Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΟΡΙΣΜΩΝ : Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής - Κανδά & Live μουσική με ακούσματα Rock and Roll, Σινάτρα Country

 
 
ΠΗΓΗ : Versus Travel Newsletter

 
ΠΡΟΣ :
mantasm@naf.forthnet.gr
 

 
 
ΤΕΤΑΡΤΗ :  29 ΜΑΙΟΥ   19:30
 
Παρουσίαση προορισμών: Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής -  Καναδάς
& Live μουσική με ακούσματα Rock and Roll , Σινάτρα , Country
 
Ακούτε country μουσική ; Χορεύεται Ροκ εντ Ρόλ ; Σας  αρέσει ο Σινάτρα ; Ε δε μπορεί, κάπου θα συμφωνήσουμε μουσικά, αλλά και αν πάλι δε συμφωνήσουμε τότε θα συμφωνήσουμε σίγουρα ταξιδιωτικά.

 
Τετάρτη βράδυ και …… Lets Rock  στους διαπολιτειακούς δρόμους  του Αμερικάνικου ονείρου. Όχι αυτού που ακολουθεί και πετυχαίνει ο Ντι Κάπριο  σαν μεγάλος Γκάτσμπι, αλλά του ταξιδιωτικού.
«Τούτα τα αλανιάρικα παπούτσια λαχταρούν να τριγυρίσουν ίσια μέσα στην καρδιά της  New York  New York»
 
Το θέμα θα το ξεκινήσουμε από το μεγάλο μήλο και  το Άγαλμα της Ελευθερίας , θα το συνεχίσουμε με τη πίπα της ειρήνης ενός Ινδιάνου φύλαρχου, το Κολτ ενός παράνομου πιστολά της Άγριας Δύσης, τη σκαπάνη ενός χρυσοθήρα, τις ταινίες του Χόλυγουντ, τη ροκ μουσική, τις μοτοσικλέτες, το "αυτοκινητόδρομος 66" , το σιδηρόδρομο της "Γιούνιον Πασίφικ" και του "Πόνι Εξπρές".
50 ομόσπονδα κρατίδια , ένα πάζλ φυλών και εθνοτήτων, κοινωνικών ομάδων και χαρακτήρων, μαγικές ιδιοτροπίες της φύσης, ουρανοξύστες και αποικιακά κτήρια, γιάπηδες και μπίτνικ,  από τον Ατλαντικό μέχρι τον Ειρηνικό ωκεανό, απαρτίζουν την γη των θαυμάτων  και το Αμερικάνικο όνειρο .
 
Τετάρτη βράδυ και  ….LETS  Roll  στο θαύμα της φύσης .  ΚΑΝΑΔΑΣ
Σας  ταξιδεύουμε από την πλέον πυκνοκατοικημένη και ανεπτυγμένη επικράτεια της χώρας, την ανατολική ακτή, στην απίστευτη  φύση του Δυτικού Καναδά.  Εθνικά πάρκα  με ειδυλλιακά τοπία, αδιαπέραστα δάση, αιωνόβια δένδρα και  σμαραγδένιες λίμνες στα Καναδικά Βραχώδη όρη,δαντελωτές ακτές, απόκρημνα φιόρδ στην Αλάσκα, ουρανοξύστες και ολόφωτες λεωφόροι στις σύγχρονες μεγαλουπόλεις, πλήθος από 4 γωνιές του πλανήτη με καταγεγραμμένες 100 διαφορετικές γλώσσες. Ο Καναδάς θα μπορούσε να είναι μια σύγχρονη κιβωτός του Νώε.
 
Φέτος το Versus Travel έχει ήδη προγραμματίσει έναν από τους καλύτερους αρχηγούς του για να συνοδεύει  τα γκρουπ στις Ανατολικές ΗΠΑ (όπως και πέρυσι έχουμε οργανώσει εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από τον Ιούνιο – Σεπτέμβριο). Αυτό το τονίζουμε σαν μια ακόμη  παροχή στο συγκεκριμένο ταξίδι, μια και συνηθίζεται να χρησιμοποιούνται τοπικοί «ερασιτέχνες» Ελληνόφωνοι συνοδοί ή Έλληνες της Αμερικής.  Αυτό από ότι έχει αποδείξει η πράξη, δεν έχει καμία σχέση από άποψη ποιότητας, συγκρινόμενο με  την αρχηγία ενός επαγγελματία που γνωρίζει πως θα περάσει καλά ο Έλληνας ταξιδιώτης, ώστε να αποκομίσει από το ταξίδι του στην Αμερική, όλα εκείνα τα στοιχεία που της δίνουν μια ξεχωριστή θέση σαν ταξιδιωτικό προορισμό.  Και βέβαια θα έχουμε αποστολές από την Ελλάδα για τις κλασικές Δυτικές ΗΠΑ, το μεγάλο ταξίδι με τα Εθνικά πάρκα τον Καναδά και την Αλάσκα.
 
Τέλος  επειδή σε εμάς δεν ισχύει η ποτοαπαγόρευση  ……
Lets everybody, roll, roll, roll everybody"….  στον 6ο όροφο  με Live μουσική στους ήχους που σημάδεψαν την Αμερική τις δεκαετίες ΄50 - ΄60 και μεζεδάκια με θέα την Ακρόπολη.
 
Η βραδιά που όλοι περιμένατε
 
Την Τετάρτη 29/05/2013, Ώρα 19: 30 στο στέκι μας
 
Λ. Συγγρού 61,  5ος και 6ος όροφος
 
Ακολουθεί κρασάκι, μεζεδάκια και ζωντανή μουσική στον 6ο όροφο για να συζητήσουμε τα όσα ακούσαμε με θέα την Ακρόπολη.
 
Είσοδος δωρεάν αλλά μόνο μετά από δήλωση συμμετοχής στο
210 3232800  εσωτ. 305
 
Πως μπορείτε να γίνεται μέλος του Versus Club ;
Μέλη του Versus Club είναι όλα τα άτομα που έχουν την κάρτα του Versus Club. Μέλη του Versus Club γίνονται μετά από αίτησή τους, όλοι οι πελάτες του Versus Travel, άτομα που έχουν προτείνει πελάτες του Versus Travel, έχουν έρθει σε επαφή μαζί μας με συνέντευξη και έχουμε δώσει την έγκρισή μας για τη συμμετοχή τους ή άλλοι ταξιδιώτες που δεν έχουν σχέση με το Versus Travel, αλλά μετά από αίτησή τους έχουν περάσει από συνέντευξη στο Versus Travel.
Σε όλα τα δρώμενα του Versus Club πρέπει να έχετε μαζί σας την κάρτα σας για να περνάει από το ειδικό μηχάνημα και να καταγράφεται η συμμετοχή σας.
Η συμμετοχή σας στις διάφορες εκδηλώσεις του Versus Club, εκτός από την επίσκεψη στο Ταξιδιωτικό Καφενείο, θα γίνεται μόνο μετά από κράτησή σας και θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.
Η διαδικασία αυτή είναι αναγκαία για τη δική σας εξυπηρέτηση, για να περάσουμε όλοι πιο ευχάριστα και για να μην υπάρχει συνωστισμός.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ