Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Επεισόδιο Μαρινάκη με αστυνομικό στην Κατεχάκη

Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012

Επεισοδιακή ήταν η επίσκεψη του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλη Μαρινάκη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στη λεωφόρο Κατεχάκη.

Σύμφωνα με το "Βήμα", ο κ. Μαρινάκης είχε προγραμματισμένη συνάντηση με
πολιτικό στέλεχος του υπουργείου.
Όταν έφτασε στην είσοδο, απαίτησε να εισέλθουν στο υπουργείο και μέλη της προσωπικής του φρουράς, χωρίς να έχουν σχετική άδεια.
Όπως αναφέρει το "Βήμα", ο αρχιφύλακας που είχε αναλάβει τον έλεγχο των επισκεπτών, απαγόρευσε την είσοδο στη φρουρά του και ζήτησε την έκδοση σχετικής άδειας, με αποτέλεσμα ο κ. Μαρινάκης να γίνει έξαλλος.
Όπως ανέφεραν στο "Βήμα" υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αντέδρασε με ύβρεις κατά του αρχιφύλακα και του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή.
Το επεισόδιο δεν πήρε διαστάσεις και έληξε μετά από παρέμβαση Ταξιάρχου της ΕΛΑΣ, υπευθύνου για την ασφάλεια του κτιρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr το επεισόδιο προκλήθηκε όταν στην είσοδο ζητήθηκε από τους σψωματοφύλακες ... ν' αφήσουν τα όπλα κι αυτοί αρνήθηκαν, για να ξεσπάσει ο καυγάς. Ήθελαν να μπουν τα κοπέλια αρματωμένα. Στο υπουργείο υπήρχε σύσκεψη ενόψει του ντέρμπι και είχε προηγηθεί η "αναίμακτη" είσοδος του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Άλλες πάλι πληροφορίες, μιλούν για ανακάλυψη όπλου πάνω στον πρόεδρο του Ολυμπιακού στον έλεγχο που γίνεται στα μηχανήματα στο ισόγειο του υπουργείου και εκεί ήταν που αντέδρασε ο Μαρινάκης με υβριστικούς χαρακτηρισμούς στον αστυνομικό που τον έλεγξε και προς το υπουργείο.

ΠΗΓΗ: BLOKO.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ