Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Νέα έσοδα υπέρ Μ.Τ.Σ με τη στήριξη του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ μετά από προτάσεις των φορέων αυτής Κ.Λ.Π.

Αξιολόγηση Χρήστη: / 2 
ΧείριστοΆριστο 
α) ποσοστό 5% επί των επιβαλλόμενων σε χρήμα ποινών, καθώς και επί των ποσών που προκύπτουν από τη μετατροπή των στερητικών της ελευθερίας ποινών.


β) το ποσό που προέρχεται από την εκποίηση των πάσης φύσεως πλεοναζόντων και μη αναγκαιούντων ή πεπαλαιωμένων κινητών πραγμάτων, ιδίως υλικών, εφοδίων, μηχανημάτων, παντός είδους τροχοφόρων και πλωτών μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το σκοπό τον οποίο προορίζονται. Τα ανωτέρω υλικά παραδίδονται στις αρμόδιες υπηρεσίες του Στρατού Ξηράς και ακολουθείται η ισχύουσα διαδικασία για την εκποίηση πολεμικού υλικού.
Η ΕΑΑΣ ευχαριστεί τον πρώην Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χ. Παπουτσή και τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ.Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο Αντιστράτηγο και όσους άλλους συνέβαλλαν στην προώθηση και ψήφιση του νομοσχεδίου.

ΠΗΓΗ: ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ



Αξιολόγηση Χρήστη: / 2 
ΧείριστοΆριστο 
Βεβαίως χρειάζεται και άλλες συνεχείς και σύντονες προσπάθειες απάντων των αρμοδίων, για την αύξηση των εσόδων του Μ.Τ.Σ για να διαφύγει τον κίνδυνο σε βάθος χρόνου.     Φυσικά η δικαία κατανομή του κοινωνικού πόρου είναι άλλος ένας αντικειμενικός στόχος ΑΠΑΝΤΩΝ, και ο συντονισμός των προσπαθειών εκεί πρέπει να τείνει......., διαμαρτυρίες και ενέργειες που δεν κατευθύνονται στην κυρία προσπάθεια μόνο την υλοποίηση του ΑΝΣΚ δεν θα βοηθήσουν.    ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ Εκτιμάται ότι είναι θέμα ημερών η εκταμίευση χρηματικού ποσού για την καταβολή του μερίσματος του 1ου Τριμήνου του 2012.     Εκτιμάται επίσης ότι μέσα στο 2012 θα καταβληθούν στους δικαιούχους ΒΟΕΑ, βοηθήματα που έχουν υποβληθεί αιτήσεις απο Ιανουάριο 2009 έως Μάιο 2009.     Ήδη δρομολογήθηκε ποσό για τις αιτήσεις ΒΟΕΑ μηνών Νοε - Δεκ 2008     Θα καταβληθούν Βοηθήματα Θανάτου που εκρεμούν, καθώς και θα  δοθεί κάποιο ποσό στο ΕΚΟΕΜΣ. 




Αξιολόγηση Χρήστη: / 0 
ΧείριστοΆριστο 
Η προηγούμενη διανομή έγινε εντός του έτους 2009] Δικαιολογητικά για την ενίσχυση όσων χρήζουν βοήθειας: (α) Αίτηση του μερισματούχου με πλήρη στοιχεία διαμονής, τηλέφωνο οικίας, τον αριθμό φακέλου ΜΤΣ, την αιτία που αιτείται χρηματική ενίσχυση, κ.λ.π. (β) Φ/Ο ταυτότητας (και των δύο πλευρών), (γ) Απόφαση Υγειονομικής επιτροπής Ή πρόσφατη ιατρική βεβαίωση περί της ασθένειάς τους και κάθε άλλο έγγραφο που θα συνεπικουρεί τα γραφόμενα στην αίτηση και (δ) Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος δήλωσης εισοδήματος έτους 2009, θεωρημένο από επίσημη Δημόσια Αρχή. Έλεγχος - Αξιολόγηση Δικαιολογητικών Με μέριμνα του ΜΤΣ θα συγκεντρωθούν τα δικαιολογητικά, τα οποία στη συνέχεια θα παραπεμφθούν για αξιολόγηση σε επιτροπές, στις οποίες θα συμμετέχουν κατά περίπτωση και εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ. και Ε.Α.Α.Σ για την αξιολόγηση όλων των αιτήσεων. Σε περιπτώσεις μερισματούχων που χρήζουν οικονομικής βοήθειας υπ' όψιν εκτός των δικαιολογητικών και η τυχόν καταβολή της ίδιας χορηγίας τα προηγούμενα χρόνια. Υπόδειγμα της αίτησης δικαιούχων, μπορεί να αναζητηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΜΤΣ www.mts-mod.gr ή από τα αρμόδια γραφεία του ΜΤΣ. Κληροδότημα Δαμιανοπούλου τηλ.: 210-3313020-29, εσωτ. 226 ή 228 Αιτήσεις έως 30 Απριλίου 2012.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ