Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΝΝΕΑ (9) ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ (6-3-2012)

1.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Θεσσαλονίκη, 06 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθησαν είκοσι δύο (22) άτομα για διενέργεια τυχερών – απαγορευμένων παιγνίων, ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης του καταστήματος παροχής υπηρεσιών διαδικτύου
Κατασχέθηκαν συνολικά δεκαεννέα(19) ηλεκτρονικοί υπολογιστές

Συνελήφθησαν απογευματινές ώρες της 05-03-2012, στην περιοχή της Ανάληψης, ύστερα από αιφνιδιαστική επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, είκοσι (20) ημεδαποί και δύο (2) αλλοδαποί (16 άνδρες και 6 γυναίκες), ηλικίας 30 έως 81 ετών, για διενέργεια τυχερών – απαγορευμένων παιγνίων.
Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο 50χρονος υπεύθυνος του καταστήματος, είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία (19) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στους οποίους διενεργούνταν τυχερά παίγνια από 18 θαμώνες, ενώ συνελήφθησαν και οι τρεις (3) υπάλληλοι του καταστήματος.
Κατασχέθηκαν συνολικά (19) ηλεκτρονικοί υπολογιστές και το χρηματικό ποσό των (420) ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια απαγορευμένων παιγνίων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ιδιοκτήτη.

2.-ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα, 6 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίστηκε δικογραφία για κυκλοφορία
απατηλού μηνύματος, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Ως αποστολέας φέρεται το Ι.Κ.Α., ενώ το περιεχόμενό του
αναφέρεται σε υποτιθέμενη επιστροφή φόρου.
Παρακαλούνται οι παραλήπτες του απατηλού μηνύματος να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί
και να μην κοινοποιούν αριθμούς πιστωτικών καρτών κ.ά. προσωπικά τους στοιχεία.
Από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίστηκε δικογραφία σχετικά με υπόθεση διακίνησης, μέσω διαδικτύου, απατηλού μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Το συγκεκριμένο μήνυμα διακινείται από χθες (5-3-2012) στο διαδίκτυο, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης «info@ika.gr», με φερόμενο ως αποστολέα το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων (Ι.Κ.Α.).
Με το απατηλό αυτό μήνυμα επιχειρείται η «αλίευση» προσωπικών δεδομένων. Ειδικότερα οι παραλήπτες ενημερώνονται ότι δήθεν δικαιούνται επιστροφή φόρου και παραπέμπονται σε υπέρ - σύνδεσμο («http://www.ronos. bg/flash/ronos/solo/gr/ika/IKA.htm»), τον οποίο αφού «κλικάρουν», μεταφέρονται σε ιστοσελίδα που τους προτρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία ταυτότητας τους, αριθμούς πιστωτικών καρτών κ.ά. προσωπικά τους δεδομένα.
Για την υπόθεση έχουν ενημερωθεί σχετικά οι αρμόδιες αλλοδαπές Αρχές.
Παρακαλούνται οι πολίτες – χρήστες του διαδικτύου να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, για την αποφυγή εξαπάτησης από τέτοιου είδους απατηλά ηλεκτρονικά μηνύματα.
Επισημαίνεται ότι κανένας Οργανισμός ή Φορέας δεν ζητά πληροφορίες (όπως αριθμούς πιστωτικών καρτών κ.ά.) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

3.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Ερμούπολη Σύρου, 6 Μαρτίου 2012
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σχετικά με ρεπορτάζ και άρθρα, που προβάλλονται σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, για την ανταπόκριση των αρμοδίων τοπικών Υπηρεσιών της Σαντορίνης σε περιπτώσεις πολεοδομικών παραβάσεων, ανακοινώνονται τα ακόλουθα, όσον αφορά ειδικότερα στις ενέργειες του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας:
  • Από την αρχή του έτους έχουν διενεργηθεί σαράντα δύο (42) έλεγχοι σε νεοαναγειρόμενες οικοδομές και άλλα κτίσματα. Σε όλες τις περιπτώσεις έχουν ενημερωθεί εγγράφως το Πολεοδομικό Γραφείο του Δήμου Θήρας, οι υπηρεσίες του Ι.Κ.Α και η Δ.Ο.Υ Θήρας για τις δικές τους ενέργειες, ως προς την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων και τη διενέργεια αυτοψίας και ελέγχου των όρων δόμησης.
  • Από τους ελέγχους αυτούς έχουν συλληφθεί είκοσι δύο (22) άτομα και ειδικότερα δεκατρία (13) άτομα για οικοδομικές εργασίες χωρίς άδεια και άλλα εννέα (9) άτομα για εργασίες καθ’ υπέρβαση της άδειας.
  • Τις πρωινές ώρες της 04-03-2012 συνελήφθησαν, κατά τη διάρκεια ελέγχων, οκτώ (8) άτομα για παράνομες οικοδομικές εργασίες σε δύο διαφορετικά ακίνητα, στην περιοχή της Καλντέρας Οίας. Είχαν προηγηθεί τηλεφωνικές καταγγελίες.
  • Επιπλέον, το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας, με έγγραφο του προς το Δήμο Θήρας, έχει ζητήσει τη συγκρότηση μικτών συνεργείων ελέγχων, από υπαλλήλους της Πολεοδομίας και αστυνομικούς, που θα λειτουργούν σε καθημερινή βάση για την άμεση εφαρμογή του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.
Τέλος, στο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας έχουν δοθεί εντολές και οδηγίες για αυστηρή εφαρμογή της νομοθεσίας, σε κάθε περίπτωση βεβαίωσης πολεοδομικών παραβάσεων.

4.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθήνα, 6 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εργαστήριο κατασκευής πλαστών πιστοποιητικών και ταξιδιωτικών εγγράφων, πλήρως εξοπλισμένο, βρέθηκε στα Πατήσια από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής.
Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί Ιρακινής και Συριακής καταγωγής και οδηγούνται στις Εισαγγελικές Αρχές.
Βρέθηκε πλήθος πλαστών πιστοποιητικών και ταξιδιωτικών εγγράφων.
Ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο κατασκευής – κατάρτισης πλαστών πιστοποιητικών και ταξιδιωτικών εγγράφων εντοπίσθηκε χ θες (05.03.2012) το απόγευμα, σε διαμέρισμα στα Πατήσια, από αστυνομικούς του Τμήματος Συντονισμού και Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής. Συνελήφθησαν μέσα σε αυτό δύο (2) αλλοδαποί, Ιρακινής και Συριακής καταγωγής.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι δύο αλλοδαποί συλληφθέντες κατασκεύαζαν και προμήθευαν με πλαστά έγγραφα αλλοδαπούς, προκειμένου να διευκολύνουν την παράνομη τακτοποίησή τους στη χώρα μας και τη νομιμοφανή είσοδο και έξοδό τους από τα σημεία διαβατηριακού ελέγχου, καθώς και την αναχώρησή τους για άλλα Κράτη-Μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα ποσά της αμοιβής τους κυμαίνονταν, ανάλογα με το είδος του πιστοποιητικού ή του ταξιδιωτικού εγγράφου, από 50 έως 600 ευρώ.
Στην έρευνα στο διαμέρισμα, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Ένα (1) πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο κατάρτισης πλαστών εγγράφων, αποτελούμενο από μία (1) κεντρική μονάδα Η/Υ, ένα (1) εσωτερικό σκληρό δίσκο, ένα (1) σαρωτή ( scanner ), τρείς (3) εκτυπωτές, μία (1) οθόνη Η/Υ, ένα (1) πληκτρολόγιο Η/Υ, ένα (1) ποντίκι Η/Υ, δύο (2) φορητές κάρτες μνήμης, μία (1) συσκευή θερμοκόλλησης.
  • Έξι (6) διαβατήρια τρίτων προσώπων.
  • Δεκατρία (13) δελτία ταυτότητας πολιτών κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  • Δέκα (10) άδειες ικανότητας οδήγησης.
  • Δύο (2) ειδικά δελτία αιτήσαντος ασύλου αλλοδαπών.
  • Δύο (2) Ελληνικές βεβαιώσεις εγγραφής πολιτών κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  • Οκτώ (8) εσωτερικές σελίδες διαβατηρίων αλλοδαπών αρχών.
  • Δύο (2) άδειες διαμονής της Περιφέρειας Αττικής.
  • Πλήθος φωτογραφιών τύπου διαβατηρίου τρίτων προσώπων.
  • Πλήθος μέσων και εργαλείων, που χρησιμοποιούνται στην κατάρτιση πλαστών εγγράφων (ψαλίδια, κόλλες, κλωστές, ρολά χάρτου κ.λπ.).
  • Τριακόσιες δεκαπέντε (315) εξωτερικές σελίδες ασυμπλήρωτων αδειών ικανότητας οδήγησης τρίτων χωρών.
  • Πεντακόσια(500) τεμάχια εσωτερικών σελίδων.
  • Διακόσια (200) τεμάχια αυτοκόλλητων εντυπωμάτων, τα οποία χρησιμοποιούνται στην κατάρτιση αδειών ικανότητας οδήγησης Συρίας.
  • Τριακόσια (300) τεμάχια διαφανειών διαφόρων μεγεθών, που χρησιμοποιούνται στην πλαστικοποίηση ταξιδιωτικών εγγράφων.
  • Εννέα (9) σφραγίδες.
  • Χρηματικό ποσό -1.750- ευρώ.
  • Τρία (3) κινητά τηλέφωνα
  • Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -0,7- γραμμαρίων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.











5.-ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα, 6 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη από την Οικονομική Αστυνομία 33χρονη ημεδαπή,
για οφειλές προς το Δημόσιο
Εκκρεμούσαν σε βάρος της ατομικά χρέη
που ανέρχονται σε 473.544,87 ευρώ
Συνελήφθη, σήμερα (06-03-2012) το πρωί, στην Αργυρούπολη Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, 33χρονη ημεδαπή, η οποία διατηρούσε κατάστημα εμπορίας τροφίμων, για ατομικές οφειλές προς το Δημόσιο.
Συγκεκριμένα, έχουν βεβαιωθεί σε βάρος της ατομικά χρέη, που ανέρχονται σε 473.544,87 ευρώ.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
Οι κατηγορίες που την βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει και μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ. 1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

6.-ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα, 6 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σχηματισμός δικογραφίας, από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε βάρος 48χρονου ημεδαπού
για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.
Από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 48χρονου ημεδαπού, για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, εξύβριση και παράνομη βία σε βάρος 40χρονης αλλοδαπής.
Ειδικότερα, η 40χρονη υπέβαλλε πρόσφατα έγκληση στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε βάρος του, γιατί δημοσιοποίησε, σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο (Facebook), προσωπικά της δεδομένα που προέρχονταν από την περίοδο που διατηρούσαν σχέση, ενώ την απειλούσε και για ανάλογη δημοσιοποίηση παρόμοιων προσωπικών της δεδομένων.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε, χθες (05.03.2012), παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, στην οικία του 48χρονου στο Λουτράκι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας (1) εσωτερικός σκληρός δίσκος Η/Υ και δύο (2) εξωτερικά μέσα αποθήκευσης (usb - sticks), ενώ από την ψηφιακή διερεύνηση της υπόθεσης ταυτοποιήθηκε ως κάτοχος των επίμαχων προσωπικών δεδομένων της καταγγέλλουσας.
Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

7.-ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα, 6 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη από την Οικονομική Αστυνομία 49χρονος ημεδαπός,
για οφειλές προς το Δημόσιο
Σε βάρος του έχουν βεβαιωθεί χρέη,
τα οποία ανέρχονται σε 525.985,84 ευρώ
Συνελήφθη, σήμερα (06-03-2012) το πρωί, στην Αθήνα Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, 49χρονος ημεδαπός, διαχειριστής ιδιωτικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής υπηρεσιών ασφάλειας, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Συγκεκριμένα, έχουν βεβαιωθεί σε βάρος του χρέη, που ανέρχονται σε 525.985,84 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

8.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
Κομοτηνή, 6 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για κατοχή αρχαίων νομισμάτων.
Είχαν πραγματοποιήσει λίγες ώρες νωρίτερα παράνομη ανασκαφή, ενώ αυτοκίνητό τους βρέθηκε ανιχνευτής μετάλλων και σκαπτικά εργαλεία.
Συνελήφθησαν σήμερα (6-3-2012) πρώτες πρωινές ώρες, σε χωριό της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, δύο ημεδαποί, ηλικίας 45 και 36 ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί προστασίας αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς .
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δύο δράστες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
  • τριάντα έξι (36) αρχαία νομίσματα διαφόρων μεγεθών
  • μία (1) συσκευή ανίχνευσης μετάλλων
  • διάφορα σκαπτικά εργαλεία.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι οι δύο ημεδαποί, ενεργώντας από κοινού, είχαν προβεί, λίγες ώρες νωρίτερα, σε παράνομη ανασκαφή από αρχαιολογικό χώρο της περιοχής.
Τα κατασχεθέντα αρχαία νομίσματα θα αποσταλούν στην ΙΘ΄ Εφορία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων Κομοτηνής, προκειμένου να προσδιοριστεί η αξία τους.
Κατασχέθηκε επίσης ένα (1) Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.



9.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
Κομοτηνή, 6 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύλληψη αλλοδαπής διωκόμενης με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης.
Συνελήφθη χθες (5-3-2012) το απόγευμα, στους Κήπους, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 43χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ουγγαρίας, η οποία διώκεται με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης, από τις Ουγγρικές Αρχές, για χρέη.
Συγκεκριμένα, η 43χρονη, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη Χώρα και κατά το διαβατηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι, σε βάρος της έχει εκδοθεί, από τις Δικαστικές Αρχές της Ουγγαρίας, Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για χρέη.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Θράκης.

ΠΗΓΗ: astynomia.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ