Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΚΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΑΔΣ Για κάλυψη κενών θέσεών του


ΕΚΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ



Την 13η Ιουνίου 2012 και ώρα 10.00 έγινε με πρωτοβουλία του κ. ΠΡΑΣΣΑ Γεωργίου έκτακτο συμβούλιο για την κάλυψη των κενών θέσεων που είχαν μείνει από το πρώτο συμβούλιο 6η Ιουνίου 2012 το οποίο είχε ορίσει ο πρώτος των ψήφων, η κατάσταση σειράς των ψήφων φαίνεται σε προηγούμενη ανάρτηση.






Στο πρώτο συμβούλιο είχαν καλυφθεί οι θέσεις : Προέδρου, Αντιπροέδρου, Γ. Γραμματέα και Ειδικού Γραμματέα από τους : ΠΡΑΣΣΑ Γεώργιο, ΓΚΟΥΒΑ Νικόλαο, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ Δημήτριο και ΜΠΑΛΟΔΗΜΑ Κων/νο.

Είχαν μείνει κενές  : Ταμία, Β.Ταμία και του Β΄Αντιπροέδρου.

Αυτές οι θέσεις προτάθηκαν και πάλι στους ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ, ΠΙΠΕΡΤΖΗ Δημητρίου και ΚΑΡΑΛΗ Θεώνη. Για τις θέσεις αυτές δεν υπήρξε καμία επιθυμία.

Μετά συζητήθηκε το θέμα περί του Γεν. Γραμματέα όπου έγινε πρόταση στον ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ με το σκεπτικό ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ χωρίς να έχει υπάρξει παραίτηση από την θέση του ώστε να είναι ΚΕΝΗ για να υπάρξει ενδιαφέρον. Στο σημείο αυτό δεν δέχτηκε ο κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ διότι ο τρόπος δεν ήταν ενδεδειγμένος και δήλωσε ότι από την θέση του απλού μέλους δύναται να βοηθήσει με διάφορες προτάσεις που είναι από παράπονα και προσωπικές του ιδέες.

Όπως αυτή που υποβλήθηκε Π ρ ο φ ο ρ ι κ ά σχετικά με την εύρυθμη λειτουργία του Διοικητικού Συμβουλίου και γενικότερα για την σωστότερη λειτουργία του Συνδέσμου.

1.- Όταν πρόκειται για Διοικητικό Συμβούλιο να λέγεται ότι την συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα θα κάνουμε Συμβούλιο και όχι εάν θα περάσουμε από το γραφείο.

2.-Να γίνεται ειδοποίηση τουλάχιστον πέντε (5) ημέρες πριν εγγράφως ή προφορικά αλλά τουλάχιστον στην πόρτα του γραφείου να υπάρχει η ανακοίνωση με ημερομηνία – ώρα αλλά και τα θέματα που πρόκειται να συζητηθούν τα οποία από την σημασία τους θα έχουν ιεραρχηθεί ΚΑΙ να είναι τόσα ώστε να μπορούν να συζητηθούν και να βγαίνει η απόφαση.

Με αυτόν τον τρόπο παρέχεται η προθεσμία στα μέλη του Δ-κού Συμβουλίου να έχουν τεκμηριωμένες προτάσεις για τα αναφερόμενα θέματα.

Οι δε προτάσεις για να υποβληθούν στο Δ-κό Συμβούλιο θέλουν χρόνο  - σύνταξη – ψάξιμο μέχρι να φθάσουν στο τελικό προορισμό.

Πριν υπάρξει αυτή η οριστική απάντηση από τον κ. ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ ο οποίος ήταν υπό σκέψη ο Αντιπρόεδρος κ. ΓΚΟΥΒΑΣ έλεγε περί αγοράς Ηλεκτρονικού Υπολογιστή – Φωτοτυπικού Μηχανήματος  ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ όταν όμως τελικά αποφάσισε ο κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ για δεοντολογικούς λόγους ότι δεν αποδέχεται κατ΄ αυτόν τον τρόπον που ήθελαν να είναι Γ. Γραμματέας και είπε μπορεί να βοηθά το Γραφείο για την χρήση του Ηλεκτρονικού Υπολογιστή και απλά στο όνομά του να γραφτεί ως χειριστής του Υπολογιστή (όπου κατά βάση θα ήταν βοηθός γραμματέα ατύπως) τότε ο Αντιπρόεδρος κ. ΓΚΟΥΒΑΣ Νικόλαος γύρισε την κουβέντα από τον αναγκαίο Η/Υ ότι ο Σύνδεσμος δεν έχει πάρα πολλά έγγραφα και αντί η αποστολή τους να γίνεται με το e-mail   να γίνεται όπως γίνεται μέχρι σήμερα με FAX ή με το ταχυδρομείο και δεν είναι αναγκαίος ο Υπολογιστής.

Φυσικά είναι γνωστό ότι δεν γνωρίζουν ότι ο Η/Υ δεν είναι μόνο για να στέλνεις ηλεκτρονικά τις επιστολές αλλά άπειρες οι δυνατότητές των και η χρήση τους.

Αυτό και μόνο λέει πολλά !!!

Σε αυτό το συμβούλιο συζητήθηκε η επιστολή του κ. ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ που είχε γίνει για το θέμα των παραπόνων των αποστράτων συναδέλφων του Σώματος της Πυροσβεστικής σχετικά με το ότι στην εορτή των αποστράτων δεν αναφέρθηκε καθόλου το Σώμα της Πυροσβεστικής  η απάντηση ήταν ότι υπάρχει σχετική διαταγή από το Υ.Δ.Τ. και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας. Προτάθηκε και ζητήθηκε από τον υποβληθέντα να ενημερωθούν οι απόστρατοι του Πυροσβεστικού Σώματος εγγράφως, η απάντηση ήταν ότι θα στείλουν επιστολή με την ανάλογη ενημέρωση των συναδέλφων αποστράτων του Σώματος της Πυροσβεστικής.

Στο τέλος του συμβουλίου ως απλό μέλος όπου παρέμεινε πρότεινε να βγουν αναμνηστικές φωτογραφίες-Videο όπου και έγινε με προσωπική του κίνηση .-

Από τις  ΕΤΙΚΕΤΕΣ : ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ μπορείται να διαβάσετε όλα ότι έχουν αναρτηθεί για τους Απόστρατους Αργολίδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ