Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Τις 52.500 έφτασαν οι αιτήσεις για την «Επιταγή Εισόδου στον Τουριστικό Τομέα»

ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΟΥΝ 10.000 ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ
29/05/2013
Πέντε φορές περισσότερες αιτήσεις από τον αριθμό των προσφερόμενων 10.000 επιταγών εργασίας στον τουρισμό υποβλήθηκαν, φτάνοντας τις 52.500 για το πρόγραμμα «Επιταγή Εισόδου στην Αγορά Εργασίας για Ανέργους του Τουριστικού Τομέα Ηλικίας έως 29 Ετών» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, το οποίο υλοποιείται από τον ΣΕΤΕ σε συνεργασία με την ΕΕΔΕ. 

Οι συμμετέχοντες κατέθεσαν τις αιτήσεις τους στην ειδικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα www.sete-voucher.gr, ενώ η μοριοδότηση και η έκδοση των αποτελεσμάτων, ανακοινώθηκε στην ίδια ιστοσελίδα χτες, μέσω του πληροφοριακού συστήματος, εξασφαλίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο, τη διαφάνεια, την αντικειμενικότητα και το αδιάβλητο της όλης διαδικασίας. 

Υπενθυμίζεται, ότι το πρόγραμμα απευθύνεται σε 10.000 άνεργους νέους και αφορά, τόσο σε θεωρητική κατάρτιση, όσο και σε πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις του τουριστικού τομέα. 

Ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσε ότι «υπήρξε εντυπωσιακό ενδιαφέρον νέων συμπολιτών μας να εισέλθουν στην αγορά εργασίας του τουρισμού, ενός προνομιακού τομέα με εξαιρετικές προοπτικές στην χώρα μας». 

«Ο ΣΕΤΕ, υποστηρίζει τη μάχη της κυβέρνησης συνεργασίας για την καταπολέμηση του προβλήματος της ανεργίας, ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων, αλλά και τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μέσω του προγράμματος θα ενισχύσουμε το ενδιαφέρον και τις δεξιότητες νέων έως 29 ετών για κατάρτιση και απασχόληση στον ελληνικό τουρισμό», πρόσθεσε ο κ. Ανδρεάδης.

ΠΗΓΗ : "   ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ    "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ