Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ανανέωσαν τη συμφωνία τους Air France-KLM και Amadeus

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ «NEW ECONOMY OFFER»
28/03/2013

Πηγή: wikipedia
Ένας από τους κορυφαίους ομίλους αεροπορικών εταιρειών στην Ευρώπη, η Air France-KLM και η κορυφαία εταιρεία επεξεργασίας συναλλαγών και πάροχος προηγμένων τεχνολογικών λύσεων  για την παγκόσμια ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία, η Amadeus, ανανέωσαν την συμφωνία περιεχομένου που διατηρούσαν. 

Χάρη σε αυτή τη συμφωνία τα ταξιδιωτικά γραφεία σε όλο τον κόσμο θα συνεχίσουν να έχουν εγγυημένη πρόσβαση στην πλήρη σειρά τιμών και inventory που σχετίζονται με περισσότερες από 74,8 εκατομμύρια θέσεις και 90.000 πτήσεις που πραγματοποιούνται ετησίως από τις Air France και KLM μέσα από το σύστημα της Amadeus. Η συμφωνία περιλαμβάνει επίσης το περιεχόμενο των περιφερειακών αεροπορικών του Ομίλου. 


Τα ταξιδιωτικά γραφεία θα συνεχίσουν να προσφέρουν προαιρετικές υπηρεσίες στους πελάτες τους, όπως το Economy Comfort της KLM ή το Seat + της Air France, χρησιμοποιώντας τη λύση Amadeus Airline Ancillary Services (AAAS), μια λύση που επιτρέπει στις αεροπορικές εταιρείες να εμπορευτούν τις βοηθητικές τους υπηρεσίες. 

Επιπλέον, η Air France παρουσίασε το «New Economy Offer», το οποίο διατίθεται σε 58 προορισμούς στο short και medium haul δίκτυο, επιτρέποντας στα ταξιδιωτικά γραφεία να δίνουν στους πελάτες μια επιλογή που θα τους επιτρέψει να επιλέξουν ανάμεσα σε all-inclusive τιμή και σε MiNi τιμή. 

Ο κ. Jean Wieviorka, Ανώτατος Αντιπρόεδρος του Τμήματος Διεθνών Πωλήσεων και Διανομής της Air France-KLM δήλωσε πως «είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που καταλήξαμε σε αυτή τη συμφωνία, η οποία ταιριάζει στο Transform Plan του Ομίλου μας. Είναι μια εξαιρετική κίνηση προόδου στην μακρόχρονη συνεργασία μας με την Amadeus. Η επέκταση της συμφωνίας διανομής υποστηρίζει την στρατηγική της Air France-KLM να διαθέσει στα συνεργαζόμενα με την Amadeus ταξιδιωτικά γραφεία σε όλο τον κόσμο αποτελεσματική πρόσβαση στη πλήρη σειρά των προϊόντων, τιμών και επιλογών μας». 

«Είμαστε ευτυχείς με την επέκταση της συμφωνίας διανομής, η οποία ενισχύει τη σχέση μας με την Air France-KLM. Αυτό αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην συνολική στρατηγική της Amadeus για την εξασφάλιση μακρόχρονων συμφωνιών περιεχομένου με κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο», σχολίασε ο κ. Holger Taubmann, Ανώτατος Αντιπρόεδρος του Τμήματος Διανομής της Amadeus. 

«Δεδομένου του σημαντικού ρόλου τον οποίο διαδραματίζει η διανομή ταξιδιωτικών γραφείων, οι μακρόχρονες συμφωνίες διανομής σαν και αυτή προσφέρουν σταθερότητα, τόσο στις αεροπορικές εταιρείες, όσο και τα ταξιδιωτικά γραφεία», πρόσθεσε.& 

Σήμερα το 80% των κρατήσεων της Amadeus παγκοσμίως πραγματοποιούνται από αεροπορικές εταιρείες με τις οποίες η Amadeus έχει συνάψει συμφωνία διανομής.

ΠΗΓΗ : "   ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ