Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ (8) ΕΛΛΗΝ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

1.-ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα, 8 Απριλίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνέδριο πραγματοποιήθηκε προχθές με θέμα «Προγράμματα διαπολιτισμικής επιμόρφωσης υπαλλήλων του ΥπΠτΠ που συναλλάσσονται με υπηκόους τρίτων χωρών».
Συμμετείχαν (38) στελέχη από διάφορες Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας και πρόκειται για υλοποίηση εκπαιδευτικής δράσης του προγράμματος 2010 του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ένταξης.
Συνέδριο με θέμα «Προγράμματα διαπολιτισμικής επιμόρφωσης υπαλλήλων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που συναλλάσσονται με υπηκόους τρίτων χωρών» πραγματοποιήθηκε προχθές (06.04.2012) στο Εκπαιδευτικό και Συνεδριακό Κέντρο του Ομίλου ΑΤΕ BANK , στη Νέα Ερυθραία Αττικής.

Το συγκεκριμένο συνέδριο, στο οποίο συμμετείχαν τριάντα οκτώ (38) στελέχη από διάφορες Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, διοργανώθηκε και διεξήχθη με μέριμνα του Κέντρου Μελετών και Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.) του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό κέντρο της Αγροτικής Τράπεζας και το Δίκτυο Αυτοδιοικήσεων «Εύξεινη Πόλη».
Σκοπός του συνεδρίου ήταν οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν ορθή και εμπεριστατωμένη γνώση όλων των παραμέτρων, που αφορούν στις σχέσεις αστυνομικών με υπηκόους τρίτων χωρών (νομίμων ή μη), όπως είναι το υφιστάμενο Διεθνές, Ευρωπαϊκό και Εθνικό θεσμικό πλαίσιο, οι σύγχρονες μορφές και διαδικασίες διαπολιτισμικής εκπαίδευσης και οι καλές πρακτικές που θα πρέπει να ακολουθούνται για την ένταξη των υπηκόων τρίτων χωρών στον κοινωνικό ιστό της χώρας.
Πρόκειται για υλοποίηση εκπαιδευτικής δράσης του προγράμματος 2010 του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ένταξης, η οποία εντάσσεται στο γενικότερο πρόγραμμα αλληλεγγύης και διαχείρισης μεταναστευτικών ροών 2007 – 2013.

2.-ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα, 08 Απριλίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ολοκληρώθηκαν οι εκπαιδευτικές δράσεις του προγράμματος έτους 2010 του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επιστροφής σε θέματα μεταχείρισης ευάλωτων ατόμων που τελούν υπό επιστροφή στις χώρες τους.
Εκπαιδεύτηκαν, το τελευταίο δίμηνο, 240 στελέχη συνολικά της Ελληνικής Αστυνομίας, που ασχολούνται στην καθημερινή τους δράση με θέματα μετανάστευσης
Η συγκεκριμένη εκπαίδευση εντάσσεται στο γενικότερο εθνικό πρόγραμμα δράσεων διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών 2007 – 2013.
Ολοκληρώθηκαν, προχθές (06-04-2012), οι εκπαιδευτικές δράσεις του προγράμματος έτους 2010 του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επιστροφής, για τη διαχείριση των Μεταναστευτικών Ροών του γενικότερου προγράμματος 2007 - 2013.
Οι δράσεις υλοποιήθηκαν σε οκτώ (8) εκπαιδευτικά σεμινάρια διάρκειας δύο (2) ημερών το καθένα με τη συμμετοχή συνολικά 240 στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας, που ασχολούνται με θέματα αλλοδαπών, έστω και περιστασιακά, και ειδικότερα με συλλήψεις, καταγραφή, έκδοση αποφάσεων απέλασης, απομάκρυνση και φρούρηση.
Συγκεκριμένα, τα εκπαιδευτικά σεμινάρια πραγματοποιηθήκαν:
  • Την 12 και 13/3/2012, ταυτόχρονα, στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας σε Αθήνα και Βέροια και στα Γραφεία Εκπαίδευσης των Αστυνομικών Διευθύνσεων Αλεξανδρούπολης, Ρόδου, Μυτιλήνης, με τη συμμετοχή 150 στελεχών.
  • Την 15 και 16/03/2012, στην Αθήνα και στη Βέροια, υπό την επιμέλεια της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας , με τη συμμετοχή 75 συνολικά στελεχών.
  • Την 05 και 06/04/2012 στο Γραφείο Εκπαίδευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σάμου, με τη συμμετοχή 15 στελεχών.
Σκοπός της εκπαίδευσης αυτής ήταν η ενημέρωση – πληροφόρηση των 240 στελεχών, αναφορικά με τη μεταχείριση ασυνόδευτων ανηλίκων αιτούντων και μη αιτούντων άσυλο, τη μεταχείριση θυμάτων εμπορίας ανθρώπων καθώς και τη μεταχείριση παρανόμως εισερχομένων οικογενειών.
Οι εκπαιδευτικές δράσεις των ετήσιων προγραμμάτων (2008, 2009, 2010, 2011 κ.ο.κ) του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επιστροφής , χρηματοδοτούνται κατά 75% από Ευρωπαϊκούς πόρους (Ευρωπαικό Ταμείο Επιστροφής) και κατά 25% από Εθνικούς πόρους.
Γενικός στόχος του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επιστροφών είναι η στήριξη των προσπαθειών που καταβάλλουν τα κράτη μέλη προκειμένου να βελτιωθεί η διαχείριση της επιστροφής σε όλες τις διαστάσεις της, με τη χρήση της έννοιας της ολοκληρωμένης διαχείρισης, προβλέποντας κοινές δράσεις που θα εφαρμόζουν τα κράτη μέλη ή εθνικές δράσεις που επιδιώκουν την επίτευξη των στόχων της κοινότητας, βάσει της αρχής της αλληλεγγύης, λαμβάνοντας υπόψη την κοινοτική νομοθεσία στον τομέα αυτό και τηρώντας πλήρως τα θεμελιώδη δικαιώματα.

3.-ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα, 8 Απριλίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων συνελήφθη αστυνομικός για εκβίαση και κατάχρηση εξουσίας
Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και μία 43χρονη ημεδαπή, η οποία κατηγορείται για εκβίαση κατά συναυτουργία
Απαιτούσαν εκβιαστικά χρήματα από αλλοδαπό που κατείχε αυτοκίνητο με παραποιημένα στοιχεία κυκλοφορίας
Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο αστυνομικός τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα και σε βάρος του διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση
Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, συνελήφθησαν, χθες (07-04-2012) το απόγευμα στη Σάμο, ένας 38χρονος Ανθυπαστυνόμος που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σάμου και μία 43χρονη ημεδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κατάχρησης εξουσίας και της εκβίασης.
Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο αστυνομικός τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση (Ε.Δ.Ε.)
Ειδικότερα, προ διημέρου (06-04-2012), καταγγέλθηκε στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, από αλλοδαπό, Αλβανό υπήκοο, ότι ο συλληφθείς αστυνομικός απαιτούσε από αυτόν εκβιαστικά το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ προκειμένου να μην τον συλλάβει για κατοχή ΙΧΕ αυτοκινήτου με παραποιημένο αριθμό πλαισίου και μη εμφανή αριθμό κινητήρα. Το αυτοκίνητο αυτό, ο καταγγέλλων, σύμφωνα με τη μαρτυρία του, το είχε αγοράσει νόμιμα πριν τρεις μήνες από τη 43χρονη συλληφθείσα.
Σε συνεννόηση με αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, κανονίστηκε συνάντηση, για χθες το απόγευμα, στο γραφείο του αστυνομικού, κατά την οποία ο αλλοδαπός υπήκοος παρέδωσε στον 38χρονο Ανθυπαστυνόμο το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 350 ευρώ. Οι αστυνομικοί, που επιτηρούσαν διακριτικά το χώρο, συνέλαβαν τον 38χρονο Ανθυπαστυνόμο και κατάσχεσαν το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.
Από την αστυνομική έρευνα προκύπτει ότι ο 38χρονος εκβίαζε τον καταγγέλλοντα σε συνεννόηση με τη 43χρονη, με σκοπό τα χρήματα που θα παραλάμβανε από αυτόν να τα παρέδιδε στη συνέχεια στη 43χρονη συλληφθείσα, λόγω προγενέστερης μεταξύ τους οικονομικής διαφοράς.
Με εντολή του Εισαγγελέα κατασχέθηκε το ΙΧΕ αυτοκίνητο προκειμένου να εξεταστεί από αρμόδιο πραγματογνώμονα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σάμου και παραπέμφθηκαν στον Ανακριτή.
4.-ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα, 8 Απριλίου 2012
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με αφορμή άρθρο που δημοσιεύθηκε στο σημερινό φύλλο της κυριακάτικης εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», το οποίο τιτλοφορείται «Νοικιάζουν την ΕΛ.ΑΣ. σε ιδιώτες» ανακοινώνονται – διευκρινίζονται τα ακόλουθα:
  • H αναφερόμενη Κοινή Υπουργική Απόφαση (8004/21/2/12 – ΦΕΚ 888 Β/21.03.2012) εκδόθηκε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 22 του ν. 3938/2011, ο οποίος κυρώθηκε ομόφωνα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, και αφορά συγκεκριμένες περιπτώσεις παροχής υπηρεσιών ασφαλείας προς τρίτους που δεν εμπίπτουν στις διατάξεις που αφορούν στη δημόσια τάξη και ασφάλεια, με καταβολή ανταλλάγματος.
  • Το αντάλλαγμα που θα καταβληθεί, εφόσον εγκριθεί συγκεκριμένο αίτημα, περιέρχεται στον Κρατικό Προϋπολογισμό ως δημόσιο έσοδο, με σκοπό την απόσβεση του κόστους χρήσης του υλικοτεχνικού εξοπλισμού και των υποδομών της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και στην αναβάθμισή τους, προκειμένου να μην επηρεάζεται το κύριο έργο και οι υπηρεσίες προς τους πολίτες.
  • Οι υπηρεσίες αυτές, που είναι δυνατόν να προσφερθούν σε εξαιρετικές περιπτώσεις, εφόσον υπάρχει αντικειμενική υπηρεσιακή ευχέρεια - δυνατότητα και ύστερα από συγκεκριμένο τοπικά και χρονικά προσδιορισμένο αίτημα, σε Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου αλλά και σε τρίτους, αφορούν έργα, όπως, συνοδεία εκρηκτικών ή/και επικινδύνων υλών, ιδιωτικών αγαθών μεγάλης αξίας, καλλιτεχνικών έργων και χρηματαποστολών, συνοδευτικές υπηρεσίες ασφάλειας σε πρόσωπα και υπηρεσίες εκπαίδευσης σε ιδιώτες, διάθεση πόρων και εγκαταστάσεων σε κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές κλπ.
  • Εδώ και χρόνια οι συγκεκριμένες υπηρεσίες προσφέρονταν δωρεάν χωρίς την οποιεσδήποτε καταβολή αποζημίωσης προς το Ελληνικό Δημόσιο με βάση την εμπειρία και την τεχνογνωσία των Αστυνομικών Αρχών. Με το συγκεκριμένο θεσμικό πλαίσιο, όσοι αιτούνται αυτές οι υπηρεσίες θα υποχρεούνται να καταβάλλουν, ως αντίτιμο, το κόστος χρήσης των διατιθέμενων πόρων της Ελληνικής Αστυνομίας.
  • Αντίστοιχες υπηρεσίες προσφέρονται σε αρκετά κράτη μέλη της ΕΕ με τους ίδιους όρους, προϋποθέσεις και διαδικασία έγκρισης και καταβολή ανταλλάγματος.
5.-ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα, 8 Απριλίου 2012
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα που παρουσιάσθηκαν σε έντυπα και τηλεοπτικά ΜΜΕ σχετικά με τη ματαίωση ιδιωτικής επίσκεψης του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας στο Άγιο Όρος, λόγω αδυναμίας λήψης μέτρων ασφαλείας ανακοινώνεται ότι το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ουδέποτε ενημερώθηκε για πιθανή επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου, ούτε ζητήθηκε η συνδρομή του για την παροχή τέτοιων υπηρεσιών ασφαλείας.

6.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθήνα, 8 Απριλίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στο πλαίσιο των ελέγχων για τον εντοπισμό παράνομων εργαστηρίων, διακινητών και καταστημάτων που εμπορεύονται παράνομα κροτίδες, φωτοβολίδες και βεγγαλικά, χθες (7-4-2012) το απόγευμα συνελήφθησαν στο Χαϊδάρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Λαθρομετανάστευσης Δυτικής Αττικής δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 28 και 21 ετών γιατί προσπάθησαν να πουλήσουν σε αστυνομικούς που παρουσιάσθηκαν ως πελάτες, 2.900 κροτίδες αντί του ποσού των -600- ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
7.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθήνα, 8 Απριλίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθησαν οκτώ (8) ημεδαποί για οφειλές προς το Δημόσιο.
Κατά το τελευταίο τριήμερο συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής, οκτώ (8) ημεδαποί για οφειλές προς το Δημόσιο και αναλυτικά:
1. Πρωινές ώρες της 6/4/2012 συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 57χρονος ημεδαπός, για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο ύψους 5.726.575,88 ευρώ.
2. Μεσημβρινές ώρες της 6/4/2012 συνελήφθη στο Αιγάλεω, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής 50χρονος ημεδαπός, για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο ύψους 291.168,46 ευρώ.
3. Μεσημβρινές ώρες της 6/4/2012 συνελήφθη στο Αιγάλεω, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής 63χρονη ημεδαπή, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 46.677,56 ευρώ.
4. Βραδινές ώρες της 6/4/2012 συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς του Τ.Α Χαλανδρίου 59χρονος ημεδαπός, για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο ύψους 134.782,08 ευρώ.
5. Απογευματινές ώρες της 5/4/2012 συνελήφθη στο Π. Φάληρο, από αστυνομικούς του Τ.Α. Π. Φαλήρου 52χρονος ημεδαπός, για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο ύψους 72.504,10 ευρώ.
6. Πρωινές ώρες της 5/4/2012 συνελήφθη στο Καπανδρίτι, από αστυνομικούς του Τ.Α. Παλλήνης 67χρονη ημεδαπή, ως διαχειρίστρια εταιρείας με αντικείμενο την εμπορία καλλυντικών ενδυμάτων κλπ, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 307.211,41 ευρώ.
7. Απογευματινές ώρες της 5/4/2012 συνελήφθη στον Μαραθώνα, από αστυνομικούς του Τ.Α. Μαραθώνα 64χρονος ημεδαπός, για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο ύψους 230.138,43 ευρώ.
8. Πρωινές ώρες της 5/4/2012 συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τ.Α. Πατησίων 60χρονος ημεδαπός, για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο ύψους 74.080,13 ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

8.-ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα, 8 Απριλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Νέοι έλεγχοι της Οικονομικής Αστυνομίας σε ιατρεία και επιχειρήσεις για παραβάσεις φορολογικής νομοθεσίας

Η Οικονομική Αστυνομία συνεχίζει τους ελέγχους σε επαγγελματικούς χώρους και επιχειρήσεις για τη διαπίστωση παραβάσεων της φορολογικής νομοθεσίας. Κλιμάκια αστυνομικών των Τμημάτων Κοινωνικής και Ασφαλιστικής Προστασίας και Φορολογικής Αστυνόμευσης διενήργησαν το τελευταίο διάστημα (02, 05 και 06 Απριλίου 2012) ελέγχους σε ιατρεία και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Αναλυτικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Κοινωνικής και Ασφαλιστικής Προστασίας πραγματοποίησαν, κατόπιν καταγγελιών, πέντε (5) ελέγχους, από τους οποίους τρεις (3) σε ιατρεία σε Νέο Ηρακλείου και Κορυδαλλό και δυο (2) σε ιατρεία σε Πετρούπολη και Άλιμο.
Από τους ελέγχους διαπιστώθηκαν δύο (2) παραβάσεις του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων σε ιατρείο χειρουργού και σε ιατρείο γαστρεντερολόγου - ηπατολόγου - ενδοσκόπου, αντίστοιχα.
Επιπλέον, αστυνομικοί του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης, διενήργησαν ελέγχους σε δεκαπέντε (15) συνολικά καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στους Δήμους Γλυφάδας και Κηφισιάς και σε δυο (2) περιπτώσεις βεβαίωσαν παραβάσεις μη επίδειξης των βιβλιαρίων συντήρησης και επισκευών των φορολογικών μηχανών.
Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν, μετά την ολοκλήρωση της έρευνας, στις αρμόδιες Εισαγγελίες Πρωτοδικών. Παράλληλα θα ενημερωθούν και οι αρμόδιες Δ.Ο.Υ, ως προς την κίνηση της διοικητικής διαδικασίας για την επιβολή των σχετικών φόρων και προστίμων.
Υπενθυμίζεται ότι στο τηλεφωνικό κέντρο της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, λειτουργεί όλο το 24ωρο, η ειδική τηλεφωνική γραμμή καταγγελιών 11012, όπου μπορούν να επικοινωνούν οι πολίτες.
Επιπλέον, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν και μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) στη διεύθυνση 11012@ hellenicpolice.gr .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ