργανώθηκε από την Ειδική Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Αλεξανδρούπολης αστυνομική επιχείρηση.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο 33χρονος διακινητής, ο οποίος μαζί με έναν άλλο άγνωστων στοιχείων δράστη, που διέφυγε και αναζητείται, μετέφεραν με τη χρήση πλαστικής βάρκας, από την Τουρκία στην Χώρα μας, οχτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.
Η σχετική δικογραφία για τον 33χρονο περιλαμβάνει και το αδίκημα της αντίστασης, διότι κατά τη σύλληψη του, επιχείρησε να διαφύγει και αντιστάθηκε έντονα στους αστυνομικούς.
Κατασχέθηκε μία (1) πλαστική βάρκα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης.


7.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθήνα, 21 Απριλίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί για οφειλές προς το Δημόσιο.
Συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής, τρεις (3) ημεδαποί για οφειλές προς το Δημόσιο και αναλυτικά:
1. Την 19-4-12 συνελήφθη στην Ν. Ερυθραία από αστυνομικούς του Τ.Α. Ν. Ερυθραίας, 60χρονος ημεδαπός, ως Διευθύνων Σύμβουλος Α.Ε. εμπορίας υποδημάτων για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 361.798,11 ευρώ.
2. Την 20-4-12 συνελήφθη στην Κηφισιά από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασία Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 58χρονος ημεδαπός, για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο ύψους 305.219,79 ευρώ.
3. Την 20-4-12 συνελήφθη στην Ν. Σμύρνη από αστυνομικούς του Τ.Α. Ν. Σμύρνης, 49χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης καταστήματος εμπορίας ενδυμάτων για μη απόδοση Φ.Π.Α. προς το Δημόσιο ύψους 39.256,21 ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

8.-ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα, 21 Απριλίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Άλλοι τριάντα (30) αλλοδαποί, διαφόρων υπηκοοτήτων, επέστρεψαν στις χώρες καταγωγής τους
Η επιστροφή άλλων τριάντα (30) αλλοδαπών πολιτών, στις χώρες καταγωγής τους, πραγματοποιήθηκε χθες (20-04-2012), από το Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας.
Συγκεκριμένα, επέστρεψαν τρεις (3) πολίτες Αλγερίας, τέσσερις (4) πολίτες Ιράκ, ένας (1) πολίτης Αιγύπτου, ένας (1) πολίτης Αρμενίας και είκοσι ένας (21) πολίτες Αλβανίας, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής για παράνομη είσοδο στη χώρα μας.
Η επιστροφή των αλλοδαπών υπηκόων Αλγερίας, Ιράκ, Αιγύπτου και Αρμενίας πραγματοποιήθηκε με εμπορικές πτήσεις από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με προορισμούς το Αλγέρι, τη Σουλευμανία, το Κάιρο και την Ιερεβάν, αντίστοιχα. Οι αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας επεστράφησαν οδικώς στη χώρα τους, μέσω της Διεύθυνσης Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής.
Οι επιχειρήσεις επιστροφής αλλοδαπών στη χώρα τους, γίνονται στο πλαίσιο των ενεργειών για την αντιμετώπιση της μη νόμιμης μετανάστευσης και το κόστος τους καλύπτεται από το Ευρωπαικό Ταμείο Επιστροφών .


9.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Μυτιλήνη, 21 Απριλίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για την εξιχνίαση
υπόθεσης διπλής ανθρωποκτονίας στα Κεραμεία Λέσβου.
Ένας 30χρονος ημεδαπός και ένας 39χρονος αλλοδαπός βρέθηκαν νεκροί,
μέσα σε εγκαταλελειμμένο Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, σε αγροτική περιοχή.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες, για την εξιχνίαση υπόθεσης και τον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών ανθρωποκτονίας ενός 30χρονου ημεδαπού και ενός 39χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί, χθες (20-04-2012) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, μέσα σε εγκαταλελειμμένο Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, σε αγροτική περιοχή στα Κεραμεία Λέσβου.
Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας προέκυψε ότι, οι δύο άντρες, έφεραν εμφανή τραύματα από πυροβόλο όπλο, ενώ το φορτηγό αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκαν, είχε περιλουστεί εσωτερικά και εξωτερικά με εύφλεκτο υγρό και είχε μερικώς καταστραφεί από εκδηλωθείσα πυρκαγιά.
Τόσο για τον 30χρονο ημεδαπό όσο και για τον 39χρονο αλλοδαπό, είχε δηλωθεί από συγγενικά τους πρόσωπα, η εξαφάνισή τους στις Αστυνομικές Αρχές, βραδινές ώρες της 19-04-2012.
Την προανάκριση κα τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ