Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Επίσκεψη με συμβολισμό στην Αθήνα

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΟΤΤΟ ΡΕΧΑΓΚΕΛ
27/03/2013

Στην Αθήνα βρίσκονται από τη Δευτέρα ο Ομοσπονδιακός Υφυπουργός Εργασίας και  Εντεταλμένος για την Ελληνογερμανική  Συνέλευση κ. Χανς – Γιόαχιμ Φούχτελ, και ο πρώην Ομοσπονδιακός Προπονητής της Εθνικής Ελλάδας κ. Όττο Ρέχαγκελ. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, ο κ. Όττο Ρέχαγκελ, «εκπροσωπεί τον κόσμο στη Γερμανία, που συμπάσχει και θέλει να συμβάλει, ώστε να αποκτήσει η Ελλάδα αυτή την προοπτική που αξίζουν οι άνθρωποί της, και προ πάντων, οι νέοι άνθρωποί της.

Ο κ. Οττο Ρέχαγκελ, προστίθεται, αποτελεί ένα ιδιαίτερο πρότυπο για την τόσο αναγκαία αυτή τη στιγμή συστράτευση της Κοινωνίας των Πολιτών στην Ευρώπη, και μάλιστα πέρα από τα όρια του Αθλητισμού. 

Σκοπός της επίσκεψης, επισημαίνεται, είναι να αναδειχθούν οι στενοί δεσμοί που υπάρχουν μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας, ενώ χθες και σήμερα δίνουν το «παρών» σε δύο φιλικούς αγώνες ποδοσφαίρου. 

Αύριο, Πέμπτη 28 Μαρτίου, θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου στο Ινστιτούτο Goethe, και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, με ομιλητή τον κ. Φούχτελ.
  
Χθες, μετά την επίσκεψή του στο υπουργείο Τουρισμού και τη συνάντησή του με την υπουργό Όλγα Κεφαλογιάννη, ο κ. Φούχτελ έστειλε μήνυμα στους Γερμανούς τουρίστες να επισκεφτούν την Ελλάδα και αυτήν τη τουριστική περίοδο.

Blog: marina anastas.kourbela
 ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ