Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΤΑΞΙΔΙΑ

 S I G N A T U R E  T R A V E L 
Μητροπόλεως 26-28 (1ος όροφος) , Αθήνα, Τ.Κ. 10563 
Τηλ. 210 32 45 620, Φαξ. 210 32 45 508 
Email : 
info@signature.gr Web Site : www.signature.gr
 ΝΤΟΥΜΠΑΙΟ,τι και να πει κανείς για το Ντουμπάι είναι λίγο και αδυνατεί να αποδώσει ακόμα και στο ελάχιστο τη χλιδή και τον πλούτο της κοσμοπολίτικης πόλης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Υπερπολυτελή ξενοδοχεία πολλών αστέρων, εξαιρετικά εστιατόρια, έντονη νυχτερινή ζωή, πανέμορφες παραλίες, ασφάλεια και υποδειγματική αραβική φιλοξενία έχουν μεταμορφώσει το άλλοτε άσημο ψαροχώρι του Αραβικού Κόλπου σε μια σύγχρονη μεγαλούπολη, ένα first class resort για τουρίστες μεσαίου και υψηλού εισοδήματος.
{ ΄Οτι έχω γράψει στο πρόγραμμα για την άλλη εκδρομή που ανάρτησα ισχύει το ίδιο και για αυτό }.BLOGGER


                         Αναχωρήσεις κάθε Δευτέρα, Πέμπτη & Σάββατο
                                      4-6 ημέρες  ... από 280€ ! 
  Πανόραμα Πορτογαλίας
ΗΗ


Η γοητευτική Πορτογαλία διαθέτει πλούσια ιστορία στη ναυτιλία και τις εξερευνήσεις.Γεμάτη μνημεία, κάστρα, ναούς αλλά και μοντέρνα οικοδομήματα και νέες τεχνολογίες συναρπάζει τον ταξιδιώτη.Ωραία μουσική, νυκτερινή ζωή και υπέροχο κρασί. Απολαύστε την αξέχαστη εμπειρία που σας χαρίζει ένα ταξίδι στην όμορφη αυτή χώρα.



         Αναχωρήσεις 05/03 & 12/03 
7 Ημέρες... μόνο 399

 Πανόραμα Μεσογείου 

 Απολαύστε ένα μοναδικό ταξίδι που θα σας δώσει την δυνατότητα να γνωρίσετε τη Μασσαλία με την αυθεντικότητα 26 αιώνων ιστορίας, την κοσμοπολίτικη Κυανή Ακτή, την "ακτή της ομορφιάς", όπως αλλιώς είναι γνωστή η Κόστα Μπράβα και τη πρωτεύουσα της Καταλονίας, την όμορφη Βαρκελώνη. 


             Αναχωρήσεις 11/03, 18/03, 25/03 &  01/04
7 Ημέρες... μόνο 399



 S i g n a t u r e  Online 
 Ελάτε στον δικτυακό τόπο του Signature Travel, κερδίστε χρόνο, κερδίστε χρήμα. Σε ένα πλήρως ανανεωμένο website, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε αναλυτικά όλα τα προγράμματα που σας ενδιαφέρουν, να τα μελετήσετε και να τα τυπώσετε με ένα "κλικ". Ανακαλύψτε τον προορισμό που σας ενδιαφέρει μέσα από πολλές φωτογραφίες και χάρτες. Αν αναρωτιέστε για τις καιρικές συνθήκες σε οποιαδήποτε μέρος του κόσμου επισκεφθείτε το μενού με τα "χρήσιμα" και μάθετε αμέσως ! Εκεί μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για όλα όσα πρέπει να ξέρει ένας ταξιδιώτης, από τις διεθνείς ισοτιμίες μέχρι την Ευρωπαϊκή Κάρτα Υγείας. Επικοινωνήστε μαζί μας και η απάντηση θα είναι άμεση. Αν επιθυμείτε προσθέστε το email σας στην "Χρυσή Λίστα" μας και θα ενημερώνεστε άμεσα με Newsletters για όλες τις τελευταίες προσφορές μας. Τέλος κλείστε Αεροπορικά Εισιτήρια σε εγγυημένα χαμηλές τιμές και Πακέτα Διακοπών επωφελούμενοι από τις Online κρατήσεις. ακόμα ... 
 ΛΙΣΤΑ ΓΑΜΟΥ Ανοίξτε λίστα γάμου για το γαμήλιο ταξίδι σας και πάρτε άμεσα το δώρο μας σε συνεργασία με το υπερσύγχρονο κέντρο αισθητικής και ευεξίας  quick spa * ! 



* Διεύθυνση : Αιόλου 50-52 & Μιλτιάδου 31 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ