Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Παζάρια στο πνεύμα των Χριστουγέννων

ΚΡΑΣΙ, ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΓΟΥΡΙΑ
13/12/2012
Με τις γιορτές των Χριστουγέννων να πλησιάζουν το Διεθνές Καλλιτεχνικό ΚέντροΑτενέουμ προετοιμάζει, όπως κάθε χρόνο, το Παζάρι του. 

Με μεράκι, αγάπη και σε πείσμα των καιρών η μεγάλη αίθουσα συναυλιών του κτιρίου στην οδό Αδριανού 3, θα μεταμορφωθεί και πάλι σε ένα ζεστό, αισιόδοξο κόσμο, με το αναγκαίο κέρασμα των φιλόξενων οικοδεσποτών, σε όσους θα περάσουν το κατώφλι του για να βρουν ότι καλαίσθητο και χειροποίητο μπορεί να ομορφύνει και τις φετινές γιορτές. 

Μαρμελάδες σπιτικές, αισθαντικό σπιτικό Κρητικό ρακί, πολύχρωμο μυρωδάτο ξύδι, άσπρο και κόκκινο κρασί, παραδοσιακά λικέρ, και γλυκά του κουταλιού, όλα υπέροχα φτιαγμένα από το Ατενέουμ. 

Και βέβαια, όπως πάντα, βιβλία, c.d. και DVD, χειροποίητα κοσμήματα, κεριά, χριστουγεννιάτικα στολίδια και πολλά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, διεκδικούν το ενδιαφέρον όλων για την ενίσχυση των σπουδαστικών βοηθημάτων, των σεμιναρίων και των μουσικών εκδηλώσεων που κάθε χρόνο, από την ίδρυσή του, διοργανώνει ο μη κερδοσκοπικός φορέας Ατενέουμ. 

Bazaar Athenaeum
Αδριανού 3, Θησείο (απέναντι από το σταθμό του τρένου)
Ώρες λειτουργίας: 
Καθημερινά: 11π.μ. – 7μ.μ.
Κυριακές, Παραμονή Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και από 27- 31/12:  11π.μ. – 4μ.μ. 

Χριστουγεννιάτικο Bazaar θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, με τη σουίτα 100 του ξενοδοχείου InterContinental στην Αθήνα, να ντύνεται στα γιορτινά της! Στολίζεται με τα υπέροχα κοσμήματά της, φοράει τα γούρια της, ανάβει τα αρωματικά κεριά της, βάφεται με το εορταστικό της μακιγιάζ και σας κερνάει τα σπιτικά γλυκά της. 

Περισσότεροι από 10 δημιουργοί με πολλές ανησυχίες και ζωηρή φαντασία διοργανώνουν χριστουγεννιάτικο bazaar με τις χειροποίητες δημιουργίες τους και μας προσκαλούν όλους να το επισκεφθούμε, να τους γνωρίσουμε, να αγοράσουμε δώρα για τους αγαπημένους τους αλλά και τους εαυτούς μας… 

Το bazaar έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού μέρος των εσόδων θα ενισχύσει τα Παιδικά Χωριά SOS!

Athenaeum InterContinental Hotel
Λεωφ. Συγγρού 89-93, Αθήνα 
σουίτα 100, 10:00 έως 21:00 


Το δικό του παζάρι για τα Χριστούγεννα διοργανώνει το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου το METApolis και οι Φίλοι του Μόντε με την υποστήριξη των Γιατρών του Κόσμου, στο χώρο του ΜΕΤApolis, με σκοπό την υποστήριξη του νοσοκομείου και του σχολείου του χωριού Μόντε στην Ουγκάντα της Αφρικής. 

Στο bazaar θα υπάρχουν μεταξύ άλλων παραδοσιακά ουγκαντέζικα αντικείμενα, είδη δώρων και τοπικά προϊόντα, καθώς επίσης και χειροποίητες δημιουργίες των παιδιών και των φίλων του Μόντε, όπως ζωγραφιές, χριστουγεννιάτικα στολίδια, μπισκότα κ.α. 

METApolis
Aιόλου 48-50, Αθήνα
Ώρες λειτουργίας: 
Σάββατο 15/12, 11.00 - 21:00, Κυριακή 16/12 12:00 - 18:00
Μάθημα Ουγκαντέζικων χορών: Σάββατο 15/12, 20:00 (θα ακολουθήσει Ουγκαντέζικο πάρτυ!)

ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ  "

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ