Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Η Ένωση Μαγνησίας καταγγέλλει τραυματισμό αστυνομικού της ΟΠΚΕ σε μέτρα σε ... γήπεδο

Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012

Η ΟΠΚΕ χρησιμοποιείται παράτυπα ως διμοιρία, καταγγέλλει η τοπική Ένωση Αστυνομικών, η οποία ενημέρωσε σχετικά και το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ.
Τη διευκρίνιση του ρόλου και της αποστολής της Ο.Π.Κ.Ε., ενημέρωση για τις ενέργειες, τα αποτελέσματα και την
απόδοση τυχόν πειθαρχικών ευθυνών προς τους υπευθύνους, ζητά με ανοικτή επιστολή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Μαγνησίας προς το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας. Η Ένωση καθιστά αποκλειστικά υπεύθυνη την Διοίκηση για τυχόν μελλοντικούς τραυματισμούς και επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος προς καταλογισμό τυχόν ποινικών και αστικών ευθυνών.
Σε ανακοίνωση επισημαίνεται ότι οι αστυνομικοί έγιναν μάρτυρες σοβαρού τραυματισμού αστυνομικού της Ο.Π.Κ.Ε. Μαγνησίας, ο οποίος διεκομίσθη στο Γ.N.N. Βόλου και στην συνέχεια στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών για χειρουργική επέμβαση, την 26-02-2012 κατά την αποχώρηση των φιλάθλων, μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα Νίκη - Α.Ε. Ποντίων, στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς».
Οι αστυνομικοί υπάλληλοι ζητούν να πληροφορηθούν γιατί χρησιμοποιείται η ΟΠΚΕ ως διμοιρία υποστήριξης σε γήπεδα, χωρίς εκπαίδευση ΜΑΤ, για ποιο λόγο βρέθηκε η ΟΠΚΕ τη συγκεμριμένη μέρα στο γήπεδο παρά τη ρητή διαβεβαίωση του Αστυνομικού Διευθυντού Μαγνησίας ότι η ομάδα δεν θα χρησιμοποιηθεί ως διμοιρία υποστήριξης, για ποιο λόγο το προσωπικό της ΟΠΚΕ καταπονείται τόσο από το υπερβολικό όσο και από το άστατο και άναρχο ωράριο και για ποιο λόγο ανανεώθηκαν οι αποσπάσεις αστυνομικών στην ΟΠΚΕ, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεσή τους.
«Αταλάντευτη θέση της Ένωσης είναι η απασχόληση της Ο.Π.Κ.Ε. να γίνεται αποκλειστικά και μόνο για το κύριο έργο της, που δεν είναι άλλο παρά η πρόληψη και η καταστολή του εγκλήματος σε όλη την περιφέρεια του Νομού Μαγνησίας, μέχρι και στο τελευταίο χωριό», τονίζει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων, που δηλώνει ότι στο εξής καθιστά αποκλειστικά υπεύθυνη την Διοίκηση για τυχόν μελλοντικούς τραυματισμούς και επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος προς καταλογισμό τυχόν ποινικών και αστικών ευθυνών.

http://www.magnesianews.gr
- http://www.policenet.gr/portal/arthra-dimosieymata/2012/09032012-4178.html

ΠΗΓΗ: BLOKO.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ