Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Συγκέντρωση ρουχισμού και ειδών πρώτης ανάγκης

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΧΑΪΑΣ
26/07/2012
Ο Τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ανθρωπιστικών Δράσεων των Πολιτών Εν Δράσει και της Κοινο_Τοπίας παρατείνουν έως το τέλος Αυγούστου τη συλλογή και διανομή ρουχισμού και ειδών πρώτης ανάγκης στους κρατούμενους του καταστήματος κράτησης Αγίου Στεφάνου στη βιομηχανική περιοχή της Πάτρας. 


Η προσπάθεια αυτή που αποσκοπεί στην κάλυψη βασικών αναγκών των ατόμων που εκτίουν την ποινή τους αυτή την περίοδο για κάποια παραβατική τους συμπεριφορά αποτελεί επικουρική βοήθεια εκ μέρους της κοινωνίας των πολιτών στην ευθύνη της πολιτείας για αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης στα καταστήματα κράτησης. 

Τα είδη που συλλέγονται περιλαμβάνουν ρουχισμό και υπόδησης όπως φανέλες ή t-shirt, μεγέθη L, XL (κατά προτίμηση όχι λευκές για να μη λερώνονται εύκολα), σλιπ, μεγέθη L, XL ή Νο 4,5,6, φόρμες, μεγέθη M, L, XL, XΧL και σαγιονάρες-παντόφλες πλαστικές, μεγέθη 41-46. Τα προαναφερόμενα είδη είναι σκόπιμο είτε να είναι καινούργια (τουλάχιστον τα εσώρουχα), είτε σε καλή κατάσταση. 

Επίσης, συλλέγονται είδη Καθαριότητας και Ατομικής Υγιεινής όπως πετσέτες προσώπου, αφρόλουτρα και σαμπουάν σε οικονομική συσκευασία, οδοντόκρεμες - οδοντόπαστες, σκόνη για πλύσιμο ρούχων κ.α. 

Σε όσους από τους φίλους και υποστηρικτές της προσπάθειας δεν υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για την προμήθεια ή την ανεύρεση ειδών προς διάθεση, έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή δίνοντας χρήματα. 

Οι Πολίτες Εν Δράσει και η Κοινο_Τοπία δεσμεύονται με τα χρήματα αυτά να αγοράσουν είδη από τις παραπάνω κατηγορίες σε πολύ χαμηλές τιμές και να τα διαθέσουν στους κρατούμενους. 

Η προώθηση και διανομή του υλικού θα γίνει όπως και τις άλλες φορές σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό που διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και την πιστοποίηση για παρεμβάσεις σε καταστήματα κράτησης. 

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να παραδίδουν τα είδη στο φαρμακείο της κ. Λαμπρινής Λυμπερτάδου (Ρήγα Φεραίου 110) τηλ. 2610.272827, και 6932.817275 μέχρι 31 Αυγούστου 2012. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε: 6979.964317 κ. Ελένη Δημοπούλου. 

ΠΗΓΗ : Ηλεκτρονική Εφημερίδα " ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ ".-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ