Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Προσφορά στήριξης και ενίσχυσης του τουρισμού

ΑΠΟ ΤΗΝ GOLDAIR HANDLING
05/03/2013
Κίνητρα με προσφορές και παροχές σε αεροπορικές εταιρίες με σκοπό την ενίσχυση των συνδέσεων με το εξωτερικό στους εγχώριους προορισμούς επιχειρεί να δώσει η Goldair Handling, που δραστηριοποιείται στον τομέα της επίγειας εξυπηρέτησης (ground handling). 

Με τις προσφορές γίνονται πιο ελκυστικά τα 25 περιφερειακά αεροδρόμια που δραστηριοποιείται, ενώ παράλληλα τονώνεται η τουριστική κίνηση. Για το λόγο αυτό η εταιρεία ενημέρωσε για τις προσφορές και τους τοπικούς τουριστικούς φορείς καθώς και στους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης των συγκεκριμένων περιοχών, ώστε να κάνουν χρήση των προνομίων στις επαφές τους. 

Αναλυτικότερα προσφέρει έκπτωση 20% στη βασική τιμή εξυπηρέτησης (basic handling charge) που θα συμφωνηθεί με την εκάστοτε αεροπορική εταιρεία και έκπτωση 25% στις τιμές «επιπλέον υπηρεσιών» (additional-extra services) τιμοκαταλόγου της Goldair Handling. 


Η προσφορά ισχύει για αεροπορικές εταιρείες που ήδη δραστηριοποιούνται στους εν λόγω Αερολιμένες και θα αυξήσουν τις πτήσεις κατά 25% τουλάχιστον, στη διάρκεια ενός ημερολογιακού έτους καθώς και για αεροπορικές εταιρείες που ήδη δραστηριοποιούνται στους εν λόγω Αερολιμένες και θα επιχειρήσουν από νέο προορισμό (η προσφορά ισχύει για τις πτήσεις του νέου προορισμού). 

Επίσης,  ισχύει για αεροπορικές εταιρείες που θα επιχειρήσουν στον προορισμό για πρώτη φορά. Η ισχύς της έκπτωσης αυτής προϋποθέτει την διατήρηση των πτήσεων για τουλάχιστον 3 τουριστικές περιόδους.
Τέλος, ισχύει για αεροπορικές εταιρείες που θα επιχειρήσουν νέες πτήσεις εκτός τουριστικής περιόδου αιχμής ( Οκτώβριος – Μάιος). 

Παράλληλα, δίνεται προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση αναχώρησης, απο ξεχωριστό γκισέ εξυπηρέτησης (check-in counter) και προτεραιότητα επιβίβασης και μεταφορά με ξεχωριστό λεωφορείο πίστας (χωρίς χρέωση), σε άτομα μεγάλης ηλικίας, σε οικογένειες με παιδιά ( 2 παιδιά τουλάχιστον, ετών 4-10) και σε άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ). 

Ακόμη, προσφέρεται δωρεάν πρόσβαση στις αίθουσες διακεκριμένης θέσης (business class lounges) της Goldair Handling, σε οικογένειες με 2 τουλάχιστον παιδιά (προσωρινά διατίθενται στους Αερολιμένες Αθηνών και Ηρακλείου) 

Τέλος, παρέχεται το προσωπικό έδαφος της Goldair Handling, για καλωσόρισμα και προώθηση τοπικών προϊόντων στις αίθουσες αφίξεων των Αερολιμένων  καθώς και προώθηση ενημερωτικού υλικού σε συνεργασία με τοπικούς φορείς.

ΠΗΓΗ : "   ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ    "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ