Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Θρίαμβος της ομάδας χιονοδρομίας της ΕΛ. ΑΣ. και της Αθλητικής Ένωσης Ελλάδος !

ΠΗΓΗ: PoliceNet . Δημοσιευμένο στο : http://www.snowtravel.gr

Τρίτη, 13 Μάρτιος 2012
-Οι 75 πόντοι που συγκέντρωσε η ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. ήταν αρκετοί για να της χαρίσουν την 1η θέση στον αγώνα χιονοδρομίας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας για το έτος 2012 που διεξήχθη στο Χ.Κ. Καλαβρύτων στις 7 & 8 Μαρτίου 2012,
αφήνοντας στη 2η θέση το Πυροσβεστικό Σώμα με 25 πόντους και το Λιμενικό Σώμα με 8.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου ...Αγώνας Χιονοδρομίας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο αγώνας χιονοδρομίας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας για το έτος 2012.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την 07 και 08 Μαρτίου 2012 στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, διοργανώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία με την εποπτεία του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων, με την συνδρομή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας και του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Πάτρας, ενώ η όλη διοργάνωση φιλοξενήθηκε από τον Δήμου Καλαβρύτων.

Ο αγώνας ήταν υψηλού επιπέδου και σύμφωνος με τις προδιαγραφές της Ε.Ο.Χ. Οι αθλητές αγωνίστηκαν την 07/03/2012 στην γιγαντιαία κατάβαση ενώ την 08/03/2012 το αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης ακυρώθηκε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και με κύριο γνώμονα την ασφάλεια των αθλητών.

Η ομάδα χιονοδρομίας της Ελληνικής Αστυνομίας που συμμετείχε με 8 αθλητές και 2 αθλήτριες, έδειξε πόσο καλά προετοιμασμένη ήταν και παρά τον δυνατό ανταγωνισμό των αθλητών των αποστολών των άλλων Σωμάτων κατέκτησε την πρώτη θέση στην ομαδική βαθμολογία του αθλήματος Λαμπρή και αξιέπαινη ήταν η συμμετοχή και των 40 αθλητών από όλα τα Σώματα, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και αγωνίστηκαν, στα πλαίσια του ευ αγωνίζεστε για να κατακτήσουν τις πρώτες θέσεις και να διαμορφώσουν εν τέλει τα παρακάτω αποτελέσματα.

Αποτελέσματα ανδρών γιγαντιαίας κατάβαση στις 07/03/2012

1ος Ζηλάκης Βασίλειος από την Ελληνική Αστυνομία

2ος Τσιτινίδης Αλέξανδρος από το Πυροσβεστικό Σώμα

3ος Κακούλης Ιωάννης από την Ελληνική Αστυνομία

Αποτελέσματα γυναικών γιγαντιαίας κατάβαση στις 07/03/2012

1η Ράλλη Σοφία από το Λιμενικό Σώμα

2η Εδεν Μαρία- Ιουλία από το Λιμενικό Σώμα

3η Κυριαζίδου Ελένη από την Ελληνική Αστυνομία

Αποτελέσματα ομαδικής κατηγορίας

1ο Σώμα Ελληνική Αστυνομία

2ο Σώμα Πυροσβεστική Υπηρεσία

3ο Σώμα Λιμενικό Σώμα

Του αγώνα προηγήθηκε λαμπρή τελετή έναρξης στην πλατεία της πόλης των Καλαβρύτων όπου οι αποστολές παρέλασαν μπροστά από τους επισήμους. Πλήθος κόσμου, πολίτες της πόλης και επισκέπτες, μαζί με τις οικογένειές τους παρακολούθησαν την τελετή, χειροκρότησαν τους Αθλητές και απευθύνθηκαν με επαινετικά λόγια προς τους διοργανωτές.

Τον αγώνα παρακολούθησαν πολίτες με τις οικογένειες τους, χιονοδρόμοι που εκείνο το τριήμερο βρέθηκαν στο βουνό και οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών. Ενώ χαιρέτησαν τον αγώνα οι εκπρόσωποι των Αθλητικών Ενώσεων Αστυνομικών και Πυροσβεστών Ελλάδος.

Ο αγώνας αυτός κέντρισε το ενδιαφέρον πολλών sites τα οποία ανακοίνωσαν τον αγώνα και κάλεσαν τον κόσμο να παραβρεθεί στο βουνό ενώ κάποια ποιο εξειδικευμένα πρόβαλαν την επιτυχία των αθλητών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Δημήτριος Αβανίδης (αρχηγός ομάδας) δήλωσε:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρόσωπα και παράγοντες που ο καθένας από την σκοπιά του συνέβαλε στην επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του αγώνα, τον Δήμο Καλαβρύτων που φιλοξένησε την διοργάνωση, το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων την Ε.Ο.Χ. για την διάθεση του συνεργείου εργασίας και τέλος τον πρόεδρο και τα μέλη του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Πατρών για σημαντική προσφορά έμψυχου δυναμικού και τους συναδέρφους σκιέρ, που για μια άλλη μια ήταν στο βουνό δίπλα στην ομάδα μας.

Πηγή:http://www.snowtravel.gr

-
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ