Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ – «ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»

ΠΗΓΗ : "  http://www.enromiosini.gr    "

 

Αναρτήθηκε: 29 Νοεμβρίου 2012


«Κάποιοι με εσκεμμένο τρόπο πλήττουν τον τουρισμό της Ελλάδας»! Η δήλωση ανήκει στον ομοσπονδιακό προπονητή Φερνάντο Σάντος, ο οποίος επειδή δεν είναι πολιτικός λέει τα πράγματα όπως είναι, δηλαδή ότι η καταστροφή της χώρας γίνεται ηθελημένα από αλλότρια, και εγχώρια κέντρα εξουσίας προς διαμοιρασμό των ιματίων της.
Ο προπονητής Φερνάντο Σάντος μιλώντας σε συνέδριο στην Πορτογαλία για την οικονομική κρίση, δεν μπορούσε να τα πει καλύτερα για την Ελλάδα.
Διαβάστε τι είπε:

«Η χώρα υποφέρει πολύ με την οικονομική κρίση, που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στην Ελλάδα. Οι μισθοί έχουν μειωθεί πολύ και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση, από την στιγμή που δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα προς το ζειν. Οι Έλληνες είναι λιγότερο απαισιόδοξοι από τους Πορτογάλους, αν και στην Πορτογαλία είναι περισσότερο κατανοητό το τι συμβαίνει και η κυβέρνηση προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα γρήγορα. Ελπίζω να μην γίνουμε μάρτυρες σε κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα, γιατί κι εκεί πριν τρία χρόνια άκουγα τα ίδια πράγματα και η ανεργία από το 16% αυξήθηκε στο 25%».
«Κάποιοι με εσκεμμένο τρόπο πλήττουν τον τουρισμό της Ελλάδας μεταφέροντας μια εικόνα για τη χώρα και τους ανθρώπους που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική. Πιστεύω πάντως πως υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ. Η οικογένεια παίζει μεγάλο ρόλο και στις δύο κοινωνίες και προσφέρει την υποστήριξή της. Αν δεν υπήρχε αυτή, η Ελλάδα θα είχε φτάσει στον πάτο εδώ και πολύ καιρό».
Στο κλείσιμο της τοποθέτησής του ο Πορτογάλος δεν παρέλειψε να κρύψει την αισιοδοξία του για την τελική έκβαση αναφέροντας: «Τόσο οι Έλληνες, όσο και οι Πορτογάλοι μπορούν να αντεπεξέρχονται στις δύσκολες καταστάσεις και αισιοδοξώ πως στο τέλος θα τα καταφέρουν»
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ