Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ( 19 ) ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

1.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Ερμούπολη Σύρου, 12 Μαρτίου 201 2
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξιχνιάστηκαν τέσσερις (4) αρπαγές τσαντών και μια κλοπή χρημάτων στην Ρόδο.
Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί για αντιποίηση αρχής και διακεκριμένες κλοπές.
Στην υπόθεση εμπλέκονται ακόμη δυο ημεδαποί για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών .

Συνελήφθησαν χθες (12.3.2012) πρωινές ώρες στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, δυο (2) ημεδαποί ηλικίας 28 και 24 σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για αντιποίηση Αρχής και διακεκριμένες κλοπές.
Ειδικότερα προχθές (11.3.2012) πρώτες πρωινές ώρες στην πόλη της Ρόδου, ο 28χρονος από κοινού με τον 24χρονο, προσποιούμενοι τους αστυνομικούς ακινητοποίησαν έναν ανήλικο 15χρονο ημεδαπό και σε σωματική έρευνα που του έκαναν αφαίρεσαν από την κατοχή του ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες με συγκεκριμένο τρόπο δράσης, επιβαίνοντες σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα πλησίαζαν γυναίκες που κινούνταν πεζές και αφού άρπαζαν τις τσάντες τους τρέπονταν σε φυγή.
Ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα εξιχνιάστηκε μια κλοπή και τρεις (3) περιπτώσεις αρπαγής τσαντών και συγκεκριμένα:
  • Την 03.3.2012 βραδινές ώρες στην πόλη της Ρόδου, ο 28χρονος άρπαξε μια τσάντα από την κατοχή αλλοδαπής υπηκόου Αλβανίας
  • Την 03.3.2012 το βράδυ στην πόλη της Ρόδου, οι συλληφθέντες από κοινού αφαίρεσαν μια τσάντα από την κατοχή 17χρονης ημεδαπής
  • Την 08.3.2012 πρώτες πρωινές ώρες στην πόλη της Ρόδου, ο 28χρονος, αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό από τσάντα αλλοδαπής υπηκόου Ρωσίας
  • Την 09.3.2012 πρώτες πρωινές ώρες στην πόλη της Ρόδου, οι συλληφθέντες από κοινού αφαίρεσαν μια τσάντα από την κατοχή 26χρονης ημεδαπής
Επίσης στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο είχε αφαιρεθεί με όμοιο τρόπο από τσάντα 23χρονης ημεδαπής που κινούνταν πεζή την 11.03.2012 απογευματινές ώρες στην Παλιά πόλη της Ρόδου
Συνολικά την κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα ως προϊόντα κλοπών και μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα ως μέσω διευκόλυνσης διάπραξης διακεκριμένων κλοπών.
Επιπλέον κατά την διάρκεια της αστυνομικής έρευνας για τα περιστατικά αρπαγής τσαντών προέκυψε η εμπλοκή ακόμη δυο ημεδαπών ηλικίας 22 και 25 οι οποίοι χθες το απόγευμα προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου. Αναλυτικότερα:
  • Σε έρευνα που έγινε στον 25χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του μια συσκευασία που παρείχε ποσότητα κάνναβης 1,8 γραμμαρίων καθώς επίσης προέκυψε ότι εμπλέκεται σε υπόθεση ναρκωτικών που ερευνούσε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου (Σχετικό σημερινό Δελτίου Τύπου)
  • Σε έρευνα που έγινε στον 22χρονο βρέθηκε στην κατοχή του μια πλαστική συσκευασία που παρείχε ποσότητα κάνναβης 21,7 γραμμαρίων καθώς επίσης προέκυψε ότι είναι δράστης της αφαίρεσης τσάντας που διαπράχτηκε την 11.03.2012 απογευματινές ώρες στην Παλιά πόλη της Ρόδου σε βάρος 23χρονης ημεδαπής
Οι συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

2.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Πρέβεζα, 13 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθησαν τέσσερις (4) ημεδαποί για κατοχή, μεταφορά και εμπορία μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών
Κατασχέθηκαν διακόσια δεκαεννέα (219) κιλά κάνναβης
Συνελήφθησαν, σήμερα (13-02-2012) τα ξημερώματα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, τέσσερις (4) ημεδαποί (τρεις άνδρες και μία γυναίκα), ηλικίας 36, 45, 35 και 31 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή, μεταφορά και εμπορία μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, σήμερα τα ξημερώματα στον Αρχάγγελο Πρέβεζας, οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα να κινούνται ύποπτα.
Οι οδηγοί των ανωτέρω οχημάτων δεν σταμάτησαν στο σήμα των αστυνομικών για έλεγχο και ανέπτυξαν ταχύτητα. Ακολούθησε καταδίωξη και τελικά οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τα καταδιωκόμενα οχήματα στα Φλάμπουρα Πρέβεζας.
Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο πρώτο αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 36χρονος με συνοδηγό την 31χρονη ημεδαπή, βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών ενενήντα οκτώ (98) δέματα με κάνναβη συνολικού βάρους (105.300) γραμμαρίων.
Στο δεύτερο αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 45χρονος και στο οποίο επέβαινε ο 35χρονος, βρέθηκαν ενενήντα έξι (96) δέματα με κάνναβη συνολικού βάρους (113.700) γραμμαρίων.
Οι ναρκωτικές ουσίες, τα οχήματα καθώς και επτά (7) κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

3.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Φλώρινα, 13 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύλληψη εννέα (9) αλλοδαπών για παράνομη είσοδο, παράνομη μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών και πλαστογραφία.
Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Νίκης, τις πρωινές ώρες της 11-3-2012 στη Νίκη Φλώρινας, κατά τη διάρκεια διαβατηριακού ελέγχου, συνέλαβαν εννέα (9) αλλοδαπούς για παράνομη είσοδο, παράνομη μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών και πλαστογραφία πιστοποιητικών.
Συγκεκριμένα, από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 50χρονος αλλοδαπός, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα τέσσερις (4) αλλοδαπούς 26, 28, 23 και 22 ετών, οι οποίοι όπως προέκυψε εισήλθαν παράνομα στη χώρα και κατείχαν πλαστά διαβατήρια.
Ομοίως, σε έλεγχο που έγινε σε άλλο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 29χρονος αλλοδαπός και επέβαινε ως συνεπιβάτης 23χρονος αλλοδαπός, διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν παράνομα δύο (2) αλλοδαπούς 34 και 30 ετών, οι οποίοι όπως προέκυψε εισήλθαν παράνομα στη χώρα, κατέχοντας και αυτοί πλαστά διαβατήρια.
Συνολικά κατασχέθηκαν:
  • δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα,
  • έξι (6) πλαστά διαβατήρια,
  • πέντε (5) κινητά τηλέφωνα,
  • εννιακόσια (900) δολάρια Η.Π.Α.,
  • τετρακόσια τριάντα πέντε (435) ευρώ και
  • τριακόσιες εβδομήντα (370) λίρες Αιγύπτου
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

4.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Μυτιλήνη, 13 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη 40χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Εκκρεμούσαν σε βάρος του,
χρέη προς το Δημόσιο ύψους περίπου
399.955 ευρώ.
Συνελήφθη, σήμερα (13-03-2012) το πρωί, στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Οικονομικού Εγκλήματος, 40χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης ραδιοτηλεοπτικού σταθμού, κατηγορούμενος για οφειλές προς το Δημόσιο.
Συγκεκριμένα, έχουν βεβαιωθεί σε βάρος του χρέη προς το Δημόσιο, που ανέρχονται σε 399.955,39 ευρώ.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».
 
5.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Μυτιλήνη, 13 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη 61χρονη ημεδαπή, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Εκκρεμούσαν σε βάρος της,
χρέη προς το Δημόσιο ύψους περίπου
229.167 ευρώ.
Συνελήφθη, σήμερα (13-03-2012) το πρωί, στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Οικονομικού Εγκλήματος, 61χρονη ημεδαπή, ιδιοκτήτρια καταστήματος εστίασης, κατηγορούμενη για οφειλές προς το Δημόσιο.
Συγκεκριμένα, έχουν βεβαιωθεί σε βάρος της χρέη προς το Δημόσιο, που ανέρχονται σε 229.167,92 ευρώ.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.
Οι κατηγορίες που την βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

6.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθήνα, 13 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύλληψη 43χρονου ημεδαπού για ληστεία σε Σούπερ Μάρκετ στο Νέο Φάληρο
Χθες (12-3-2012) το απόγευμα συνελήφθη στο Νέο Φάληρο από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) 43χρονος ημεδαπός γιατί λίγο πριν είχε διαπράξει ληστεία με την απειλή μαχαιριού σε κατάστημα Σουπερ Μάρκετ.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) μαχαίρι και το χρηματικό ποσό που είχε αφαιρέσει από το Σουπερ Μάρκετ.
Από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τ.Α Πειραιά εξακριβώθηκε ότι ο συλληφθείς έχει διαπράξει επίσης :
  • Την 28-2-2012 ληστεία με απειλή μαχαιριού σε κατάστημα Σουπερ Μάρκετ στα Βριλήσσια.
  • Την 10-3-2012 ληστεία με απειλή μαχαιριού σε κατάστημα Σουπερ Μάρκετ στο Χαλάνδρι.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

7.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθήνα, 13 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπές κατ’ εξακολούθηση στην Ηλιούπολη.
Χθες (12-3-2012) το βράδυ συνελήφθη στην Ηλιούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, 22χρονος ημεδαπός για κλοπές κατ’ εξακολούθηση.
Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε εξακριβώθηκε ότι ο συλληφθείς έχει διαπράξει κατά το τελευταίο δίμηνο τέσσερις (4) κλοπές στο κέντρο της Αθήνας εκ των οποίων μία (1) σε καφετέρια και τρεις (3) σε γραφεία κτιρίου.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

8.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθήνα, 13 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθησαν δύο υπάλληλοι του Υπουργείου Ανάπτυξης, που απαίτησαν το χρηματικό ποσό των 120.000 ευρώ από επιχειρηματία, για να «προωθήσουν» φάκελο για επιχορήγηση σε επένδυσή του.
Στα σπίτια τους βρέθηκαν 145.000 ευρώ περίπου, τραπεζικά βιβλιάρια, τραπεζικές αποδείξεις και έγγραφα.
Τα στοιχεία ταυτότητας δίνονται στη δημοσιότητα για λόγους εξακρίβωσης τέλεσης παρόμοιων αδικημάτων και σε άλλους πολίτες – επενδυτές.
Συνελήφθησαν δύο υπάλληλοι του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, που υπηρετούν στο Τμήμα Ιδιωτικών Επενδύσεων, οι οποίοι απαίτησαν το χρηματικό ποσό των (120.000) ευρώ, προκειμένου να προωθήσουν το φάκελο για επιχορήγηση σε επενδυτική δραστηριότητα επιχειρηματία ιδιοκτήτη ξενοδοχειακής μονάδας.
Πρόκειται για τους:
  • ΛΙΑΚΟ Κωνσταντίνο του Ηλία και της Καλλιόπης, γεν. 19-10-1951 στον Πειραιά, κάτοικο Καλλίπολης Πειραιά
  • ΚΑΖΑΖΑΚΗ Κωνσταντίνο του Ιωάννη και της Μαρίας, γεν. 17-07-1951 στο Πειραιά, κάτοικο Κορυδαλλού Αττικής
Η σύλληψή τους, που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, έγινε χθες (12.03.2012) το μεσημέρι σε στάση του Μετρό στον Κεραμεικό, την ώρα που παραδόθηκε ο φάκελος με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα από τον επενδυτή στον ένα υπάλληλο.
Αναλυτικότερα, χθες το πρωί, ο (συν)ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας, κατήγγειλε ότι, ενώ έχει εγκριθεί επιχορήγηση για αντίστοιχη επένδυση στην επιχείρηση, που διατηρεί με τον αδερφό του στο Νομό Αργολίδας, ύψους περίπου 4,7 εκατομμυρίων ευρώ, οι δύο υπάλληλοι με συνεχή προσκόμματα απαιτούσαν το ποσό των εκατόν είκοσι (120.000) ευρώ προκειμένου να προωθήσουν τον φάκελο της επιχορήγησης.
Χθες (12.03.2012) το μεσημέρι, κανονίστηκε ραντεβού παράδοσης των χρημάτων στο σταθμό του Μετρό στον Κεραμεικό, τα οποία είχαν προσημειωθεί. Στο ραντεβού εμφανίσθηκε Κωνσταντίνος ΛΙΑΚΟΣ, ο οποίος αφού παρέλαβε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των (120.000) ευρώ, συνελήφθη. Ύστερα από λίγο, στο συγκεκριμένο σημείο συνάντησης, μετέβη και ο Κωνσταντίνος ΚΑΖΑΖΑΚΗΣ, ο οποίος και συνελήφθη.
Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών που ακολούθησαν, βρέθηκαν στα γραφεία των δύο συλληφθέντων, στο Υπουργείο Ανάπτυξης, οι φάκελοι της υπόθεσης επιχορήγησης της ξενοδοχειακής μονάδας και χειρόγραφο του Εισηγητικού Ολοκλήρωσης.
Στις έρευνες που διενεργήθηκαν στα σπίτια τους, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, βρέθηκαν:
  • Στο σπίτι του ΛΙΑΚΟΥ Κων/νου, το χρηματικό των εβδομήντα (70.000) ευρώ, βιβλιάρια διαφόρων τραπεζών και αποδείξεις τραπεζικών συναλλαγών και
  • Στο σπίτι του ΚΑΖΑΖΑΚΗ Κων/νου, το χρηματικό ποσό των ογδόντα πέντε (85.000) ευρώ, τραπεζικά βιβλιάρια και μια κυνηγετική καραμπίνα.
Τα χρήματα που βρέθηκαν, τα βιβλιάρια, καθώς και οι άλλες τραπεζικές αποδείξεις και έγγραφα κατασχέθηκαν και ερευνάται η προέλευση και τα ποσά που διακινήθηκαν.
Σε βάρος των δυο συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εκβίαση και δωροδοκία και σήμερα (13.03.2012) οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Τα στοιχεία ταυτότητάς τους, δόθηκαν στη δημοσιότητα με Εισαγγελική Διάταξη - λόγω της μέγιστης ηθικής απαξίας της πράξης τους ως δημόσιοι υπάλληλοι - προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν τέλεση και άλλων παρόμοιων αδικημάτων από τους ίδιους.
Τις αστυνομικές έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, όπου οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 210 647 6823, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: yaoe@otenet.gr προκειμένου να δώσουν πληροφορίες ή να καταγγείλουν τυχόν παράνομες και επίμεμπτες πράξεις ή ενέργειες των δύο συλληφθέντων.
Υπενθυμίζεται ότι, οι πολίτες μπορούν να καταγγέλλουν παράνομες ή επίμεμπτες πράξεις δημοσίων λειτουργών γενικότερα στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, στο τηλέφωνο 210 877 9700 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dey1@hellenicpolice.gr

9.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Λάρισα, 13 Μαρτίου 2012
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ανακοινώνεται ότι, πρόσφατα δημοσιεύματα σε διάφορα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, που εμφανίζουν αύξηση της εγκληματικότητας στην περιοχή της Θεσσαλίας σε ποσοστό 340 % ή 310 %, για το έτος 2011, δεν απεικονίζουν την πραγματικότητα.
Παρά την προχθεσινή (11-3-2012) επίσημη δημοσιοποίηση, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, των στοιχείων της εγκληματικότητας, εξακολουθούν να αναπαράγονται τα συγκεκριμένα ανυπόστατα ποσοστά, που είναι εντελώς αναντίστοιχα με τα πραγματικά δεδομένα.
Ενδεικτικά, στα αδικήματα κατά της ιδιοκτησίας (κλοπές – διαρρήξεις - ληστείες), το έτος 2011 καταγράφηκαν σε όλους τους νομούς της Θεσσαλίας, σε σύγκριση με το 2010:
  • Κλοπές - διαρρήξεις : 1.306 έναντι 1.616 το 2010
    (310 λιγότερες, μείωση 19 %)
  • Κλοπές τροχοφόρων : 795 έναντι 884 το 2010
    (89 λιγότερες, μείωση 10 %)
  • Ληστείες: 107 έναντι 82 το 2010
    (25 περισσότερες, αύξηση 30%)
Όσον αφορά στις ληστείες σε οικίες, το έτος 2010 καταγράφηκαν (15) περιστατικά, ενώ το 2011 καταγράφηκαν (45), από τα οποία εξιχνιάστηκαν τα (41), δηλαδή ποσοστό εξιχνίασης που ξεπερνά το 91%.
Με σκοπό την πλήρη αποτύπωση δημοσιοποιούμε και πάλι τον αναλυτικό πίνακα με τα στοιχεία εγκληματικότητας, για όλες τις κατηγορίες αδικημάτων και εξιχνιάσεων στην περιοχή της Θεσσαλίας. Στον πίνακα παρουσιάζονται όλες οι επιμέρους αυξομειώσεις και συνεπώς μπορούν να εξαχθούν οι πραγματικές ποσοστιαίες διαφοροποιήσεις.

10.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθήνα, 13 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ύστερα από πολυήμερες αναζητήσεις αστυνομικών του Τ.Α. Χολαργού, εντοπίσθηκαν πρωινές ώρες της 10-3-2012 στις Αχαρνές και συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, άνδρας και γυναίκα ηλικίας 35 και 23 ετών αντίστοιχα, για ληστεία, απάτες και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι δύο (2) συλληφθέντες μαζί με άνδρα συνεργό τους που αναζητείται, χρησιμοποιώντας κάθε φορά διαφορετική μέθοδο και πρόσχημα, προσέγγιζαν ηλικιωμένα άτομα τα οποία άλλες φορές εξαπατούσαν παρουσιάζοντάς τους ψευδή γεγονότα ως αληθινά και τους αποσπούσαν χρήματα και άλλες φορές εισέρχονταν στις οικίες τους και με την μέθοδο της απασχόλησης αφαιρούσαν τιμαλφή.
Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί είκοσι μία (21) περιπτώσεις εξαπάτησης-κλοπής και μία (1) περίπτωση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων οι οποίες διαπράχθηκαν κατά το τελευταίο τρίμηνο, στις περιοχές Χολαργού, Παπάγου, Φιλοθέης, Γέρακα, Ν. Ηρακλείου, Ν. Χαλκηδόνας, Παλαιού Φαλήρου και ειδικότερα :
  • Σε δεκαοκτώ (18) περιπτώσεις εμφανίστηκαν ως φίλοι ή ασφαλιστές ή λογιστές που τους οφείλει χρήματα συγγενικό τους πρόσωπο και απέσπασαν διάφορα χρηματικά ποσά. Σε έξι (6) από τις παραπάνω περιπτώσεις οδήγησαν τους ηλικιωμένους σε κατάστημα τράπεζας από το οποίο έκαναν ανάληψη των παραπάνω χρηματικών ποσών.
  • Σε τρείς (3) περιπτώσεις προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ εισήλθαν σε οικίες ηλικιωμένων και με την μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν κοσμήματα.
  • Σε μία (1) περίπτωση, με το πρόσχημα ότι είναι ασφαλιστές του γιού ηλικιωμένης γυναίκας, ο οποίος τους οφείλει χρήματα, την οδήγησαν σε κατάστημα τράπεζας και με τη χρήση σωματικής βίας της αφαίρεσαν τα χρήματα που είχε κάνει ανάληψη.
Το σύνολο των αφαιρεθέντων χρημάτων καθώς και η αξία των αφαιρεθέντων κοσμημάτων ανέρχεται στο ποσό των 43.580 ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Υπενθυμίζεται ότι στην ενότητα οδηγός του πολίτη στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας μπορείτε να βρείτε χρήσιμες συμβουλές για την αποφυγή εξαπάτησης πολιτών(κυρίως σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων).

11.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΚΙΔΑΣ
Άμφισσα, 13 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη 56χρονος ημεδαπός για οφειλές προς το Δημόσιο
Εκκρεμούσαν σε βάρος του χρέη προς το Δημόσιο
που ξεπερνούν τις 139.000 ευρώ.
Συνελήφθη, χθες (12-03-2012) το μεσημέρι στην Άμφισσα Φωκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άμφισσας, ένας ημεδαπός ηλικίας 56 ετών, εργολάβος τεχνικών έργων, κάτοικος Άμφισσας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.
Το ύψος των οφειλών του ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 139.992,89 ευρώ.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άμφισσας.


12.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Θεσσαλονίκη, 13 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη 51χρονος διευθύνων σύμβουλος εταιρείας τεχνολογικών συστημάτων για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.
Το ύψος του χρέους ανέρχεται σε 262.306,80 ευρώ.
Συνελήφθη σήμερα (13-03-2012) το πρωί στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 51χρονος διευθύνων σύμβουλος εταιρείας τεχνολογικών συστημάτων, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατ΄εξακολούθηση.
To ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των 262.306,80 ευρώ, για το χρονικό διάστημα από 31-01-2011 έως 31-05-2011.
Οι κατηγορίες που βαρύνουν τον συλληφθέντα αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 98 Π.Κ «Εγκλήματα τελούμενα κατ΄εξακολούθηση», καθώς και του άρθρου 25 παρ. 1δ’ του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

13.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Κομοτηνή, 13 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη 47χρονος ημεδαπός για μη απόδοση φόρου (Φ.Π.Α) προς το Δημόσιο.
Οι οφειλές ανέρχονται στο ποσό των 33.512,25 ευρώ.
Συνελήφθη χθες (12-3-2012) το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 47χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης καταστημάτων παροχής υπηρεσιών εστίασης, για μη απόδοση Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (Φ.Π.Α).
Το ύψος της οφειλής από μη απόδοση Φ.Π.Α., για τη φορολογική περίοδο από 1-1-2011 έως 30-6-2011, ανέρχεται σε 33.512,25 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν, αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 18 παρ.1 του Ν. 2523/97 «Διοικητικές και ποινικές κυρώσεις στη φορολογική νομοθεσία και άλλες διατάξεις» όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα.

14.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Τρίπολη, 13 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αστυνομικές Επιχειρήσεις στις Περιφέρειες Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.
Συνελήφθησαν δώδεκα (12) άτομα και προσήχθησαν συνολικά εξήντα εννέα (69).
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκαν από χθες (12-03-2012) το βράδυ έως σήμερα (13-3-2012) το πρωί, αστυνομικές επιχειρήσεις στις Περιφέρειες Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, οι οποίες οργανώθηκαν από τις αντίστοιχες Αστυνομικές Διευθύνσεις, με τη συμμετοχή αστυνομικών από διάφορες Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Κατά την διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε μεγάλο αριθμό ατόμων και οχημάτων, ενώ προσήχθησαν συνολικά εξήντα εννέα (69) άτομα και συνελήφθησαν δώδεκα (12) άτομα.
Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:
  • Ένας (1) ημεδαπός, για ναρκωτικά.
  • Ένας (1) ημεδαπός ΡΟΜΑ, για κλοπή.
  • Ένας (1) ημεδαπός και ένας (1) αλλοδαπός, για καταδικαστικά έγγραφα.
  • Οκτώ (8) αλλοδαποί, γιατί διέμεναν παράνομα στην Χώρα.
Επιπλέον, βεβαιώθηκαν τριάντα οκτώ (38) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και δέκα (10) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, κατασχέθηκαν, ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης 0,1 γραμμαρίων, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης 0,3 γραμμαρίων, καθώς και 1.750 πλακίδια οικοδομής και έξι (6) σάκοι κόλλας πλακιδίων, ως προερχόμενα από κλοπή.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.
Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και την καταστολή της εγκληματικό


15.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Κομοτηνή, 13 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη 57χρονος ημεδαπός για οφειλές προς το Δημόσιο.
Σε βάρος του έχουν βεβαιωθεί χρέη, τα οποία ανέρχονται σε 1.289.184,51 ευρώ.
Συνελήφθη χθες (12-3-2012) το μεσημέρι, στο Διδυμότειχο Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, 57χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Συγκεκριμένα, έχουν βεβαιωθεί σε βάρος του χρέη, που ανέρχονται σε 1.289.184,51 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

16.-ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα, 13 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη 42χρονος υπάλληλος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για δωροδοκία και εκβίαση.
Απαιτούσε εκβιαστικά χρήματα, αρχικά για να «αποτρέψει» έλεγχο σε ανώνυμη χρηματιστηριακή - επενδυτική εταιρεία της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια για να μην αφαιρεθεί η άδεια λειτουργίας της.
Συνελήφθη χθες (12-2-2012) το απόγευμα στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος και της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων,42χρονος ημεδαπός, υπάλληλος του Περιφερειακού Γραφείου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στη Θεσσαλονίκη, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για δωροδοκία και εκβίαση.
Είχε προηγηθεί, πρόσφατα, καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο ανώνυμης χρηματιστηριακής-επενδυτικής εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την οποία ο συγκεκριμένος υπάλληλος, από την αρχή του έτους και σε διάφορα χρονικά διαστήματα, απαιτούσε εκβιαστικά το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ, για να αποτρέψει έλεγχο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στην εταιρεία του.
Στη συνέχεια, όταν τελικά πραγματοποιήθηκε ο έλεγχος, απαιτούσε το ίδιο χρηματικό ποσό για να μην αφαιρεθεί η άδεια λειτουργίας της εταιρείας, αλλά να επιβληθεί μόνο χρηματικό πρόστιμο.
Μετά από προηγουμένη συνεννόηση, κανονίστηκε συνάντηση χθες το απόγευμα, στο κέντρο της Αθήνας, όπου ο Πρόεδρος της εταιρείας παρέδωσε στον 42χρονο υπάλληλο το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ.
Στη συνέχεια αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος και της Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, που επιτηρούσαν διακριτικά τον χώρο, συνέλαβαν τον 42χρονο υπάλληλο και βρήκαν- κατάσχεσαν στην κατοχή του το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημελλειοδικών Αθηνών.

17.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθήνα , 13 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύλληψη δύο (2) ατόμων στην Καλλιθέα για κατοχή και διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης
Χθες (12-3-2012) το απόγευμα, συνελήφθησαν στην Καλλιθέα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας ημεδαπός άνδρας και μία αλλοδαπή γυναίκα υπήκοος Ρωσίας, ηλικίας 47 και 34 ετών αντίστοιχα, για κατοχή και διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης.
Ειδικότερα αστυνομικοί της Υ.Δ.Ν., μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, εντόπισαν τους ανωτέρω δράστες και με συντονισμένη επιχείρηση τους συνέλαβαν.
Κατασχέθηκαν:
  • Ποσότητα ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ βάρους –18.707- γραμμ.
  • Ένα (1) πιστόλι μάρκας MAKAROV.
  • Δεκαεπτά (17) φυσίγγια των 9mm.
  • Τρεις (3) κάλυκες των 9mm.
  • Το χρηματικό ποσό των –2.650- ευρώ.
  • Τρεις (3) ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.
  • Δύο (2) κινητά τηλέφωνα.
  • Ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτ/το.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.












18.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθήνα, 13 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη 55χρονος ημεδαπός για οφειλές προς το Δημόσιο.
Εκκρεμούσαν σε βάρος του χρέη προς το Δημόσιο
που ξεπερνούν τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ.
Συνελήφθη χθες (12-3-2012) το πρωί στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας (1) ημεδαπός ηλικίας 55 ετών, ως διευθύνων σύμβουλος ανώνυμης εταιρείας εμπορίας ειδών ένδυσης, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.
Το ύψος των οφειλών του ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 2.243.513,04 ευρώ.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
19.-ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα, 13 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επιστροφή άλλων εβδομήντα πέντε (75) αλλοδαπών πολιτών, διαφόρων υπηκοοτήτων, στις χώρες καταγωγής τους.
Η επιστροφή άλλων εβδομήντα πέντε (75) αλλοδαπών πολιτών, στις χώρες καταγωγής τους, πραγματοποιήθηκε χθες (12-03-2012), από το Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της μη νόμιμης μετανάστευσης.
Συγκεκριμένα επεστράφησαν, δύο (2) πολίτες Γερμανίας, ένας (1) πολίτης Πακιστάν, ένας (1) πολίτης Αλγερίας και εβδομήντα ένας (71) πολίτες, επίσης Πακιστάν.
Η επιστροφή των παραπάνω αλλοδαπών, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής, για παράνομη είσοδο στη χώρα μας, πραγματοποιήθηκε με εμπορικές πτήσεις από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με προορισμούς το Ντίσελντορφ-Βερολίνο, το Ισλαμαμπάντ και το Αλγέρι, ενώ οι επιπλέον εβδομήντα ένας (71) πολίτες Πακιστάν επεστράφησαν με ειδική πτήση «τσάρτερ» για το Ισλαμαμπάντ και τη Λαχώρη.
Υπενθυμίζεται ότι, οι επιχειρήσεις επιστροφής αλλοδαπών στη χώρα τους, γίνονται στο πλαίσιο των ενεργειών για την αντιμετώπιση της μη νόμιμης μετανάστευσης και το κόστος τους καλύπτεται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επιστροφών.

ΠΗΓΗ: astynomia.gr





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ