Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Ο δήμος Αγίας Παρασκευής υποδέχτηκε τους Ειρηνοδρόμους

«34Η ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ»
23/05/2013
Με εντυπωσιακή συμμετοχή δρομέων πραγματοποιήθηκε, την περασμένη Κυριακή,  η 34η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης που διοργάνωσε η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (E.E.Δ.Υ.Ε.), στη μνήμη του αγωνιστή της ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη, με τη συμπλήρωση 50 χρόνων από τη δολοφονία του. 

Η πορεία, με σημείο εκκίνησης τον Τύμβο του Μαραθώνα, ακολουθώντας την κλασική διαδρομή του Μαραθωνίου δρόμου, έκανε στάση  στις 5.30 μ. μ στην Κεντρική Πλατεία του Δήμου Αγίας Παρασκευής όπου, στο πλαίσιο  της καλύτερης δυνατής υποδοχής των δρομέων, είχε προετοιμαστεί από το Δήμο λιτή τελετή καθώς και διάθεση μικροφωνικής-ηχητικής εγκατάστασης και νερών-χορηγία της επιχείρησης «super market Βερόπουλος». 

Την  υποδοχή των δρομέων στην Κεντρική μας πλατεία  τίμησε με την παρουσία της και η τέως Γ.Γ της Κ.Ε και νυν επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας Κ.Κ.Ε κα Αλέκα Παπαρήγα. 

Τους ειρηνοδρόμους υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς, ο οποίος τους καλωσόρισε θερμά ,τονίζοντας: «Καλωσορίζω με χαρά την επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας Κ.Κ.Ε κα Παπαρήγα, η οποία σήμερα μας τιμά με την παρουσία της. Σας υποδεχόμαστε με θαυμασμό και συγκίνηση στη φιλόξενη πόλη της Αγίας Παρασκευής. Η συμμετοχή σας σε αυτή την πορεία αναδεικνύει την αφοσίωση σας στην ιδέα της Ειρήνης, ιδέα διαχρονική αλλά και άκρως επίκαιρη στην παρούσα κρίσιμη συγκυρία». 

Ακόμη, ο κ. Ζορμπάς πρόσθεσε πως «Συνεργαζόμαστε άψογα με την Ε.Ε.Δ.Υ.Ε και με την Επιτροπή Ειρήνης της Αγίας Παρασκευής ,για να σας παρέχουμε κάθε χρόνο την στήριξη και την φιλοξενία μας». 

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε επίσης με συγκίνηση στη φιλία που τον συνδέει από τα μαθητικά του χρόνια με το νέο Γ.Γ της Κ.Ε Κ.Κ.Ε κ. Δημήτρη Κουτσούμπα, ευχόμενος κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και  αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η γνωριμία και η κοινή μας πορεία στα θρανία του Α΄ Λυκείου Αρρένων Λαμίας, στα ανέμελα και όμορφα χρόνια της αθωότητας και της νεανικής ορμής, με φορτίζει συγκινησιακά και μου δίνει ιδιαίτερη χαρά». 

Παράλληλα, επεσήμανε με έμφαση την ανάγκη για Κοινωνική Αλληλεγγύη προκειμένου να διατηρήσουμε την ενότητά και την ειρηνική μας συνύπαρξη ως λαός και ανέφερε ότι ο Δήμος μας υλοποιεί σειρά δράσεων με στόχο την στήριξη των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης. 

Χαιρετισμό στους ειρηνοδρόμους απεύθυνε επίσης η εκπρόσωπος του Π.Α.Μ.Ε κα. Χρυσούλα Λαμπούδη. 

Παρόντες εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου η Αντιδήμαρχος Διοίκησης κα. Ελευθερία Παπαδοπούλου και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιώργος Τσιμπουκάκης. 

Παρευρέθηκαν επίσης η Πρόεδρος του Συλλόγου Σπουδαστών Εργαστηρίων Τέχνης κα. Νικολέτα Μπελεχρή και η Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αγίας Παρασκευής κα. Αύρα Μπασακίδου.

ΠΗΓΗ : "      "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ