Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

"Σύγχρονη Αστυνομία": Κόψτε το σκοινί ή σπρώξτε την καρέκλα

Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

 


Μνημόνιο ένα, μνημόνιο δύο, εφαρμοστικοί νόμοι, διατάξεις που εμπεριέχουν μειώσεις, κρατήσεις, υπερφορολογήσεις, έκτακτες εισφορές κ.ο.κ.. Η ζωή μας πια, είναι απόλυτα συνυφασμένη μ’ έναν φαύλο και ατελείωτο κύκλο, που δεν λέει να κλείσει. Όλα αυτά, συνοδεύονται από ατέρμονες συζητήσεις, επεξηγήσεις και δικαιολογίες. Οικονομολόγοι, ειδικοί επιστήμονες επιχειρούν όλο αυτό το διάστημα με την μέθοδο των κυβιστήσεων να μας πουν ότι το μνημόνιο, ένα ή δύο, είναι καλύτερο από την πτώχευση! Ναι σε όλα, παρόν, ναι στο άρθρο ένα, ναι επί της αρχής.
Αυτά ακούστηκαν εντός του κοινοβουλίου, την ώρα που 109 συνάδελφοί μας, έδιναν μάχη για τους θεσμούς με ένα συνονθήλευμα κουκουλοφόρων Βαβελικής υπόστασης. Μας εξοργίσατε τόσο πολύ εσείς οι πολιτικοί ταγοί της χώρας μας και μετά το Πάσχα θα ζητήσετε πάλι την ψήφο μας. Δεν θα σας την δώσουμε, αλλά εν τούτοις θα επανεκλεγείτε. Όλοι γνωρίζουμε ότι τούτες οι μέρες που βιώνουμε, είναι ιστορικές, όχι για καλό, αλλά για τα μέγιστα κακά στα οποία έχουμε περιέλθει. 
Και σας αφιερώνουμε το πρωτοσέλιδό μας, για να θυμούνται όλοι την ιστορικότητα της στιγμής, που εσείς την γράψατε με τον τρόπο που όλοι γνωρίζουμε. 
Μας λέτε ότι με τις υπογραφές σας και την ψήφο σας σώσατε την χώρα. Μια χώρα όμως, δίχως πολίτες, θα είναι σαν τα ερειπωμένα σπίτια που έχουν πεθάνει οι ένοικοί τους - ιδιοκτήτες - και οι κληρονόμοι τους, αποποιούνται το δικαίωμα της κληρονομικότητάς τους. Κουρέψατε λέτε το δημόσιο χρέος που εσείς δημιουργήσατε, χρηματοδοτείτε τις τράπεζες εκ νέου και τον Ιούνιο, όπως λέτε 
κατ’ επιταγή της Τρόικα θα προσαρμόσετε το μισθολόγιό μας σε νέα δεδομένα, γιατί το χαρακτηρίζετε ειδικό! Για να είναι ειδικό το μισθολόγιό μας, θα πρέπει να αμειβόμαστε και πλουσιοπάροχα; Όταν όμως σε έναν μισθό των 800 - 1.500 ευρώ, εξειδικεύετε την ειδικότητα που επικαλείστε για να ανεβρεθούν τα 325 εκατομμύρια και να είστε ισοσκελισμένοι, απαιτείται αν μη τι άλλο βραβείο Νόμπελ οικονομίας…

Διαβάστε όλη την έκδοση απευθείας στην ιστοσελίδα της Ένωσης (http://www.easya.gr)
 
EK BLOKO.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ