Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Οι ομορφότερες παραλίες της Κρήτης

{ BLOGGER : Οι παραλίες ωραίες πόσοι θα είναι αυτοί οι οποίοι θα απολαύσουν αυτήν την χρονιά τις παραλίες ; }ΕΝΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
23/07/2012
Παραλίες ήσυχες, σχεδόν κρυφές, χωρίς ομπρέλες και ξαπλώστρες, που διαθέτουν όμως αυτό που πρέπει να διαθέτει μια παραλία: πεντακάθαρα νερά. 


Για να φτάσετε σε πολλές από αυτές, πρέπει να αφήσετε το αυτοκίνητό σας και να περπατήσετε. Όπως λένε όμως αυτοί που ξέρουν: «όσο πιο δύσκολα φτάνεις σε μια παραλία, τόσο ομορφότερη είναι». Θα χρειαστείτε λοιπόν έναν καλό χάρτη, διάθεση για περιπέτεια, λαχτάρα να εξερευνήσετε το νησί, καθώς και το βασικό εξοπλισμό και προμήθειες για τα δύσβατα μονοπάτια και τις εκδρομές που παρουσιάζονται. 

Ο οδηγός με τίτλο «Οι ομορφότερες παραλίες της Κρήτης» βοηθάει τον αναγνώστη να ανακαλύψει τις ομορφότερες παραλίες της Κρήτης. 

«Διαλέξαμε», λένε οι συγγραφείς «ιδανικές τοποθεσίες και προσπαθήσαμε να δώσουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να πάτε εκεί. Την ίδια στιγμή, σκοπός μας ήταν να μεταφέρουμε στους αναγνώστες μας κάποιες από τις πρώτες μας εντυπώσεις όταν ανακαλύψαμε τα γοητευτικά αυτά μέρη για πρώτη φορά». 

Πολλές από τις παραλίες βρίσκονται κοντά σε θέσεις ιστορικού ή θρησκευτικού ενδιαφέροντος. Έτσι αναφέρονται οι μινωικοί, δωρικοί, ελληνικοί και ρωμαϊκοί αρχαιολογικοί χώροι, οι εκκλησίες της βυζαντινής περιόδου, καθώς και οι οχυρώσεις και τα φρούρια που μαρτυρούν τη μακρά περίοδο της Βενετοκρατίας.
Για να δοθεί μια πλήρης εικόνα των ακτών του νησιού, ο οδηγός αναφέρει επίσης τις «γνωστές» παραλίες, ή τουλάχιστον εκείνες που δεν είναι εντελώς «κρυφές». 

Ο οδηγός αυτός απευθύνεται κυρίως σε «αληθινούς περιηγητές», που προτιμούν ν' αποφεύγουν τα πλήθη και να κάνουν το δικό τους, και δεν θα ενδώσουν ποτέ στους πειρασμούς των κοινότυπων οργανωμένων τουριστικών πακέτων. 

Το βιβλίο κυκλοφορεί επίσης και στα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ρωσικά.


ΠΗΓΗ : Ηλεκτρονική Εφημερίδα " ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ