ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
MIA ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥ ΗΓΕΤΗ ΓΙΑΣΕΡ ΑΡΑΦΑΤ.
*ΤΟ ΕΓΚΥΡΟ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ LANCET ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ, ΕΝΩ ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΛ ΑΡΑΜΠΙΓΙΑ.
*ΟΠΩΣ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΡΑΜΑΛΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΙΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΑΡΑΦΑΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΩΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΑΦΑΤ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ. ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ Ο ΑΡΑΦΑΤ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟ 2004 ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ. ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΛΒΕΤΙΑ-ΡΩΣΙΑ-ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑ ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ.
*ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑ, ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΩΝΙΟ-210, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.
*ΜΕ ΠΟΛΩΝΙΟ-210 ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΤΣΑΙ ΤΟΥ ΣΕ ΛΟΜΠΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΡΩΣΟΣ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΓΚΕΜΠΙΤΗ ΠΟΥΤΙΝ, ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΛΙΝΤΒΙΝΕΝΚΟ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΛΟΝΔΙΝΟΥ-ΜΙΣΧΑΣ ΕΚΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ….ΕΙΧΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΤΟ 2006 ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΣΑΣΑ ΛΙΝΤΒΙΝΕΝΚΟ.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΡΑΦΑΤ ΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ…