Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Οδηγίες αυτοπροστασίας από καταστροφές

ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»
14/06/2012
Για δεύτερη συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί δράση ενημέρωσης των πολιτών της πρωτεύουσας από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σε συνεργασία με τον φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και τη βοήθεια του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου. 


Το υλικό αφορά οδηγίες αυτοπροστασίας από καταστροφές όπως δασικές πυρκαγιές, σεισμοί, κατολισθήσεις, καταιγίδες, καύσωνα κ.λπ. και θα διανεμηθεί σε περισσότερους από 30 Ιερούς Ναούς. 

Η προσπάθεια υλοποιείται στα πλαίσια του Μνημονίου Συναντίληψης & Συνεργασίας που υπεγράφη ανάμεσα στη ΓΓΠΠ και την «Αποστολή». 

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Θεόδωρος Μπούφης,  εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο και τον Διευθυντή της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα για τη στήριξη τους και τη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί διευρύνοντας τις δυνατότητες ενημέρωσης των πολιτών για την προστασία από φυσικούς και τεχνολογικούς κινδύνους. 

Οι βασικοί άξονες της πρωτοβουλίας είναι να γνωρίσουν οι πολίτες πώς να προλάβουν και πώς να προετοιμαστούν για οποιοδήποτε αναπάντεχο γεγονός. 

 Να καταστρώνουν σχέδια έκτακτης ανάγκης ώστε αφενός να ξέρουν πώς να αντιδράσουν κατά τη διάρκεια ενός φυσικού φαινομένου ή ενός τεχνολογικού ατυχήματος κι αφετέρου τί να περιμένουν ως συνέπεια. 

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και η Μ.Κ.Ο. «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» θα συνεχίσουν τις  από κοινού ενέργειες ενημέρωσης των πολιτών και θα βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα για να διαφυλάξουν τη ζωή και την περιουσία τους. 

ΠΗΓΗ : Ηλεκτρονική Εφημερίδα " ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ ".-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ