Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ( 11 ) ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ 25-2-2012


1.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Πάτρα, 25 Φεβρουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέπραττε διαρρήξεις και κλοπές
στην περιοχή της Αιγιαλείας.
Από την έως τώρα αστυνομική έρευνα
έχουν εξιχνιαστεί πέντε περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων.
Εξαρθρώθηκε, μετά από επισταμένες έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου σπείρα αποτελούμενη από τρεις αλλοδαπούς υπηκόους Ρωσίας (δυο άνδρες και μια γυναίκα) ηλικίας 37, 36 και 41 ετών αντίστοιχα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διαρρήξεων και κλοπών κατ΄ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες και στοιχεία τα οποία είχαν συλλέξει, ενήργησαν έρευνα στην κατοικία των τριών αλλοδαπών στο Αίγιο, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν πολλά διαρρηκτικά εργαλεία, πληθώρα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, μια κρατική πινακίδα κυκλοφορίας και διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολουθησε προέκυψε ότι οι τρεις αλλοδαποί, ενεργώντας από κοινού, το τελευταίο τρίμηνο είχαν διαρρήξει τέσσερις εξοχικές κατοικίες στις περιοχές Λόγγο, Ροδοδάφνη, Τέμενη και Βαλιμίτικα αφαιρώντας κυρίως ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές. Επίσης είχαν αφαιρέσει ένα ζεύγος κρατικών πινακίδων κυκλοφορίας από σταθμευμένο όχημα στο Αίγιο.
Μεγάλο μέρος των κλοπιμαίων αποδόθηκε στους παθόντες, ενώ τα υπόλοιπα φυλάσσονται στο Τμήμα Ασφαλείας Αιγίου, το οποίο συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου ανευρεθούν οι κάτοχοι τους.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των τριών αλλοδαπών θα υποβληθεί άμεσα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αιγίου.



2.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΕΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Λιβαδειά, 25 Φεβρουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών χαπιών
στη χώρα μας από την Ινδία.
Μετέφεραν τα ναρκωτικά αεροπορικώς μέσω ταχυδρομικών δεμάτων
από την Ινδία στην Ελλάδα.
Συνελήφθησαν ένας ημεδαπός και τρεις (3) Ινδοί στο Μελισσοχώρι Βοιωτίας
και κατασχέθηκαν 2.064- ναρκωτικά χάπια.
Εξαρθρώθηκε, χθες (24-02-2012) το μεσημέρι στο Μελισσοχώρι Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, κύκλωμα εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών χαπιών στη χώρα μας από την Ινδία. Τα μέλη του κυκλώματος λειτουργώντας με συνδέσμους στις δύο χώρες ταχυδρομούσαν τα χάπια από την Ινδία, μέσα σε ταχυδρομικά δέματα, και τα παραλάμβαναν μέσω ταχυδρομείου στην Ελλάδα.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν ένας 64χρονος ημεδαπός και τρεις (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Ινδίας, ηλικίας 30, 38 και 30 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα μας, ενώ κατασχέθηκαν συνολικά – 2.064 – ναρκωτικά χάπια.
Η αστυνομική έρευνα, που γίνεται στο πλαίσιο των αδιάλειπτων προσπαθειών και ερευνών για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών στην ελληνική κοινωνία, άρχισε όταν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, εντοπίσθηκε στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ταχυδρομικό δέμα με τα ναρκωτικά.
Αναλυτικότερα, προ λίγων ημερών, εντοπίσθηκε ταχυδρομικό δέμα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών προερχόμενο από Ινδία, το οποίο περιείχε (713) ναρκωτικά χάπια, με τελικό προορισμό το Μελισσοχώρι Βοιωτίας.
Χθες το μεσημέρι, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών σε συνεννόηση με τις Εισαγγελικές Αρχές, παρέλαβαν το δέμα και σε συντονισμένη αστυνομική ελεγχόμενη μεταφορά, μέσω των διανομέων των Ελληνικών Ταχυδρομείων, το παρέδωσαν στον 64χρονο παραλήπτη του, επιχειρηματία, στη διεύθυνση της επιχείρησής του στο Μελισσοχώρι.
Στην έρευνα που ακολούθησε στις αποθήκες της επιχείρησης βρέθηκαν επιπλέον (1.350) ναρκωτικά χάπια.
Όπως προέκυψε, την αποθήκη της επιχείρησης την έχει παραχωρήσει, ο 64χρονος, ως πρόχειρο κατάλυμα στους τρεις αλλοδαπούς, διευκολύνοντας με τον τρόπο αυτό την παράνομη διαμονή τους στη Χώρα μας.
Μετά από συστηματικές αναζητήσεις του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθησαν οι τρεις Ινδοί, όπου, κατά τη διάρκεια του ελέγχου τους, βρέθηκε στη κατοχή του 30χρονου ένα όμοιο ναρκωτικό χάπι.
Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι, οι Ινδοί χρησιμοποιούσαν το όνομα και την ταχυδρομική θυρίδα του 64χρονου για την αποστολή των ναρκωτικών χαπιών από σύνδεσμό τους στην Ινδία, ενώ άλλες τρεις (3) φορές στο παρελθόν είχαν προηγηθεί παρόμοιες ταχυδρομικές αποστολές. Συγκεκριμένα, στις αρχές Αυγούστου του 2011, στα μέσα του Νοέμβρη 2011 και στα μέσα του Φεβρουαρίου του 2012.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών και διατάχθηκε η κράτησή τους και η παραπομπή τους την επόμενη Τετάρτη (29-02-2012) ενώπιον του κ. Ανακριτή Θηβών.
Την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.














3.-ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα, 25 Φεβρουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επιστροφή τριάντα επτά (37) αλλοδαπών πολιτών, διαφόρων υπηκοοτήτων, στις χώρες καταγωγής τους.
Η επιστροφή άλλων τριάντα επτά (37) αλλοδαπών πολιτών, στις χώρες καταγωγής τους, πραγματοποιήθηκε χθες (24-02-2012), από το Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της μη νόμιμης μετανάστευσης .
Συγκεκριμένα επεστράφησαν, επτά (7) πολίτες Πακιστάν, δεκαέξι (16) πολίτες Κίνας, τρεις (3) πολίτες Ρουμανίας, ένας (1) πολίτης Βουλγαρίας και δέκα (10) πολίτες Αλβανίας.
Η επιστροφή των παραπάνω αλλοδαπών, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής, για παράνομη είσοδο στη χώρα μας, πραγματοποιήθηκε με εμπορικές πτήσεις από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με προορισμούς το Λαχώρ, το Ισλαμαμπάντ, τη Σαγκάη, το Πεκίνο, το Βουκουρέστι και τη Σόφια, ενώ οι δέκα (10) υπήκοοι Αλβανίας επεστράφησαν οδικώς, από τη Δ/νση Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής, μέσω του μεθοριακού σημείου της Κακαβιάς.
Οι επιχειρήσεις επιστροφής αλλοδαπών στη χώρα τους, γίνονται στο πλαίσιο των ενεργειών για την αντιμετώπιση της μη νόμιμης μετανάστευσης και το κόστος τους καλύπτεται κυρίως από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επιστροφών.

4.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Λάρισα, 25 Φεβρουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξιχνιάστηκαν επτά (7) περιπτώσεις κλοπών και μία απόπειρα κλοπής στη Λάρισα.
Συνελήφθησαν δύο ακόμη ημεδαποί για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος
και παράβαση του Νόμου περί όπλων.
Σε συνέχεια του από 24-02-2012 Δελτίου Τύπου μας, σχετικά με τη σύλληψη 25χρονου ημεδαπού στη Λάρισα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, παράβαση του Νόμου περί Όπλων και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθησαν ένας 34χρονος ημεδαπός και μία 53χρονη ημεδαπή για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση του Νόμου περί όπλων.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο 25χρονος, μεσημβρινές ώρες της 23-02-2012 πούλησε, αντί του χρηματικού ποσού των 1.440 ευρώ, το σύνολο των κοσμημάτων που αφαίρεσε από την οικία της 37χρονης παθούσας, σε κατάστημα αγοράς χρυσού, ιδιοκτησίας της 53χρονης συλληφθείσας, το οποίο λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος ο 34χρονος συλληφθείς.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο προαναφερόμενο κατάστημα, το οποίο στερούνταν άδεια λειτουργίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα κοσμήματα από την οικία της 37χρονης παθούσας. Τα κοσμήματα αναγνωρίστηκαν ανεπιφύλακτα από την 37χρονη και της αποδόθηκαν. Κατασχέθηκαν επίσης, πλήθος άλλων κοσμημάτων, για τα οποία δεν υπήρχαν τα προβλεπόμενα παραστατικά έγγραφα αγοράς-κατοχής, προκειμένου να ερευνηθεί η προέλευση τους.
Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των δύο συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • οικία 34χρονου: ένα (1) μαχαίρι σε θήκη με μήκος λεπίδας 15 εκατοστών και ένα (1) πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων με γεμιστήρα και επτά (7) καψίλια.
  • οικία 53χρονης: ένας (1) ηλεκτρικός εκκενωτής ( teaser ), ένα (1) ασημένιο πουγκί και διάφορα χειρόγραφα σημειώματα και πλαστικά σακουλάκια κενά περιεχομένου, στα οποία αναγράφονται είδη κοσμημάτων, βάρος ζύγισης αυτών, καράτια, χρηματικά ποσά και ημερομηνίες.
Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο 25χρονος κατά το χρονικό διάστημα από 11-06-2011 έως 19-02-2012 διέπραξε τις παρακάτω διαρρήξεις οικιών σε διάφορες περιοχές στην πόλη της Λάρισας:
  • Την 11/13-06-2011 διέρρηξε ισόγεια μονοκατοικία και αφαίρεσε χρυσαφικά, φορητό υπολογιστή και διάφορες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής αξίας 3.200 ευρώ.
  • Την 29/30-10-2011 διέρρηξε οικία 1ου ορόφου και αφαίρεσε χρυσαφικά κοσμήματα αξίας 17.000 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 3.500 ευρώ.
  • Την 04/06-11-2011 διέρρηξε οικία 1ου ορόφου και αφαίρεσε από αυτή και από αποθήκη στο 2ο όροφο το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, ένα φορητό υπολογιστή, χρυσαφικά κοσμήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 4.500 ευρώ.
  • Την 17-11-2011 διέρρηξε οικία και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 2.300 ευρώ.
  • Την 24-11-2011 διέρρηξε ισόγεια μονοκατοικία και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και χρυσαφικά κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ.
  • Την 02-12-2011 διέρρηξε ισόγεια μονοκατοικία, εισήλθε εντός πλην όμως δεν αφαίρεσε τίποτα.
  • Την 12-02-2012 διέρρηξε μονοκατοικία και αφαίρεσε χρυσαφικά κοσμήματα αξίας 4.500 ευρώ.
  • Την 18/19-02-2012 διέρρηξε μονοκατοικία και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ και χρυσαφικά κοσμήματα αξίας 1.500 ευρώ.
Συνολικά, ο 25χρονος ημεδαπός αφαίρεσε χρυσαφικά κοσμήματα αξίας 25.000 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 8.550 ευρώ και διάφορα αντικείμενα αξίας 7.700 ευρώ.
Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.
 
5.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθήνα, 25 Φεβρουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθησαν χθες (24-2-2012) το απόγευμα στη Κερατέα, από αστυνομικούς του Τ.Α. Κερατέας τρείς (3) ημεδαποί (δύο άνδρες και μία γυναίκα) ενώ αναζητούνται και άλλοι συνεργοί τους, οι οποίοι είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα που διέπραττε ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων στην ευρύτερη περιοχή της Κερατέας .
Ειδικότερα οι παραπάνω δράστες, επιβαίνοντας σε διάφορα αυτοκίνητα, μετέβαιναν σε σπίτια σε απομακρυσμένες περιοχές της Κερατέας και με διάφορα προσχήματα προσέγγιζαν ηλικιωμένα άτομα, από τα οποία στη συνέχεια με χρήση σωματικής βίας αφαιρούσαν χρήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα.
Από την μέχρι τώρα έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι παραπάνω δράστες, το τελευταίο τετράμηνο έχουν διαπράξει πέντε (5) ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων στη περιοχή της Κερατέας και ειδικότερα :
  • Την 4-10-2011 οι δράστες μετέβησαν σε σπίτι ηλικιωμένου ημεδαπού και προφασιζόμενοι ότι ήθελαν νερό του επιτέθηκαν και του αφαίρεσαν χρήματα και άλλα αντικείμενα.
  • Την 27-10-2011 μετέβησαν σε σπίτι ηλικιωμένης ημεδαπής και προσποιούμενοι τους πωλητές φυτών της επιτέθηκαν και της αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.
  • Την 13-12-2011 μετέβησαν σε σπίτι ηλικιωμένου ημεδαπού και προφασιζόμενοι ότι ήθελαν νερό του επιτέθηκαν και του αφαίρεσαν χρήματα και άλλα αντικείμενα.
  • Την 5-1-2012 προσέγγισαν ηλικιωμένο ημεδαπό που βρισκόταν έξω από το σπίτι του και με χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν χρήματα και άλλα αντικείμενα.
  • Την 23-2-2012 προσέγγισαν ηλικιωμένο ημεδαπό που βρισκόταν έξω από το σπίτι του και με χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν χρήματα και άλλα αντικείμενα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

6.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Κέρκυρα, 25 Φεβρουαρίου 201 2
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξιχνίαση διαρρήξεων σε περίπτερα και εμπορική επιχείρηση στην Κέρκυρα
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών στην κατοχή των οποίων ανευρέθηκαν 1000 περίπου πακέτα τσιγάρων η αξία των οποίων ξεπερνά τις 4000 ευρώ
Εξιχνιάστηκε η διάρρηξη δύο περιπτέρων και μιας εμπορικής επιχείρησης στην Κέρκυρα και σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, σε βάρος δύο υπηκόων Αλγερίας ηλικίας 29 και 25 ετών για κλοπή.
Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι δύο αλλοδαποί επέλεγαν ως στόχους περίπτερα και καταστήματα ψιλικών στην Κέρκυρα, από τα οποία αφαιρούσαν τσιγάρα και άλλα αντικείμενα.
Οι δύο υπήκοοι Αλγερίας εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς στην περιοχή του Κομμένου και στην κατοχή τους ανευρέθηκαν μεγάλες ποσότητες συσκευασμένων τσιγάρων.
Ειδικότερα, προέκυψε ότι οι δύο Αλγερινοί είχαν διαπράξει τις παρακάτω διαρρήξεις:
  • Το Σάββατο (03-12-2011) το πρωί, διέρρηξαν περίπτερο στην Κέρκυρα από το οποίο είχαν αφαιρέσει 20 κούτες τσιγάρα αξίας 600 ευρώ και χρηματικό ποσό από το ταμείο
  • Την Κυριακή (8-1-2012) το βράδυ, διέρρηξαν περίπτερο στην Κέρκυρα, από το οποίο αφαίρεσαν 550 πακέτα τσιγάρα αξίας 2360 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 480 ευρώ και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.
  • Την Κυριακή (29-1-2012) το βράδυ, διέρρηξαν εμπορική επιχείρηση στο Τρίκλινο - Κέρκυρας, από την οποία αφαίρεσαν πακέτα τσιγάρων αξίας 1800 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 200 από το ταμείο
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα διαβιβασθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας.
Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο, οι δύο αλλοδαποί να διέπραξαν και άλλες διαρρήξεις.












7.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ιωάννινα, 25 Φεβρουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύλληψη ενός (1) διακινητή για μεταφορά τεσσάρων (4) μη νομίμων μεταναστών
Συνελήφθη σήμερα (25-02-2012) τα ξημερώματα στο Χάνι Δελβινακίου Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας (1) αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 30 ετών, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά τεσσάρων (4) μη νόμιμων μεταναστών.
Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 30χρονος, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας τέσσερις ομοεθνής του, ηλικίας 21, 22, 25 και 60 ετών, στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.
Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Προανάκριση ενεργεί το Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου.

8.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθήνα 25 Φεβρουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Χθες (24-2-2012) το απόγευμα, συνελήφθησαν στα Πατήσια από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής , δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης.
Ειδικότερα η Υ.Δ.Ν., μετά από πληροφορία για αλλοδαπούς που κατέχουν και προμηθεύουν, σε καθημερινή βάση μεγάλο αριθμό ατόμων με ποσότητες ηρωίνης στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, τους εντόπισαν καθώς και το τόπο απόκρυψης (καβάτζα) της ηρωίνης και με συντονισμένη επιχείρηση τους συνέλαβαν.
Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Ποσότητα ΗΡΩΙΝΗΣ βάρους –5.237- γραμμ.
  • Το χρηματικό ποσό των –2.300- ευρώ.
  • Τρία (3) κινητά τηλέφωνα.
  • Ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
  • Μία (1) δίκυκλη μοτοσυκλέτα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.











9.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθήνα, 25 Φεβρουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Βραδινές ώρες της 23-2-2012, συνελήφθησαν στο Πειραιά από αστυνομικούς του Τ.Α. Καμινίων δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 29 και 28 ετών για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τ.Α. Καμινίων μετά από πληροφορία για διακίνηση ναρκωτικών στον Πειραιά από δύο (2) ημεδαπούς, εντόπισαν τους δύο δράστες μέσα σε κατάστημα ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ ιδιοκτησίας του 28χρονου και τους συνέλαβαν.
Σε έρευνες που διενεργήθηκαν στο κατάστημα καθώς και στα σπίτια των δύο συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:
  • Ποσότητα ΚΟΚΑΙΝΗΣ βάρους -108- γραμμ.
  • Ποσότητα ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ βάρους –1.736,6- γραμμ.
  • Ένα (1) πιστόλι.
  • Εικοσιοκτώ (28) φυσίγγια.
  • Τρεις (3) ζυγαριές ακριβείας.
  • Το χρηματικό ποσό των -710- ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

10.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Καστοριά, 25 Φεβρουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύλληψη δύο αλλοδαπών για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη
Συνελήφθησαν χθες (24-02-2012) το βράδυ, στον κόμβο των Μανιάκων Καστοριάς , από αστυνομικούς της Μικτής Ο μάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, δύο αλλοδαποί 31 και 46 ετών για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη.
Συγκεκριμένα, από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 31χρονος αλλοδαπός οδηγός μαζί με τον 46χρονο ομοεθνή του, μετέφεραν στο εσωτερικό της χώρας έναν 43χρονο μη νόμιμο μετανάστη.
Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τρία κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν, οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

11.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Καστοριά, 25 Φεβρουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύλληψη αλλοδαπού για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη
Συνελήφθη χθες (24-02-2012) τ o βραδυ, στον κόμβο των Μανιάκων Καστοριάς , από αστυνομικούς της Μικτής Ο μάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, 35χρονος αλλοδαπός για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη.
Συγκεκριμένα, από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος αλλοδαπός οδηγός, μετέφερε στο εσωτερικό της χώρας, έναν 29χρονο μη νόμιμο μετανάστη.
Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τρία κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

ΠΗΓΗ: astynomia.gr



































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ