hugging
Ένας νεαρός άντρας βρέθηκε τη Δευτέρα στο κέντρο του Λος Άντζελες να δίνει αγκαλιές σε όποιον περάσει, για να σπάσει το ρεκόρ Γκίνες περισσότερων αγκαλιών σε μια μέρα. Ο Ντέιβιντ Πάρσονς προσπάθησε να κάνει ρεκόρ, για να χρηματοδοτήσει ιδρύματα για παιδιά με καρκίνο.
Έμπνευση για τον Πάρσονς ήταν η 24χρονη φίλη του, Σάρον Πέρκινς, που έφυγε μετά από μάχη με την επάρατη νόσο. Ο νεαρός κατάφερε να δώσει 3.162 αγκαλιές σε 24 ώρες.
Αν και δεν έφτασε τις 10.000 που είχε ως στόχο, θεωρήθηκε μεγάλη επιτυχία. Κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερα από 2.000 δολάρια για τα κοινωφελή ιδρύματα. . Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά πως «Η δύναμη που κρύβει μια αγκαλιά είναι τεράστια. Απαιτεί εμπιστοσύνη και ένα αίσθημα ανασφάλειας».
Αγκαλιές για καλό σκοπόΟ Πάρσονς, βρισκόταν μπροστά από το the ESPN Zone στο Λος Άντζελες με περισσότερους από 50 εθελοντές για αγκαλιές. Το υπάρχον ρεκόρ που δεν μπόρεσε να σπάσει, κατέχει ο Τζόναθαν Σακς στο μουσικό φεστιβάλ του Μποναρού το 2010, με 8.709 αγκαλιές! Τα χρήματα για εκείνη την περίπτωση διατέθηκαν για τους πλημμυροπαθείς στο Νάσβιλ.
Η αποτυχία να σπάσει το ρεκόρ, πείσμωσε από ότι φαίνεται τον νεαρό Αμερικάνο. Έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει σχέδια για την επόμενη προσπάθειά του. Δεν παρέλειψε να τονίσει πως ακόμα και οι κινήσεις πριν αγκαλιάσουμε κάποιον είναι εξίσου σημαντικές. Κοιτάς τον άλλον στα μάτια, έτοιμος να μοιραστείς μαζί του το συναισθηματικό του φορτίο. «Όλοι θέλουμε να αλλάξουμε τον κόσμο. Ακόμα και με μικρά πράγματα μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά» λέει χαρακτηριστικά.
http://www.flowmagazine.gr