Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Η απόφαση για την μη εθελοντική συμμετοχή του ΤΕΑΠΑΣΑ στο Πρόγραμμα Ανταλλαγής Ομολόγων (PSI)

Δημοσιευμένο στο : http://static.diavgeia.gov.gr

Σάββατο, 10 Μάρτιος 2012
teapasaΑναρτήθηκε στο "ΔΙΑΥΓΕΙΑ" η απόφαση για την εθελοντική συμμετοχή του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. στο Πρόγραμμα Ανταλλαγής Ομολόγων (PSI) της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Όπως είναι  ήδη γνωστό το Δ.Σ. του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. δεν ενέκρινε τη συμμετοχή του Ταμείου (Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α.) και συγκεκριμένα των Τομέων Πρόνοιας Αστυνομικών (Τ.Π.ΑΣ.) και Τομέα Επικουρικής Ασφάλισης  Ελληνικής Χωροφυλακής (Τ.Ε.Α.Ε.Χ.), στο Πρόγραμμα Ανταλλαγής Ομολόγων (PSI) του Ελληνικού Δημοσίου.
Η Απόφαση του 9/μελούς Διοικητικού Συμβουλίου, ελήφθη κατά πλειοψηφία με ψήφους (6) κατά και (3) υπέρ. Οι μειοψηφήσαντες ήταν ο Πρόεδρος του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. κ.Κ.ΤΖΟΥΒΑΛΑΣ , η ΧΑΝΤΑΝΗ Ιωάννα - υπάλληλος  της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και ο ΜΑΛΑΚΑΤΑΣ Ευάγγελος - εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικού Προσωπικού.Κατά της εθελοντική συμμετοχή του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. στο Πρόγραμμα Ανταλλαγής Ομολόγων, ψήφισαν τα μέλη:ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ Ιωάννα - εκπρόσωπος  της Ελληνικής Αστυνομίας, ΜΠΙΡΗΣ Βασίλειος - εκπρόσωπος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α., ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ Αντώνιος - εκπρόσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ., ΒΛΑΧΟΣ Δημήτριος - εκπρόσωπος των συνταξιούχων, ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ Ηλίας - εκπρόσωπος του Πυροσβεστικού Σώματος και ΠΗΛΙΟΥΡΑΣ Γεώργιος - εκπρόσωπος της ΠΟΕΥΠΣ.
Η συνολική συμμετοχή στο Πρόγραμμα Ανταλλαγής Ομολόγων (PSI) έφθασε στο 84% (υπήχθησαν τίτλοι 172 δισ. ευρώ) και με πράξη του , το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε την ενεργοποίηση των CAC’s (ρήτρες συλλογικής δράσης), τροποποιώντας τους όρους των ομολόγων που διέπονται από το ελληνικό δίκαιο, μειώνοντας με αυτό τον τρόπο το δικαίωμα των κατόχων των επηρεαζόμενων τίτλων στη λήψη πληρωμών. Με τον τρόπο αυτό επεκτείνεται το «κούρεμα» σε όλα τα επιλέξιμα ομόλογα που διέπονται από το ελληνικό δίκαιο.
Διαβάστε όλη την Απόφαση απευθείας στο "ΔΙΑΥΓΕΙΑ" ή ΕΔΩ.
EK BLOGGER ( ΄Οσοι θέλετε πληρέστερη ενημέρωση της απόφασης στή σελίδα PoliceNet.gr που είναι ΠΗΓΗ της δημοσίευσης αυτής αλλά υπάρχει εκεί όλη η απόφαση )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ