Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση φαρμάκων

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ
24/07/2012
Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η προσφορά των Περιστεριωτών κατά τη συγκέντρωση φαρμάκων, που διοργάνωσε με επιτυχία ο Δήμος Περιστερίου και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών σε συνεργασία με τον ΣΚΑΙ και την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών. 


Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, πολίτες κάθε ηλικίας έσπευσαν στην πρόσκληση του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη να συνδράμουν με τη διάθεση φαρμάκων και παραφαρμακευτικού υλικού για τους ανασφάλιστους συνανθρώπους μας. 

Ο Δήμαρχος μαζί με τους συνεργάτες του, τις εθελόντριες, τους εργαζόμενους του Δήμου Περιστερίου και την Υπεύθυνη των Εθελοντών Ιατρών του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής Ελένη Δουλιανάκη, υποδέχονταν τους Περιστεριώτες στην κεντρική πλατεία (Δημαρχείο) της πόλης. 

Τον ΣΚΑΙ εκπροσώπησε ο Υπεύθυνος των Εθελοντικών Δράσεων Γιώργος Κεραμιτζόγολου και το τηλεοπτικό συνεργείο για τη δημοσιογραφική κάλυψη της συλλογής φαρμάκων. 

Ο Δήμαρχος Περιστερίου ευχαρίστησε από καρδιάς τους συμπολίτες για τη συγκινητική προσφορά τους, ενώ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Δήμος Περιστερίου είναι πρωτοπόρος σε κοινωνικές δράσεις, όπως με τα προγράμματα διανομής μερίδων φαγητού σε ανήμπορους συμπολίτες «Καθήκον κατ’ οίκον», το «Κοινωνικό Παντοπωλείο», το δίκτυο «Γιατροί της Πόλης», το Πανελλαδικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλοπροσφοράς δωρεάν διανομής αγροτικών προϊόντων κ.α. 

Ο κ. Παχατουρίδης αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία του με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργο Πατούλη, που ως συνάδελφοι αιρετοί στην τοπική αυτοδιοίκηση δίνουν αγώνα για την ανάπτυξη κοινωνικών δράσεων. 

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών σε δηλώσεις στα ΜΜΕ ευχαρίστησε τον κ. Παχατουρίδη για τη συμβολή του στην ενίσχυση του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής για τους ανασφάλιστους, που λόγω της οικονομικής κρίσης και της ανεργίας, βρέθηκαν σε ένα ασφαλιστικό κενό, χωρίς οποιαδήποτε πρόσβαση σε γιατρό και φάρμακα. 

Τέλος, τη συλλογή των φαρμάκων ακολούθησε η μεταφορά τους από φορτηγάκι και εργαζομένους του Δήμου Περιστερίου στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής. 

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει διαλογή και περαιτέρω κατηγοριοποίηση των ωφέλιμων φαρμάκων. 
 

ΠΗΓΗ: Ηλεκτρονική Εφημερίδα " ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ