Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Παρουσίαση προορισμού Πολωνία & Γιορτή του Versus Travel για το νέο του site με κρασάκι, μεζεδάκια και live μουσική και την αυθόρμητη ζωντάνια των μελών του.

ΠΗΓΗ :  "  Versus Club "

 
20/3 - Γιορτάζουμε για το νέο μας site και είστε καλεσμένοι όλοι
 
Στην βραδιά «της Πολωνίας» στο Versus Club είστε καλεσμένοι να το γιορτάσουμε και εκτός των άλλων ενδιαφερόντων για τη χώρα του Σοπέν, να πλοηγηθούμε μαζί στο νέο μας site. Στη συνέχεια θέλουμε να ακούσουμε τις εντυπώσεις σας στον 6ο όροφο με κρασάκι και μεζεδάκια με θέα την ακρόπολη. Στην παρουσίαση θα ακούμε ρομαντική κλασική μουσική, αλλά όταν ανεβούμε στον 6ο θα συνοδεύσει το κρασάκι μας ζωντανή μουσική από συγκρότημα που αγαπήσατε.
 
 
Ένα site που φιλοδοξούμε μαζί με το ανεβασμά του στις μηχανές αναζήτησης να ανέβει και στην καρδιά σας. Σχεδιάστηκε για εσάς που θέλετε να ανακαλύψετε τον πλανήτη μας να τον γνωρίζετε , να τον εξερευνήσετε και να τον πιείτε γουλιά γουλιά . Με σύνθετη αναζήτηση και ταξινόμηση ταξιδιών, blog του Versus , συμμετοχή σας με διάφορους τρόπους, προνομιακή ανάπτυξη του κάθε ταξιδίου με χάρτες, άρθρα και σύμβολα ταξινόμησης, με ειδικές προσφορές, ειδική διαδραστική σελίδα του Versus Club.
 
Σας περιμένουμε...
 
 
Την Τετάρτη 20/03/2013, Ώρα : 1930 στο στέκι μας
 
Λ. Συγγρού 61,  5ος και 6ος όροφος
 
Είσοδος δωρεάν αλλά μόνο μετά από δήλωση συμμετοχής στο 210 4101601 εσωτ. 217 (κα. Κατσουλάκου Έλενα).
 
Θα ακολουθήσει κρασάκι & μεζεδάκια στον 6ο όροφο για να συζητήσουμε τις εντυπώσεις μας από αυτά που ακούσαμε.
 




 
Το νέο πρόγραμμα του Versus Club  και πως μπορείτε να παρακολουθείτε τις εκδηλώσεις του
 
Επικοινωνήστε με το Versus Travel  και ζητήστε το νέο φιλόδοξο συνολικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του Versus Club 2012 – 2013 η βρείτε το αναρτημένο στην ιστοσελίδα μας στο internet.
 
Οι εκδηλώσεις είναι μόνο για τα μέλη του Versus Club
 
 
Πως μπορείτε να γίνετε μέλος του Versus Club ;
Μέλη του Versus Club είναι όλα τα άτομα που έχουν την κάρτα του Versus Club. Μέλη του Versus Club γίνονται μετά από αίτησή τους όλοι οι πελάτες του Versus Travel, άτομα που έχουν προτείνει πελάτες του Versus Travel, έχουν έρθει σε επαφή μαζί μας με συνέντευξη και έχουμε δώσει την έγκρισή μας για τη συμμετοχή τους ή άλλοι ταξιδιώτες που δεν έχουν σχέση με το Versus Travel, αλλά μετά από αίτησή τους έχουν περάσει από συνέντευξη στο Versus Travel.
Σε όλα τα δρώμενα του Versus Club πρέπει να έχετε μαζί σας την κάρτα σας για να περνάει από το ειδικό μηχάνημα και να καταγράφεται η συμμετοχή σας.
 
Η συμμετοχή σας στις διάφορες εκδηλώσεις του Versus Club, εκτός από την επίσκεψη στο Ταξιδιωτικό Καφενείο, θα γίνεται μόνο μετά από κράτησή σας και θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.
Η διαδικασία αυτή είναι αναγκαία για τη δική σας εξυπηρέτηση, για να περάσουμε όλοι πιο ευχάριστα και για να μην υπάρχει συνωστισμός.
Η κράτηση γίνεται είτε τηλεφωνικά, επικοινωνώντας με την κα Έλενα Κατσουλάκου (Τηλ. 210 4101601) εσωτερικό 217  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ