Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Παιδιά βοηθούν παιδιά

ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
29/03/2012

Επιταγή 4.000 ευρώ παρέδωσε στην Πρόεδρο του «Ιδρύματος για το Παιδί και την Οικογένεια», κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ο Πρόεδρος Παιδικών και Βρεφικών Σταθμών Άνω Λιοσίων του Δήμου Φυλής, κύριος Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου. 

Το ποσόν συγκεντρώθηκε από τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «Τα παιδιά γιορτάζουν για τα παιδιά», που διοργανώθηκε στις 16 Δεκεμβρίου 2011 στο κλειστό γυμναστήριο Ζωφριάς στα Άνω Λιόσια, με πρωτοβουλία του κυρίου Παπαϊωάννου. 

Όπως είχε υπογραμμίσει τότε στην ομιλία  του, ο κύριος Παπαϊωάννου, «η εκδήλωση αυτή αποτελεί ελάχιστο φόρο τιμής στο πρόσωπο της κυρίας Βαρδινογιάννη, που έχει σταθεί στο πλευρό του κατοίκων  του Δήμου Φυλής στις πιο δύσκολες ώρες, στους σεισμούς του 1999,  που έπληξαν την περιοχή αυτή της Αττικής, περισσότερο από κάθε άλλη. Τότε η κυρία Βαρδινογιάννη, είπε ο κύριος Παπαϊωάννου, ανέλαβε την πρωτοβουλία να χτίσει έναν πανέμορφο παιδικό σταθμό στον Άγιο Νικόλαο, που λειτούργησε άμεσα και φιλοξένησε όλα τα μικρά παιδιά της περιοχής, και όχι μόνο. Από τότε μέχρι σήμερα με πολλούς και διάφορους τρόπους η κυρία Βαρδινογιάννη εξακολουθεί να βρίσκεται στο πλευρό μας». 

Με τα ίδια θερμά λόγια, ο κύριος Παπαϊωάννου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη των κατοίκων των Άνω Λιοσίων προς την κυρία Βαρδινογιάννη και στη σημερινή τους συνάντηση. 

Εκείνη παραλαμβάνοντας την επιταγή, βαθιά συγκινημένη, τον ευχαρίστησε για την ευγενική του χειρονομία, τον συνεχάρη για την κοινωνική του ευαισθησία και τον διαβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των παιδιών του Δήμου Φυλής. 

Και πρόσθεσε: «Με το χρηματικό ποσόν που μας προσφέρετε σήμερα με τόση αγάπη,  στέλνετε ένα σημαντικό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης, η οποία αποτελεί βασική αρχή του Ιδρύματος μας. Εμείς, με τη σειρά μας,  θα το προσφέρουμε σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, προκειμένου να τις βοηθήσουμε στις δύσκολες ώρες που περνούν. Είναι μια δράση του Ιδρύματός μας την οποία αναλάβαμε εν όψει της κρίσης που πλήττει τη χώρα μας και οδηγεί σε απόγνωση όλο και περισσότερους συνανθρώπους μας».

ΠΗΓΗ: Ηλεκτρονική Εφημερίδα " ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ