διαβάζουμε στο υπέροχο boroume.gr
Την περασμένη εβδομάδα ήρθε σε επαφή μαζί μας μια ομάδα νέων από το Deree Student Activities Board, γιατί διοργάνωσαν μια εκδήλωση στον χωρό του Κολλεγίου και είχαν 60 μερίδες μαγειρεμένο φαγητό να προσφέρουν.
Αμέσως σκεφτήκαμε ότι πολύ κοντά στο Κολλέγιο που βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή βρίσκεται η Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού όπου οι ανάγκες σε τρόφιμα είναι μεγάλες. Εκτός από το γηροκομείο που υποστηρίζει η Ιερά Μονή, βοηθάει σε σταθερή βάση
πάνω από 50 οικογένειες στην περιοχή του Μενιδίου και των Άνω Λιοσίων.
Επικοινωνήσαμε με την Αδελφή Άννα στην Ιερά Μονή και την ενημερώσαμε για την προσφορά, την οποία παρέλαβε άμεσα και πήγε απευθείας να δώσει σε οικογένειες στο Μενίδι, για τις οποίες αυτά τα γεύματα ήταν σαν ένα πολύ ξεχωριστό δώρο! Όταν μας πήρε τηλέφωνο να μας ευχαριστήσει η Αδελφή Άννα θέλησε να μοιραστεί μαζί μας μερικές από τις αντιδράσεις που εισέπραξε όταν επισκέφτηκε τις οικογένειες για να τους προσφέρει τα γεύματα.
Μια μητέρα της είπε: “Δεν φαντάζεστε πόσο χαρούμενη με κάνετε, ο γιος μου έχει πολύ καιρό να φάει κρέας….!”, “Πράγματα και θαύματα μας φέρατε” της είπε μια άλλη μητέρα πέντε παιδιών που καθημερινά αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες και αγωνίζεται για να εξασφαλίσει τα βασικά για τα παιδιά της. “Είναι θέμα επιβίωσης” μας είπε η Αδελφή Άννα, “μπορεί να ακούγεται πολύ απλό για κάποιους ότι τους προσφέρθηκε ένα γεύμα, όμως για τις οικογένειες αυτές είναι μια προσφορά που τους δίνει δύναμη για να ελπίζουν και να αγωνίζονται καθημερινά!”
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα από το Deree Student Activities Board για την πρωτοβουλία και την προσφορά τους!
ΠΗΓΗ : BLOGGER : Scizas.com 
 
Πηγή: Καλά Νέα