Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ



 
ΠΗΓΗ : Versus Travel


ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2013





Versus Travel <press@versus-travel.gr>
8 Μαρτίου 2013 - 4:00 μ.μ.
Προς: mantasm <mantasm@naf.forthnet.gr>
TO VERSUS TRAVEL ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
 
Το 2013 έχει δώσει το παρόν και μπαίνουμε στην άνοιξη.
 
Οι προβλέψεις αρχαίων πολιτισμών τελικά αποδείχτηκαν λανθασμένες και το τέλος του κόσμου έχει πλέον αναβληθεί απ’ αόριστον...
 
Γι’ αυτό και εμείς συνεχίζουμε να σας χαρίζουμε προγράμματα που λαχταράτε, με ακόμα περισσότερες προσθήκες και εξασφαλισμένες αναχωρήσεις.

 
Κούβα Πανόραμα με extra παροχές Versus
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ ΒΙΝΙΑΛΛΕΣ . ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ’50 ΠΟΤΟ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΡΟΥΜΙ ΚΑΙ ΠΟΥΡΩΝ – ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΚΟΥΑΜΑ. ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΕ ΤΑΧΥΠΛΟΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ “ISLA DEL TESORO” ΣΤΟ ΓΚΟΥΜΑ.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !! ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ» ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΠΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ.
Hμέρες: 09 ~ Αναχώρηση: 01, 07, 17, 28/03~Κόστος Εκδρομής:1.199 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Βιετνάμ – Καμπότζη (βόρειο, κεντρικό & νότιο)
Απολαύστε ένα 5* πρόγραμμα με πλούσιες παροχές που αγάπησαν οι Έλληνες ταξιδιώτες. Το παρόν πρόγραμμα επισκέπτεται όλο το Βιετνάμ, Βόρειο, Νότιο αλλά και το κεντρικό Βιετνάμ. Έτσι εκτός των άλλων στο μαγευτικό κεντρικό  Βιετνάμ επισκέπτεται το πανέμορφο μοναδικής κινέζικης αρχιτεκτονικής παραθαλάσσιο Χόϊ Αν, το Ντανάγκ, και την αυτοκρατορική πόλη Χούε όπου και πραγματοποιούμε μια υπέροχη κρουαζιέρα στον ποταμό των αρωμάτων. Το κεντρικό Βιετνάμ μπορεί να παραλείπεται κάποιες φορές για μείωση κόστους από κάποια προγράμματα αλλά Βιετνάμ χωρίς το κεντρικό κομμάτι του δεν είναι Βιετνάμ. Τα γεύματα δίνονται μέσα στα ξενοδοχεία και όχι σε τοπικά εστιατόρια. Tα ξενοδοχεία είναι 5* εκτός από τη πόλη ΚΑΝ ΤΟ, που είναι 4*sup. και ένα από τα καλύτερα της περιοχής. Στη Καμπότζη τα ξενοδοχεία είναι 4* sup. Παρατηρείστε τη διαμονή μας στο Δέλτα του Μεκόνγκ και συγκεκριμένα στο ΚΑΝ ΤΟ για να δούμε πλωτές αγορές και παραδοσιακά μέρη που δεν βλέπουν άλλα προγράμματα.
Hμέρες: 15 ~ Αναχώρηση: 17/03 ~ Κόστος Εκδρομής: 2.290 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Βιετνάμ – Καμπότζη – Λάος:
Hμέρες: 15 ~ Αναχώρηση: 17/03 ~ Κόστος Εκδρομής: 3.127 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Ινδία – Από τη Βομβάη στο Κασμίρ:
Ένα πλήρες οδοιπορικό στο Ρατζαστάν, τη "γη των βασιλιάδων", το πιο εξωτικό και ποικιλόχρωμο τμήμα της Ινδίας. Κάποτε, καραβάνια φορτωμένα με μετάξι, μπαχαρικά και πολύτιμους λίθους ακολουθούσαν τους σκονισμένους δρόμους της μεγάλης αυτής πολιτείας της Ινδίας, της γης της κάστας των ατρόμητων πολεμιστών Ρατζπούτ, για να φτάσουν την πραμάτεια τους στις αγορές της Ευρώπης. To ταξίδι αυτό πλαισιώνεται και από διαμονή 1 διανυκτέρευσης στη Βομβάη, πρωτεύουσα της επαρχίας Μαχαράστρα, τη Νέα Υόρκη της Ινδίας, το εμπορικό και οικονομικό κέντρο της χώρας και το κύριο λιμάνι στην Αραβική θάλασσα με εξαιρετικά αξιοθέατα. Αεροπορικώς από τη Βομβάη θα μεταφερθούμε στο Αουραγκαμπαντ, όπου θα έχουμε την ευκαιρία και μοναδική εμπειρία να επισκεφθούμε τα διάσημα σπήλαια Αγιάντα και Ελλόρα με τους Βουδιστικούς και Ινδουιστικούς ναούς.
Έχοντας γνωρίσει λοιπόν τις πολύχρωμες γωνιές του Ρατζαστάν και της Μαχαράστρα το πρόγραμμά μας θα κλείσει με επίσκεψη στο μυθικό Κασμίρ, στο οποίο η διαμονή γίνεται σε  πολυτελής houseboat.
Hμέρες: 17 ~ Αναχώρηση: 15/03 ~ Κόστος Εκδρομής: 2.820 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Ινδία – Νεπάλ
Επιλεγμένα πολύ καλά ξενοδοχεία  ΜΟΝΟ 5* πολυτελείας . Είναι σημαντικό στα προγράμματα της Ινδίας η διαμονή να γίνεται σε σωστά ξενοδοχεία. Το Versus Travel με την τεράστια εμπειρία του και με βραβεία στην περιοχή της Ινδίας και του Νεπάλ έχει επιλέξει ξενοδοχεία που ικανοποιούν απόλυτα τους Έλληνες ταξιδιώτες. Ζητείστε τις κατηγόριες των ξενοδοχεία που σας δίνουν και μην επαναπαύεστε σε γενικούς χαρακτηρισμούς όπως Πολυτελείας ή Α’ κατηγορίας.
 Hμέρες: 15 ~ Αναχώρηση: 14/03 & 28/03 ~ Κόστος Εκδρομής: 1.639 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Ινδία Χρυσό Τρίγωνο 
Μια χώρα συνώνυμη του εξωτικού και μυστηριώδους. Τεράστια βουνά, αιώνια χιονισμένες βουνοκορφές, δάση, ζούγκλες, έρημοι, τροπικές παραλίες, κοιλάδες, ποταμοί, ποικιλόμορφη χλωρίδα και πανίδα, πλούσια καλλιτεχνική κληρονομιά, πνευματικός πλούτος, μεγαλόπρεποι ναοί, πληθωρικό πάνθεον, ιεροτελεστίες, γκουρού, φακίρηδες, φυλές, γλώσσες, χρώματα, εκπληκτικές αγορές, μικροπωλητές, ζητιάνοι, μυρωδιές, γεύσεις, ήχοι, αγελάδες, ποδήλατα, κοσμοπλημμύρα, έθιμα και παραδόσεις που διατηρούνται επί χιλιάδες χρόνια, συνθέτουν μια αχανή χώρα με πανάρχαια ιστορία, με τόσες εναλλαγές τοπίων και λαών, σαν να επρόκειτο για ολόκληρη ήπειρο. ΟΛΑ τα ξενοδοχεία που δίνονται στο πρόγραμμα είναι μόνο 5* πολυτελείας
Να θυμάστε πάντα να ζητάτε τα ξενοδοχεία που σας δίνουν! Πρόκειται για πλούσιο πρόγραμμα διάρκειας 8 ημερών (6 διανυκτερεύσεις). Περιλαμβάνει επίσκεψη στο χωριό Αμπχανέρι.
 Hμέρες: 8 ~ Αναχώρηση: 21/03, 04/04 ~ Κόστος Εκδρομής: 755 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Πορτογαλία 
Πλούσιο 8ήμερο πρόγραμμα στην Πορτογαλία έτσι όπως μόνο το Versus Travel  σας έχει συνηθίσει, με γεμάτα προγράμματα και με εκδρομές ( όπως η Σίντρα – Κασκάις – Εστορίλ που την κάνουμε ολοήμερη εκδρομή και όχι μισής ημέρας ) που συνήθως είναι προαιρετικά, να περιλαμβάνονται στη τιμή. Η Πορτογαλία τοποθετημένη στο νότιο δυτικό άκρο της Ευρώπης, να την αγγίζει ο Ατλαντικός ωκεανός έχει να προσφέρει στον επισκέπτη της πολλές συγκινήσεις. Πανέμορφα μεσαιωνικά χωριά, πολλές εναλλαγές φυσικού τοπίου και υπέροχη αρχιτεκτονική που έχει διατηρηθεί μέσα στην πορεία των χρόνων.
Hμέρες: 08 ~ Αναχώρηση: 18/03~ Κόστος Εκδρομής: 686 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Μεξικό Οι Αρχαίοι Λαοί της Μεσοαμερικής & Επιβιώνουσες Φυλές 
Ένα μωσαϊκό αρχαίων λαών και πολιτισμών ( Μάγια, Ατζέκοι, Ζαποτέκοι, Τεοτιχουανάκος, Ολμέκοι και Τολτέκοι ). Για τους ταξιδιώτες που τα θέλουν όλα ! Φτιάξαμε ένα ταξίδι όπως μας το έχετε ζητήσει. Το πλήρες ιστορικό Μεξικό χωρίς να παραλείπει τίποτα ( περιλαμβάνοντας εκτός των υπολοίπων την Πουέμπλα την αποικιακή Οαχάκα, τα χωριά των ασυμβίβαστων Ινδιάνων Τσιάπας, και το φαράγγι Σουμιδέρο) μαζί με τη Γουατεμάλα (οδική διάσχιση της χώρας μέσα από τη ζούγκλα του Πετέν , το σπάνιο Ρίο Ντούλσε και το Λίβινγκστον , την Καραϊβική της Γουατεμάλας) και την Ονδούρα (τον πανέμορφο και σπουδαιότατο αρχαιολογικό χώρο των Μάγια – στο Κοπάν ). Τα παραπάνω γίνονται με μια πολύ έξυπνη διαδρομή που έχει επιλέξει το Versus travel για να μην παραλείψουμε τίποτα. Επίσης εκτός από τα παραπάνω το πρόγραμμα δίνει σημασία και βαρύτητα στην Αντίγκουα, το αποικιακό στολίδι της Γουατεμάλας, και στην λίμνη Άτιτλαν μια από  τις πιο όμορφες λίμνες του κόσμου περιτριγυρισμένη από τα ηφαίστεια. Από το Μεξικό επίσης βλέπουμε τον αρχαιολογικό χώρο των Μάγιας στο Παλένκε, την αποικιακή Μέριντα, γνωστή παγκοσμίως για τις αιώρες της και τα όμορφα κτήρια της, τον αρχαιολογικό χώρο των Μάγια Τσιτσεν Ιτσά και την πόλη του Μεξικό με την παναγία της Γουαδεούπης, το ανθρωπολογικό μουσείο και το Τεοτιχουακάν.
Προσφέρουμε ημιδιατροφή στο Μεξικό, μόνο πρωινό στη Γουατεμάλα. 
Hμέρες: 19 ~ Αναχώρηση: 03/04 ~ Κόστος Εκδρομής: 3.299 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Μεξικό – Tάξκο - Ακαπούλκο
Το Μεξικό δεν είναι μία, αλλά πολλές χώρες μαζί. Χώρα αντιθέσεων από την ίδια της την φύση: ηφαίστεια με χιονισμένες κορυφές, παραλίες με πελώρια κύματα, υψίπεδα κοντά στον ουρανό και στον ήλιο, ζούγκλες, άγονες πεδιάδες, ποτάμια, λίμνες, έρημοι, γκρεμοί, φαράγγια και βαθιές κοιλάδες.
Hμέρες: 9 ~ Αναχώρηση: 11/03 ~ Κόστος Εκδρομής: 729 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ ΚΑΙ  Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑ
Με τα διάσημα χαλιά από λουλούδια, τις τελετές και διαμονή 4 διανυκτερεύσεων στην Αντίγκουα
Μοναδικό πρόγραμμα, που το Versus Travel πραγματοποιεί για πολλά χρόνια. Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία ζωής. Η διαμονή μας γίνεται στην Αντίγκουα (4 νύχτες), όπου γίνονται όλες οι θαυμάσιες τελετές του Πάσχα, εκεί που κτυπά η καρδιά όλων των μαγευτικών εκδηλώσεων, όπου έχουν χαρακτηρίσει το Καθολικό Πάσχα στη Γουατεμάλα σαν το πιο εντυπωσιακό Πάσχα στον Κόσμο. Ένα συνονθύλευμα θρησκευτικών και παγανιστικών τελετουργιών που θα στοιχειώσουν  τις ταξιδιωτικές μας  μνήμες.
Το ταξίδι συνεχίζει με μια οδική διάσχιση της Γουατεμάλας προς τον αρχαιολογικό χώρο των Μάγιας, το Τικάλ έναν από τους πιο εντυπωσιακούς αρχαιολογικούς χώρους στον πλανήτη με πυραμίδες που ξετρυπώνονται μέσα από τη ζούγκλα. Στην διαδρομή αυτή πραγματοποιούμε δυο διανυκτερεύσεις, μια στον εντυπωσιακό αρχαιολογικό χώρο των Μάγιας, το Κοπάν στην Ονδούρα και μια στο πανέμορφο Ρίο Ντούλτσε, στη ζούγκλα του Πετέν  και το Λίβινγκστον το μοναδικό κομμάτι της Γουατεμάλας στην Καραϊβική με τα πολύχρωμα σπιτάκια και τους χαρακτηριστικούς κατοίκους - απόγονους Αφρικανών σκλάβων και Ινδιάνων Μάγιας. Το πρόγραμμα συνεχίζει για Μεξικό και συγκεκριμένα το Παλένκε με βάρκα μέσω της πυκνής βλάστησης και ακολουθούμε ένα οδοιπορικό μέχρι το Κανκούν.
Hμέρες: 17 ~ Αναχώρηση: 25/03 ~ Κόστος Εκδρομής: 3.270 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Μεξικό Ιστορικό – Κανκούν - Μάγιας
Το ταξίδι μας αυτό απευθύνεται σε ανθρώπους που γοητεύονται από το αυθεντικό και ζεστό πρόσωπο των χωρών της Κεντρικής Αμερικής. Είναι ένα πλήρες ταξίδι για όσους δεν θέλουν να χάσουν την παραμικρή γωνιά από ολόκληρο το ιστορικό Μεξικό. Στα πλεονεκτήματα του προγράμματος πρέπει να υπολογίσουμε τη χρησιμοποίηση ξενοδοχείων 5* στις βασικές πόλεις όπου υπάρχει τουριστική υποδομή, όπως στο Κανκούν, στο Μέξικο σίτι και στη Μέριντα. Εκεί χρησιμοποιούμε ξενοδοχεία της αλυσίδας Fiesta Americana ή Westin  ή όμοια τους. Στην Οαχάκα και στην Τούξτλα, επίσης χρησιμοποιούμε ξενοδοχείο της αλυσίδας Fiesta. Στο Καμπέτσε χρησιμοποιούμε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της πόλης το Del Mar. Στο Παλένκε και στο Σαν Κρίστομαλ χρησιμοποιούμε απλά παραδοσιακά ξενοδοχεία από τα καλύτερα στην περιοχή.
Προσφέρουμε ημιδιατροφή σε όλο το πρόγραμμα  
Hμέρες: 14 ~ Αναχώρηση: 29/04 ~ Κόστος Εκδρομής: 2.099 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Βραζιλία (Ρίο) – Ιγκουασού – Αργεντινή (Μπουένος Άιρες) – (Ουρουγουάη – Παραγουάη)
Το Versus Τravel πραγματοποιεί το ταξίδι αυτό καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου (με τουλάχιστον 2 αναχωρήσεις μηνιαίως), με εξαιρετική επιτυχία. Η μακροχρόνια αυτή εμπειρία και εξειδίκευση, κέρδισε την εμπιστοσύνη των ταξιδιωτών, αφού απέδειξε για άλλη μια φορά ότι το Versus  δεν ακυρώνει τα ταξίδια, ακόμα και τις πιο δύσκολες εποχές. Το ξενοδοχείο στο Ριο Ντε Τζανέϊρο είναι πάνω στην Κόπακαμπάνα, πολύ βασικό για τη διαμονή σας στο Ρίο. Το ξενοδοχείο στους καταρράκτες και στο Μπουένος Άιρες είναι 5*. Οι ξεναγήσεις στο Ρίο γίνονται διαφορετική ημέρα η κάθε μία.Πραγματοποιούμε ξενάγηση στους καταρράκτες Ιγκουασού, από τις δύο μεριές και από τη Βραζιλιάνικη και από την Αργεντίνικη. Αυτό σημαίνει ότι περιλαμβάνεται η είσοδος στο Εθνικό πάρκο και από τις δύο μεριές.  Πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει και τις 4 χώρες της Λατινικής Αμερικής. Ο αρχηγός είναι από τους πιο έμπειρους στην περιοχή.          Παρέχουμε μία εκπληκτική τιμή για το ξενοδοχείο Windsor Atlantica 5* στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
Hμέρες: 14 ~ Αναχώρηση: 30/04 & 02/05 ~ Κόστος Εκδρομής: 1.890 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Περού – Αμαζόνιος – Άνδεις (Βολιβία )
Mία από τις πιο γοητευτικές χώρες της Nότιας Aμερικής, το Περού, φέρει μέχρι σήμερα τη σφραγίδα των αρχαίων Ινδιάνικων πολιτισμών και των Ισπανών κατακτητών του. Οι αρχαίες πόλεις και τα μουσεία τους με εκθέματα, τα επιβλητικά βουνά, τα κατάλευκα λάμα, οι παραδοσιακές μουσικές, τα χειροτεχνήματα της περουβιάνικης λαϊκής παράδοσης, τα περίφημα υφαντά, τα έντονα χρώματα και κυρίως οι γελαστοί άνθρωποι που κρατούν παραδόσεις απαράλλακτες για αιώνες, μας φέρνουν σε επαφή με τον υπέροχο κόσμο του Περού. Ένα ταξίδι πέρα από τα καθιερωμένα, που συνδυάζει τα πάντα: από το Μάτσου Πίτσου ως τις γραμμές της Νάσκα, από το αμφιθεατρικό Κούσκο, τον "ομφαλό της γης" και την "αρχαιολογική πρωτεύουσα της αμερικανικής ηπείρου" έως τα πλωτά νησιά της φυλής Ούρος στην καταγάλανη λίμνη Τιτικάκα και τη μοναδική εμπειρία της ζούγκλας του Αμαζονίου!
Hμέρες: 14, προέκταση Βολιβία 14ημέρες (390 €) ~ Αναχώρηση: 28/04 ~ Κόστος Εκδρομής: 2.399 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
 
Βιρμανία Πανόραμα
Είναι το πιο πλούσιο πρόγραμμα στη Βιρμανία, αφού περιλαμβάνει 10 ολόκληρες νύχτες για να γευθείτε και την παραμικρή γωνιά αυτής της μοναδικής και μαγευτικής χώρας, σε αντίθεση με άλλα προγράμματα που την περικόβουν, για μείωση κόστους. Μετά από τη μεγάλη εμπειρία μας στο ταξίδι αυτό, έχουμε φτιάξει ένα πρόγραμμα που πραγματικά θα σας ενθουσιάσει!!! Έτσι δεν περικόπτουμε διανυκτέρευση από το πιο όμορφο κομμάτι της διαδρομής, που είναι το Μανταλέι και στο οποίο διαμένουμε 4 βράδια ώστε να επισκεφτούμε και την παλιά πρωτεύουσα PYIN OO LWIN. Επίσης το πρόγραμμα δεν μειώνει διανυκτερεύσεις από την εντυπωσιακότατη και πανέμορφη λίμνη Ινλε όπου διαμένουμε 2 βράδια.
Hμέρες: 11 ~ Αναχώρηση: 15/03 ~ Κόστος Εκδρομής: 1.945 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Μαλαισία – Βόρνεο (Μπρουνέι)
Ένα ταξίδι πραγματικά ξεχωριστό και πρωτοποριακό, που συνδυάζει σημεία της Νοτιοανατολικής Ασίας με μοναδικό τρόπο: Τη Μαλαισία, μια σύγχρονη χώρα, με σπάνια χλωρίδα και πανίδα, με ονειρεμένες παραλίες, με αρχαίες φυλές και δοξασίες. Όλα τα χρώματα, τα αρώματα και οι γεύσεις της Ανατολής έχουν στριμωχθεί στο τόπο αυτό.Το Βόρνεο είναι ένα νησί με παρθένα τροπικά δάση και φυλές ιθαγενών που πρόσφατα άλλαξαν τις διατροφικές τους συνήθεις και δεν τρέφονται πλέον με ανθρώπους!!!Το Versus Travel όπως σας έχει συνηθίσει πρωτοπόρο στην Ελληνική αγορά, ταξιδεύει, ανακαλύπτει και σας προτείνει νέους , φρέσκους ιδιαίτερους ταξιδιωτικούς προορισμούς.
 Hμέρες: 12 ~ Αναχώρηση: 16/03 ~ Κόστος Εκδρομής: 1.099 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Ουζμπεκιστάν
Το Oυζμπεκιστάν, στην καρδιά της Kεντρικής Aσίας, ανάμεσα στους ποταμούς Αμού Ντάρια και Σιρ Ντάρια, είναι μια χώρα που για αιώνες υπήρξε σημείο αναφοράς για όλες τις μεγάλες στιγμές της ανθρώπινης ιστορίας. Με τις δυο του πόλεις που υπήρξαν κοιτίδες πολιτισμού και μητροπόλεις αυτοκρατοριών, τις θρυλικές Σαμαρκάνδη και Mπουχάρα, ανασύρει μνήμες πολύβουων καραβανιών που πλημμυρίζουν τα χάνια κατά μήκος του Δρόμου του Μεταξιού. Στη μέση της ερήμου, σχεδόν στο πουθενά, η Xίβα, μια πόλη βγαλμένη από το λήθαργο της αφάνειας, λάμπει ξανά σαν πολύτιμο πετράδι και επιδεικνύει με περηφάνια τις χάρες της. Τζαμιά με γαλάζιους θόλους, ψηλόλιγνοι μιναρέδες, παλάτια, χάνια, μεντρεσέδες και σκεπαστά παζάρια με όλα τα χρώματα, τα αρώματα και τα προϊόντα της Ανατολής, το κάθε τι στην χώρα αυτή μοιάζει να ξεπροβάλλει μέσα από σελίδες παραμυθιού.
Hμέρες: 11 ~ Αναχώρηση: 16/03 ~ Κόστος Εκδρομής: 1.365€ κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Τα Πετράδια της Περσίας
 «Τα πετράδια της Περσίας» είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα με τα τέσσερα βασικότερα σημεία της Περσίας την Τεχεράνη  το Σιράζ,  το Ισφαχάν,  και το Γιαντζ. Ξεχωρίζει για την επίσκεψη του Κασσάν και της Γιαντζ αλλά και για την 3νυχτη παραμονή στο Ισφαχάν, το σμαράγδι στο στέμμα της Περσίας στο ξενοδοχείο παλάτι – Αμπάσι. Επιλέγουμε πτήση επιστροφής από Σιράζ και όχι από Τεχεράνη έτσι κερδίζουμε χρόνο αποφεύγοντας την ταλαιπωρία και το πήγαινε έλα στην πρωτεύουσα της Περσίας. Πλεονέκτημα του προγράμματος θεωρείται και το γεγονός, παρά την πολύ πρωινή άφιξή σας, τη 2η ημέρα, το Versus έχει εξασφαλίσει τα δωμάτιά σας.
Hμέρες: 8 ~ Αναχώρηση: 09/03 & 12/04 ~ Κόστος Εκδρομής: 925€ κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Κίνα Κλασσική  
Η Κίνα δεν είναι απλώς μια χώρα, είναι ένας αινιγματικός, απέραντος κόσμος. Επισκεπτόμαστε αποκλειστικά εκτός από την ιδιαιτέρως αξιόλογη Σαγκάη και το πανέμορφο Σου Τσόου, δύο ονειρεμένα σημεία της χώρας το Χανγκτσόου την ομορφότερη πόλη της Κίνας και το Ξιτάνγκ, την αρχαία πόλη σπάνια στο είδος της βγαλμένη από το μεσαίωνα. Ολόκληρη η πόλη είναι βγαλμένη από όνειρο, από φωτογραφία.Δείπνο με πάπια Πεκίνου στο Πεκίνο και ημιδιατροφή σε όλες τις πόλεις. Ακροβατικό Σόου στην Σανγκάη. Μόνο το VERSUS TRAVEL προσφέρει  Κινέζικα και Ευρωπαϊκά γεύματα. Εμπειρότατος ξεναγός, ο οποίος με τις γνώσεις του θα συμβάλει να κατανοήσετε όλες τις πτυχές του πανάρχαιου κινέζικου πολιτισμού και θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε την πραγματική Κίνα. Ένα ταξίδι άρτια σχεδιασμένο για ενθουσιώδεις ταξιδιώτες, από ένα γραφείο που ξέρει πολύ καλά την Κίνα.
Hμέρες: 10 ~ Αναχώρηση: 16/03 ~ Κόστος Εκδρομής: 929 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Πανόραμα Κίνα – Χονγκ Κονγκ   
Η Κίνα δεν είναι απλώς μια χώρα, είναι ένας αινιγματικός, απέραντος κόσμος. Πρόκειται για το πιο πλήρες και ορθολογικό πρόγραμμα, που δεν περιορίζει τις διανυκτερεύσεις σε βασικές πόλεις – κόμβους για μείωση κόστους (π.χ. Πεκίνο, Γουιλίν, Χονγκ Κόνγκ) αντικαθιστώντας τες με διανυκτερεύσεις σε τραίνα, ποταμόπλοια ή σε πόλεις με χαμηλό κόστος διαμονής. Παρατηρείστε ότι στο πρόγραμμά μας περιλαμβάνονται 3 διανυκτερεύσεις στο Πεκίνο και 2 στο Χονγκ Κόνγκ. Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει επίσης: Θέαμα χορού και μουσικής της δυναστείας των Τανγκ στο Ξιάν, Την Όπερα του Πεκίνου, Παράσταση των φημισμένων ακροβατικών στη Σαγκάη, Δείπνο με πάπια Πεκίνου στο Πεκίνο και ημιδιατροφή σε όλες τις πόλεις εκτός Χονγκ Κονγκ.
Hμέρες: 12,15 ~ Αναχώρηση: 16/03 ~ Κόστος Εκδρομής: 1.149 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Κωνσταντινούπολη
Σας προσφέρουμε δωρεάν κρουαζιέρα στο Βόσπορο. Στο πρόγραμμα επίσης περιλαμβάνεται και το περίφημο παλάτι Ντολμαμπαχτσέ. Οι εμπειρότατοι Αρχηγοί/ ξεναγοί μας είναι Έλληνες και θα σας μυήσουν στις ιδιαιτερότητες αυτής της εκπληκτικής πόλης, κάνοντας το ταξίδι σας συναρπαστικό. Με το Versus Travel θα γνωρίσετε τα σημαντικότερα μνημεία, την ιστορία, τον πολιτισμό, αλλά και τη σύγχρονη ζωή της Κωνσταντινούπολης. Ξενοδοχείο κεντρικό, 4* superior, στην περιοχή της  Ταξίμ.
Hμέρες:  5 ~ Αναχώρηση: 14/03 & 22/03~ Κόστος Εκδρομής: 399 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Σενεγάλη – Εξωτικές  παραλίες
Ένα ταξίδι, που θα μας δώσει την ευκαιρία για ανεπανάληπτες εμπειρίες.
Οι αποικιακές πόλεις, οι υποσαχάριες, οι λίμνες, τα ποτάμια, τα νησιά, οι αγορές, η επαφή με φυλές και πάνω απ΄ όλα η μαγευτική ατμόσφαιρα της Αφρικανικής γης, θα μας αφήσουν ανεξίτηλες αναμνήσεις. Η Σενεγάλη είναι γνωστή για τις πολλές φυσικές της καλλονές, το υπέροχο τροπικό της κλίμα και την πλούσια μουσική της κουλτούρα.
Hμέρες: 9 ~ Αναχώρηση: 19/03 ~ Κόστος Εκδρομής: 1.199 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Νότια Αφρική – Η Διαδρομή των κήπων
ΤΟ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ ΟΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ GARDEN ROUTE. ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΑΦΑΡI ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΡΟΥΓΚΕΡ -  ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ  ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΣΑΦΑΡΙ  ΣΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΤΗ ΣΟΥΑΖΙΛΑΝΔΗ
Hμέρες: 16 ~ Αναχώρηση: 04/04 ~ Κόστος Εκδρομής: 3.490 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Σρι Λάνκα – Σαφάρι Ελέφαντα
Αποτελεί πλήρη γύρο της Σρι Λάνκα χωρίς περικοπές και περιλαμβάνει 2 ολοήμερες εκδρομές, η μία στην αποικιοκρατική πόλη Νουβάρα Ελίγια και η δεύτερη στο Τρικομάλε. Τα ξενοδοχεία μας είναι τα καλύτερα στην κάθε περιοχή. Στην επαρχία τα γνωστά AMAYA και το Hilton στο Κολόμπο 5*, μέσα στην πόλη. Περιλαμβάνει σαφάρι με jeep 4 x 4 σε πάρκο της Σρι Λάνκα, βοτανικούς κήπους, βραδινό θέαμα με τοπικούς χορούς στην Κάντυ και πάτημα πάνω στα κάρβουνα, αλλά και εξορμήσεις στην ζούγκλα. Το Versus διαθέτει στο team των ξεναγών του εμπειρότατους αρχηγούς με πολλά ταξίδια στο ενεργητικό τους. Αρχηγούς που θα κάνουν το ταξίδι σας απολαυστικό.Η χαμηλή τιμή του ταξιδιού, που έχει διαμορφωθεί από την τεράστια εμπειρία και τα πολλαπλά ταξίδια του Versus Travel στην περιοχή  αυτή.
Hμέρες: 09 ~ Αναχώρηση: 06/03 & 20/03 ~ Κόστος Εκδρομής: 999 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Σρι Λάνκα – Μαλδίβες
Σαν ένα δάκρυ που βγαίνει από το νοτιοανατολικό άκρο της Ινδικής χερσονήσου είναι η Σρι Λάνκα. Εδώ, ιστορία και μύθος πάνε μαζί. Χρυσές ακτογραμμές, καταπράσινα βουνά, ζούγκλες, εθνικά πάρκα, φυτείες τσαγιού, ερείπια αρχαίων πολιτισμών, βουδιστικοί ναοί, μοναδικές γιορτές με τους στολισμένους ελέφαντες, κοκκοφοίνικες, μπαχαρικά, καουτσούκ, καφές, πολύτιμοι λίθοι και προπάντων άνθρωποι καλοσυνάτοι.  H Σρι Λάνκα μετά και την λύση των εσωτερικών της προβλημάτων αποτελεί πλέον τον ιδανικό εξωτικό προορισμό. Ένας κρυμμένος παράδεισος που παραμένει ακόμα σήμερα παρθένος και προσφέρει τα πάντα.
Οι Μαλδίβες, τα "πολύτιμα πετράδια" του Ινδικού ωκεανού. Οι μαγευτικές παραλίες με τη κατάλευκη άμμο και τα γαλαζοπράσινα διάφανα νερά, ο ασύλληπτης ομορφιάς υποβρύχιος πλούτος με τα τροπικά ψάρια και τα πολύχρωμα κοράλλια, τα εξωτικά ζουμερά φρούτα και τα ζωηρά χρώματα, συνθέτουν ένα ονειρεμένο σκηνικό.
Hμέρες: 12 ~ Αναχώρηση: 03/03 ~ Κόστος Εκδρομής: 1.699 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Ντουμπάι με Emirates
Προσεκτικά επιλεγμένα Ξενοδοχεία 4, 4* sup & 5* στη καρδιά του Ντουμπάι
Σαφάρι στην Αραβική Έρημο με jeep 4X4
Βεδουίνικη Βραδιά στην έρημο, με παραδοσιακές αραβικές λιχουδιές και χορό της κοιλιάς
Πλήρης Ξενάγηση της πόλης του Ντουμπάι, και της παραλιακής περιοχής «Τζουμέιρα» με γεύμα
Ημερήσια Εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι με γεύμα.
Hμέρες: 05 ~ Αναχώρηση: 21/03 ~ Κόστος Εκδρομής: 499 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Δυτικές ΗΠΑ – Λος Άντζελες - Λας Βέγκας - Σαν Φρανσίσκο - Γκραν Κάνυον
Γνωρίζετε ότι με το Versus Travel  απολαμβάνετε τα πιο πλήρη και καλοσχεδιασμένα προγράμματα της αγοράς. Έτσι στο παρόν ταξίδι περιλαμβάνουμε το Γκραν Κάνυον μια σπουδαία εκδρομή που είναι προαιρετική σε άλλα προγράμματα. Επιπροσθέτως λόγω της μεγάλης του εμπειρίας στην περιοχή έχει οργανώσει σωστά την εκδρομή αυτή που έχει ειδικά χαρακτηριστικά. Μια σημαντική εκδρομή που θα μας δείξει  ένα από τα θαύματα της φύσης στον πλανήτη μας: το γιγαντιαίο Γκραν Κάνυον με τον εκπληκτικό ποταμό Κολοράντο που το διασχίζει.  Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι γνωρίζουμε εκτεταμένα το Σαν Φρανσίσκο την αριστοκρατικότερη πόλη της δυτικής ακτής, με γεμάτες εκδρομές που περιλαμβάνουμε και τις τρείς γέφυρες – που ενώνουν ουσιαστικά τον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο με τις απέναντι πόλεις – τα δάση Μιούιρ, το Σοσαλίτο, το Ωκλαντ, την πανεπιστημιούπολη του Μπέρκλεϋ κλπ. Το ταξίδι συνεχίζεται στο φαντασμαγορικό Λας Βέγκας μια πόλη στη μέση της ερήμου, παγκόσμια πρωτεύουσα του τζόγου και της διασκέδασης, και στο Λος Άντζελες όπου η διαμονή μας, γίνεται στο χώρο της Disneyland  ή πολύ κοντά για άμεση πρόσβαση στους χώρους της, με επισκέψεις στα δορυφορικά του προάστια, το Μπέβερλυ Χιλλς, το Χόλυγουντ και τις διάσημες παραλίες του όπως της Σάντα Μόνικα, της Μαρίνα ντελ Ρέυ και άλλες. Στο διμοφιλές μας αυτό πρόγραμμα για τους ταξιδιώτες μας που θέλουν να γνωρίσουν την δυτική ακτή των Η.Π.Α δεν παραλείπουμε τίποτα…
Hμέρες: 11 ~ Αναχώρηση: 16/03 ~ Κόστος Εκδρομής: 2.250 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Ανατολικές ΗΠΑ – Καναδάς
To Versus travel  μετά την μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων χρόνων  στην Αμερική , αποστέλλοντας χιλιάδες ταξιδιώτες στις Ηνωμένες Πολιτείες την Αλάσκα και τον Καναδά συνεχίζει με το best seller πρόγραμμα του «Ανατολικές ΗΠΑ – Καναδάς» και το 2013. Πλούσιο 10ήμερο πρόγραμμα με επιλεγμένα ξενοδοχεία , πρωινό καθημερινά ( βασικό για τις ΗΠΑ). Κεντρικά ξενοδοχεία στην καρδιά του Μανχάταν. Περιλαμβάνεται η είσοδος και η εκδρομή στο θρυλικό Maid of the Mist(βαρκάδα στο «φαράγγι του διαβόλου»)  στους καταρράκτες Νιαγάρα, το οποίο είναι οργανωμένο από την Αθήνα. Περιλαμβάνεται  η είσοδος στον Καναδικό  CN tower, το οποίο είναι οργανωμένο από την Αθήνα. Εκδρομή στο Τορόντο του Καναδά μέσα στην τιμή και όχι προαιρετικά. Επίσκεψη στα Woodbury Commons. Ανακαλύψτε τους ιστορικούς και πολιτιστικούς θησαυρούς της πλέον πυκνοκατοικημένης περιοχής των Η.Π.Α. εκεί όπου όλα ξεκίνησαν πριν από 250 χρόνια για την μεγάλη αυτή χώρα. Γνωρίστε την Μέκκα της παγκόσμιας οικονομίας, τη μοναδική  Νέα Υόρκη, την πανέμορφη Ουάσινγκτον με τα εκπληκτικά μουσεία της, τους διάσημους καταρράκτες  του Νιαγάρα, τα καζίνο στο Ατλάντικ Σίτι και πάρτε μία γεύση για το “τι είναι Αμερική”.
Hμέρες: 10 ~ Αναχώρηση: 16/03 ~ Κόστος Εκδρομής: 1.699 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Σουδάν - Χαρτούμ - Ντόνγκολα - Καρίμα - Μερόη 
Το Σουδάν είναι ένας από τους τόπους αυτούς, καθώς, λόγω της πρόσφατης ιστορίας του, έχει μείνει γνήσιο και  δεν έχει διαβρωθεί ακόμα από τον τουρισμό. Μαύροι φαραώ, αινιγματικά αρχαία βασίλεια, αιγυπτιακές επιρροές, θεόρατες πυραμίδες... συνθέτουν κομμάτι κομμάτι το πάζλ που ονομάζεται Σουδανική Νουβία. Το ταξίδι μας αυτό επικεντρώνεται στη γνωριμία με το βόρειο τμήμα της χώρας, όπου βρίσκονται τα πιο σημαντικά ευρήματα, τα πιο ενδιαφέροντα τοπία της ερήμου, με άξονα πάντα τον ζωοδότη ποταμό Νείλο, που πολλοί λαοί λάτρεψαν σαν θεό. Εκεί, στους μαιάνδρους του ποταμού, αναπτύχτηκε το βασίλειο των Νουβίων πριν από 5000 χρόνια - ένα κεφάλαιο της ιστορίας γοητευτικό και άγνωστο…Το μεγάλο στοίχημα των αρχαιολόγων σήμερα είναι να αποκρυπτογραφήσουν τη μεροϊτική γραφή, τα "ετρουσκικά της Αφρικής". Ακόμα κάνουν υποθέσεις. Πρέπει να ερμηνεύσουν τις επιγραφές για να προχωρήσουν στην έρευνα αυτού του υπέροχου πολιτισμού. Στα βήματά τους, με έναν τους πιο έμπειρους αρχηγούς μας, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τις δικιές μας ερμηνείες.
Hμέρες: 08 ~ Αναχώρηση: 16/03 ~ Κόστος Εκδρομής: 1.899 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Μαρόκο
Ο μεγάλος "καημός" όλων των ταξιδιωτών που επιλέγουν το κλασσικό Αυτοκρατορικό Μαρόκο, είναι πως δεν βλέπουν έρημο και δεν επισκέπτονται τα πανέμορφα φαράγγια και τα χωριά με τις κάσμπες της Οροσειράς του Άτλαντα. Στο πρόγραμμά μας αυτό, σας δίνεται η δυνατότητα να δείτε στην κυριολεξία τα πάντα και να απολαύσετε όλα όσα πραγματικά σας ελκύουν σ’ αυτήν τη χώρα. Εδώ, σ΄ αυτές τις 11 ημέρες, θα γνωρίσετε το πραγματικό Μαρόκο, θα φτάσετε ακόμη και μέχρι την ακτή του Ατλαντικού στην Εσσαουίρα, θα περιπλανηθείτε με ειδικά jeep 4X4 στους αμμόλοφους της Μερτζούγκα και θα αγναντέψετε τη μεγαλειώδη έρημο Σαχάρα από την καταπληκτική Ζαγκορά μέχρι τα βάθη της Μαυριτανίας.
Hμέρες: 10 ~ Αναχώρηση: 27/03 ~ Κόστος Εκδρομής: 890 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Νεπάλ Σαφάρι Τίγρης και Ρινόκερου
Το Νεπάλ, αγκαλιασμένο από τα οροπέδια του Θιβέτ και τα μεγάλα ύψη των Ιμαλαΐων στο βορρά, και από την απεραντοσύνη της Ινδίας στα νότια, υπήρξε πάντα η χώρα-σταυροδρόμι φυλών, πολιτισμών, και των δύο μεγάλων θρησκειών της ανατολής: του Ινδουισμού και του Βουδισμού.
Με τις τεράστιες εναλλαγές τοπίου - από τα αιώνια χιονισμένα Ιμαλάια ως τις κοιλάδες και τις τροπικές ζούγκλες - το Νεπάλ έχει πολλά να προσφέρει στους ταξιδιώτες.
Hμέρες: 10 ~ Αναχώρηση: 05/04  ~ Κόστος Εκδρομής: 1.199 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Νότια Γαλλία
Με ήπιο κλίμα τον χειμώνα &  χωρίς τον καλοκαιρινό συνωστισμό  και την κυκλοφοριακή συμφόρηση, είναι μιά καλή ευκαιρία για να βρεθεί κανείς σε περιοχές όπως στην πάντα χαρούμενη και ζωντανή Νίκαια, στη «μουσική» Αντίμπ, στις Κάννες των Καλλιτεχνών, στο χλιδάτο Μοντε Κάρλο, στην Μεσαιωνική Προβηγκία και την δυναμική  Μασσαλία.  Hμέρες: 05 ~ Αναχώρηση: 23/03  ~ Κόστος Εκδρομής: 499 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Καππαδοκία
Το ταξίδι μας αυτό αποτελεί ένα μοναδικό οδοιπορικό στη Μικρά Ασία. Οι επιλεγμένες επισκέψεις μας σε πόλεις, χωριά, αρχαιολογικούς χώρους κλπ. προσφέρουν στους ταξιδιώτες μας μια σφαιρική εικόνα της συγκλονιστικής αυτής γωνιάς του κόσμου. Η Μικρά Ασία είναι η μυθική χώρα των αναρίθμητων ορδών, των απέραντων αυτοκρατοριών, των ατέλειωτων καραβανιών, των περιπλανώμενων φυλών, των θρησκειών, των αιρέσεων, των δογμάτων, των οικουμενικών συνόδων, των σχισμάτων, των ασκητών. Ένα τεράστιο υπαίθριο ιστορικό μουσείο. Τα Παράλια με έντονο το στίγμα του ελληνισμού και συνδεδεμένα με το ένδοξο παρελθόν και  νοσταλγία της παλιάς εποχής.
Hμέρες:  8 ~ Αναχώρηση: 18/03~ Κόστος Εκδρομής: 450 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Πράγα
Hμέρες: 5 ~ Αναχώρηση: 14/03 ~ Κόστος Εκδρομής: 389€ κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Βερολίνο Βερολίνο, Πότσδαμ, Μουσείo Περγάμου & Sanssouci, Δρέσδη, Λειψία, Μάισεν
Hμέρες: 5 ~ Αναχώρηση: 14/03 ~ Κόστος Εκδρομής: 499€ κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Μάλτα 
Hμέρες: 4~ Αναχώρηση: 15/03 & 22/03 ~ Κόστος Εκδρομής: 199€ κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Λονδίνο
Hμέρες: 4~ Αναχώρηση: 15/03 & 22/03 ~ Κόστος Εκδρομής: 548€ κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Και πολλές άλλες εξασφαλισμένες αναχωρήσεις που δημιουργούμε συνεχώς.
Ενημερωθείτε από το τμήμα πωλήσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ