Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Βράβευση των Παραολυμπιονικών του Λονδίνου

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ ΑΜΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΚΑΙ Ν. ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
24/01/2013
Τους Παραολυμπιονίκες του Λονδίνου 2012 βράβευσε η ΕΝΕΟΝ ΑΜΕΑ Γλυφάδας και Νοτίων προαστίων, στα πλαίσια της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου το Σάββατο 19 Ιανουαρίου. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκʼμέρους του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας, ο κ. Γιάννης Λινός (Βʼ αντιπρόεδρος) και η κ.Άννυ Καυκά (πρόεδρος) η οποία βράβευσε τον Γρηγόρη Πολυχρονίδη, Έλληνα Παραολυμπιονίκη στο ομαδικό αγώνισμα BOCCIA. 

H κ. Καυκά στον σύντομο χαιρετισμό της στην εκδήλωση σημείωσε μεταξύ άλλων: «Έχουμε την τιμή σήμερα να είναι κοντά μας οι Παραολυμπιονίκες του Λονδίνου, που μας διδάσκουν με τον πιο όμορφο και αγνό τρόπο ότι η δύναμη της θέλησης, το πείσμα και η προσήλωση στο στόχο μπορούν να υπερνικούν όλα τα εμπόδια. Σας ευχαριστούμε πολύ. Κυρία Δωροθέα Β. Ζουμπουλίδου και αγαπητά μέλη της ΕΝΕΟΝ ΑΜΕΑ Γλυφάδας , ο Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας θα είναι κοντά σας , σε κάθε προσπάθεια και σε κάθε δράση σας με όποιο τρόπο και όποιο μέσο μπορεί». 


Να αναφέρουμε επίσης ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας θέλοντας να συμβάλλει στη βράβευση των Παραολυμπιονικών ,αλλά και στις μεγάλες προσπάθειες και δράσεις του Συλλόγου ΕΝΕΟΝ ΑΜΕΑ και ιδιαίτερα της προέδρου του Δωροθέας Β. Ζουμπουλίδου ήταν χορηγός της Βράβευσης. 

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν επίσης, οι Παραολυμπιονίκες μας κ. Μαρία Ελένη Κορδαλά και ο κ. Νικόλαος Πανανός, όπως επίσης και ο Εθελοντής κ. Χαράλαμπος Αλεξανδρής για την προσφορά του στην ΕΝΕΟΝ ΑΜΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.

ΠΗΓΗ :   "   ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ  "  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ