Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Επιστολή Π.Ο.ΑΞΙ.Α.-Π.Ο.ΑΣ.Υ. προς τον Πρόεδρο του Μ.Τ.Σ. σχετικά με το θέμα της αναστολής καταβολής του μερίσματος του έτους 2012

 ΠΗΓΗ:  Π.Ο.ΑΞΙ.Α


Κύριε Πρόεδρε,
Στις Ομοσπονδίες μας έγινε γνωστό ότι κατά τη σημερινή συνεδρίαση (08-06-2012) του Δ.Σ. του Ταμείου εισάγεται προς συζήτηση θέμα για αναστολή καταβολής του μερίσματος του έτους 2012.


Η σεισμογενής πρόταση που παραπέμπει στο ρητό «η εγχείριση πέτυχε – ο ασθενής απεβίωσε» και μόνο εκ της αναφοράς της δημιουργεί ισχυρούς τρυγμούς αγανάκτησης στους μερισματούχους, καθώς προσβάλλει καίρια την οικονομική και κοινωνική τους κατάσταση.
Την περίοδο δε που διανύουμε εγείρει εντονότατο προβληματισμό περί εξυπηρετήσεως σκοπιμοτήτων εις βάρος των μερισματούχων που προέρχονται από τις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς εισάγεται χωρίς να έχει προηγηθεί ουδεμία διαβούλευση με τον Οργανισμό (εναντίον του οποίου κάθε τόσο αναρριπίζεται η «ετυμηγορία» της αποπομπής των μετόχων του) για την αντιμετώπιση της κατάστασης του ταμείου, παρά την λήψη πρόσφατων νομοθετικών ρυθμίσεων για την ενδυνάμωση της καχεξίας του, κατόπιν επίμονων και συνεχών ενεργειών μας.
Ως εκ τούτου οι Ομοσπονδίες μας απαιτούν την αναβολή της συζήτησης και αιτούνται σε χρόνο μετά τη διενέργεια των επικείμενων βουλευτικών εκλογών την πραγματοποίηση ευρείας σύσκεψης υπό την αιγίδα των Αρχηγών Στρατού και Ελληνικής Αστυνομίας, με συμμετοχή εκπροσώπων των Ομοσπονδιών μας, ώστε εμπεριστατωμένα να οδηγηθούμε σε ασφαλή συμπεράσματα –με την υποστήριξη κάθε οικονομικοτεχνικού μέσου και διαδικασίας - προς αποφυγή οιασδήποτε αιφνιδιαστικής και μονομερούς κατάληξης.

ds poaxia_poasy_no_sfrag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ