Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Οι Ειδικοί Φρουροί αναβαθμίζουν τη νομική προστασία των μελών τους

ΠΗΓΗ : PoliceNet.gr

Δημοσιευμένο στο : http://www.sefeaa.gr

Πέμπτη, 07 Ιούνιος 2012
-ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΜΕ TΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ  ΟΜΑΔΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ - ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ

Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α, εντείνοντας την προσπάθεια να δημιουργήσει μια «ασπίδα προστασίας» των Συναδέλφων και μελών του, σε μια περίοδο που βαλλόμαστε καθημερινά από παντός είδους απειλές και ιδιαίτερα κατά την ενάσκηση των καθηκόντων μας, αναβάθμισε την Νομική Προστασία των μελών προσθέτοντας νέους έγκριτους  και εξειδικευμένους  δικηγόρους για τον σκοπό αυτό.
Δυστυχώς η αύξηση της εγκληματικότητας, αλλά  και η ανύπαρκτη υπηρεσιακή υποστήριξη, καθιστούν πολλούς Συναδέλφους  ευάλωτους σε πάσης φύσεως συμπεριφορές που έχουν στόχο την προσωπική και υπηρεσιακή τους εξόντωση.


Το ΣΕΦΕΑΑ είναι στην ευχάριστη θέση να θεωρεί  μέχρι σήμερα ότι ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ συνάδελφο που ζήτησε την στήριξη του σε υπηρεσιακά ζητήματα, δεν στέρησε  την συμπαράσταση του εβρισκόμενο στο πλευρό του με όσες δυνάμεις έχει στη διάθεση του, νομικές και συνδικαλιστικές.
Η πολιτεία θέσπισε υπηρεσίες , όπως το Εσωτερικών Υποθέσεων και προσφάτως το Γραφείο  Αντιμετώπισης Περιστατικών Αυθαιρεσίας Αστυνομικών, επιδιώκοντας την προστασία των πολιτών από επίορκους αστυνομικούς, αλλά  τους Αστυνομικούς με την παραμικρή ευκαιρία, ή τους θέτει άκριτα σε διαθεσιμότητα ή τους παραπέμπει σε διαδικασίες (Π.Δ.Ε, Ε.Δ.Ε κ. λ. π) εξαντλώντας τους  ηθικά και οικονομικά.

Είναι πρόσφατα  τα    γεγονότα ,υπόθεση πρώην Υπουργού που αρνήθηκε τον  έλεγχο, αλλά  και η εμπλοκή των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ σε υπηρεσιακό  περιστατικό,   οι οποίοι  έκτοτε υποβλήθηκαν σε πολύωρες και επαναλαμβανόμενες ανακρίσεις από ανώτατους αξιωματικούς , με μόνιμη επωδό την «δαμόκλειο σπάθη» της απόταξης ή της παραπομπής τους για κακουργήματα!! Γεγονότα στα οποία το ΣΕΦΕΑΑ επιλήφθηκε, αλλά  οι μέθοδοι και οι πρακτικές  παραμένουν και παραπέμπουν αβίαστα σε εποχές που δεν θέλουμε να θυμόμαστε.

Σε καμιά περίπτωση  δεν έχουμε σκοπό να καλύψουμε και δεν θα καλύψουμε έκνομους και επίορκους Συναδέλφους  τους οποίους πρώτοι θα αποδοκιμάσουμε, όπως πάντοτε πράτταμε όλα τα προηγούμενα χρόνια και θα πράξουμε στο μέλλον. Είναι  στοιχειώδες προνόμιο όμως, που απορρέει από τη Δημοκρατία μας ,να αντιμετωπίζονται και οι Αστυνομικοί ως προς τα δικαιώματα τους ,όπως οι υπόλοιποι   πολίτες και εργαζόμενοι.

Στα πλαίσια αυτά απευθυνόμενοι στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α ,οι Συνάδελφοι, μέλη του Σωματείου μπορούν να επικοινωνούν οποιαδήποτε ώρα,  ώστε αν και όποτε χρειαστεί, να ενεργοποιηθούν οι νομικοί συνεργάτες του ,με την οικονομική ,φυσικά κάλυψη του Σωματείου μας.  

Η συναδελφική αλληλεγγύη και αλληλοϋποστήριξη, ομοίως   και η υγιής συνδικαλιστική στήριξη από το Σωματείο , πρέπει και θα σταθούν ανάχωμα στον κοινωνικό και εργασιακό μας ευτελισμό.

http://www.sefeaa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ